Şimdi Ara

Lenovo Z510 Şarj Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şirket laptobum lenovo z510 ve bataryası laptop ile birdir. Laptobum kapalı ve uykudayken şarj ediyor ancak açıp kullanırken şarj etmiyor. Açıkken şarjı söküp taktığımda şarj yerinden çıt diye ses geliyor ve laptop kendisini kapatıyor.Mecburen şarj edip açıyorum,şarjı söküp kullanıyorum.
    Servise götürecek vakit yok. Benim yapabileceğim bir şey var mıdır ?
    Yardımlarınızı rica ederim.

• "Prize takılı, dolmuyor" şeklinde bir ibare gözüküyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

"Prize takılı, dolmuyor" şeklinde bir ibare gözüküyor mu?

Aynen öyle hocam prize takılı dolmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuqLuck

quote:

Peki hocam %60dan sonrası mı dolmuyor? Yoksa hiç mi dolmuyor?
  • quote:

quote:

quote:

Peki hocam %60dan sonrası mı dolmuyor? Yoksa hiç mi dolmuyor?

kapatırsam ya da uykuda şarja takarsam %100 bile oluyor ancak açıp bunu kullanıyorum. Çalışırken şarja takamıyorum.
  • Yani tam olarak anlamak istediğim şu hocam, kapattınız %100 yaptınız, açtınız şarja takılı kullanıyorsunuz, bu şekilde şarj düşmeye başlıyor ve bitince kapanıyor? Doğru mudur?
    Lenovo da batarya dahili olduğu için koruma modu var prize takılıyken %60a kadar düşüp o seviyede sabitliyor şarj etmiyor, batarya dahili olduğu için koruma maksatlı. Koruma moduna geçmediğine emin olmak için soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yani tam olarak anlamak istediğim şu hocam, kapattınız %100 yaptınız, açtınız şarja takılı kullanıyorsunuz, bu şekilde şarj düşmeye başlıyor ve bitince kapanıyor? Doğru mudur?
    Lenovo da batarya dahili olduğu için koruma modu var prize takılıyken %60a kadar düşüp o seviyede sabitliyor şarj etmiyor, batarya dahili olduğu için koruma maksatlı. Koruma moduna geçmediğine emin olmak için soruyorum.

Yok hocam koruma modun da falan değil dediğim gibi açınca şarjı kesiyor bitiyor kapanıyor. Şuan açtım yavaş yavaş düşüyor %80 deyim. Bitince ekranda kapanacak şarja geçecek dolunca tekrar açacağım
  • quote:

quote:

Yani tam olarak anlamak istediğim şu hocam, kapattınız %100 yaptınız, açtınız şarja takılı kullanıyorsunuz, bu şekilde şarj düşmeye başlıyor ve bitince kapanıyor? Doğru mudur?

Yok hocam koruma modun da falan değil dediğim gibi açınca şarjı kesiyor bitiyor kapanıyor. Şuan açtım yavaş yavaş düşüyor %80 deyim. Bitince ekranda kapanacak şarja geçecek dolunca tekrar açacağım

kararlı moda aldım %60 da laptop kendini kapattı :@

• Lenovo Z serisi bilgisayarların bataryası şarj olmayıp belli bir seviyede takılı kalıyorsa aşağıdaki linki ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-P-Y-and-Z-series/Ideapad-Z400-Z500-Z510-battery-will-not-charge-plugged-in-not/ta-p/1139477
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.