Şimdi Ara

LENOVO Z570 BATARYA SARJ DOLDUR BOSALT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LENOVO Z570 VAR.PC KAPALIYKEN SARJ OZELLIGI YOK.HER SARJ EDISIMDE BASIMA GELIYOR GECEDEN SARJA TAKIYORUM SABAHA KADAR DOLUYOR FAKAT DOLDUKTAN SONRA OTOMATIK ISLEMI BITIRMIYOR.FIS CEKILMEZSE DOLU BATARYAYI TEKRAR BOSALTIYOR.BU HEM BATARYA SAGLIGINA ZARAR VERIYOR HEM VAKIT KAYBI OLUYOR.ENERGY MANAGEMENTTEN YAPTIGIMDA ISE YINE FISI CEKMEDIGIMDE AYNI DOLDUR BOSALT YAPIYOR HEMDE 15 SAATE YAKIN DOLUM ANCAK OLUYOR.BU SORUN SADECE BENDEMI VAR BENMI YAPAMIYORUM YOKSA HERKESIN DURUMU AYNIMI.

• Doldur boşalt yapmaması lazım.Pc'ye sürekli şarj gitmesinin iyi olmaması nedeniyle batarya %100 e dolduktan sonra %99,98 e kadar şarj verilmez.Aynı şey tekrar eder sürekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: canycegoz

Doldur boşalt yapmaması lazım.Pc'ye sürekli şarj gitmesinin iyi olmaması nedeniyle batarya %100 e dolduktan sonra %99,98 e kadar şarj verilmez.Aynı şey tekrar eder sürekli

ohalde neden boyle oluyor.ben gunduzlerı pc ye gırıyorum sadece gece 2 gıbı yatmadan once bataryayı doldurabılıyorum sabaha kadar.
    pc bataryanın dolduguna dair uyarıda vermıyor.verse uykudan kalkar fısten cekerım :)
    nasıl yapacagım konusunda bılgı verebılen varmı...
  • Kardes nasil olmaz bende ayni modeli kullaniyorum kapaliyken gayet guzel sarj ediyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.