Şimdi Ara

Lenovo Z570 recovery sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hemen anlatayım win 10 için yükleme erkanında shitf+f10 yapıp komut isteminden c yi komple clean yaptım tek parça olarak kaldı fakat windows10 güncelleştirme işinde yanlış yaptığım için tekrar orjinal win 7 ime dönüp yükseltme ile yapmak istiyorum

ama harddiski komple sildiğimden maalesef recovery de uçmuş durumda ama zamanında recovery dvd si oluşturmuştum 3 adet buldum onları,disk1 i takıp boot dan cd seçip başlat diyorum recovery ekranı geliyor next diyince uyumsuzluk var doğru değil tarzından bişeyler yazıyor ve işlem yapamıyorum,evde y570 var onun da recovery dvdlerini taktım onda da aynı hatayı var,ne yapabiliriz servisten dvd istesem onlarda da aynı sorun çıkmasın

hardiski elledim acaba onunla alakalı bişey mi,harddiskteki recovery bölümleri silindiği için mi görmüyor şuan harddiskte hiç bölüm yok c ve d var ikisi de eşit bölünmüş durumda 30-40 gblık bir alan oluştursam yine denesem dvdleri olur mu acaba

• Aynı sorun bende de var windows 10 yükseltme yaptım ama bazı sorunlarla karşılaştığım için recovery ile win 7 ye geri dönmek istedim benim recovery dosyaları duruyor ama recovery tuşu çalışmıyor ve recovery ile kurulum yapamıyorum ayrıca fan kontrol tuşlarıda çalışmıyor.

Birde win 10 ISO oluşturdum DVD den sıfırdan kurulum yaparım diye oda olmuyor DVD den kurulum için başlamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkplate -- 1 Ağustos 2015; 10:39:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben lenovo dan dvd istiycem
    Ayrica win 10 da fan kontrol tuslati benim iki alette de cakismiyor y570 ve z570

Dvdler gelsin geti doncem win 7 ye, ne zaman firmalar win10 icin driver cikarir o zaman gecerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo - RECOVERY
    15 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.