Şimdi Ara

LENOVO Z710 İNCELEME [AIDA64 TEST SONUÇLARI] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
6.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usta Energy Manager programı seni yönlendirecektir. Normalde çok farketmez ama eger 3-4 gün kullanmayacaksan bataryayı doldurma o ömrünü azaltır 55-60 seviyelerinde kalsın.
  • Selamun aleykum , hocam simdi ben laptopu gordum sasirdim baya iyi vatanda baktim 2.200 tl yaziyor ben nakit alicam uygub bildiginiz yer varsa soylermisiniz ? Bide laptopun klavyesinden memnun musunuz ? Pvp oynadinizmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustam laptobu ben halen kullanıorum cok memnunum. Klavyesi sıkıntılı esneme yapıyor. Pvp oynuorum biras alıstım ama hala ufak tefek sıkıntı oluyor. Touchpad i kötü mouse alman lazım. Baska bir problemi yok. Laptobu ben Bimeks in internet magazasında 2080 liraya 5 takistle aldım. Hızlıal da 1999 liraymıs alanlar var oraya da bir bak istersen. Ama ben 80 lira için Bimeks ten şaşmamanı tavsiye ederim. Ayrıca internetten alırsan 14 gün içinde koşulsuz değişim hakkın var. Şuan benım laptopla ilgili tek sıkıntım 17.3" lik çanta alamadım. Bulduklarım 250 liraydı vermek istemedim. Yukardaki yorumlarda da yazdım sırt çantasıyla taşırken düşürdüm şükür birşey olmadı. Malzeme kalitesi çok iyi olmasa da kötü de değil.
  • Tamam ustam sagol :)

• Bide bu şarjı nasıl yapıyım ? Bitiripte mi dolduriyim yoksa 50 deyken falan takiyimmo ?

• arkadaşlar şirket için bu cihazdan 2 adet aldım.güzel cihaz kulanımı rahat.Fakat bir sorunum var.Kurulumda herşeyi Türkçe olarak seçmeme rağmen sistemin yarısı ingilizce yarısı Türkçe geliyor.bu sıkıntıyı aşan varmı?Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • sorunu buldum kurcalarken.ilk kurulum ekranında gelen dil seçeneklerini tek tek elle seçerseniz sistem saçma bir şekilde yarı ingilizce yası Türkçe geliyor.aynı ekranda seçim ekranının sol alt kısmından Türkçeye tıklayıp kutuları otomatik doldurtursanız sistem tamamen Türkçe olarak kuruluyor.Çok saçma bir kurulum metodu yapmışlar başlangıçta.

LENOVO Z710 İNCELEME [AIDA64 TEST SONUÇLARI]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinanka -- 7 Ağustos 2014; 10:12:02 >

• Eline sağlık ustam. Yukarda yorumlarda bu konuya dikkat çekilmişti ama fotograflı olarak anlatman yararlı olmus..
  • Bende lenovo z710 aldım yaklaşık 3-4 gün gibi bir süre geçti.
    Notebook'umdan memnunum. Ancak dedikleri gibi touchpad olayı biraz sıkıntılı. Ama bu problemi mause alarak giderdim.
    Klavye evet biraz esniyor ama bence promlem edilebilecek bişey değil.
    Ekranda problem yok 1600*900 çözünürlükte. Bence görüntü tatmin edici.
    Performans olarak da şuana kadar negatif bir gözlemim olmadı.
    Bana 2.250 tl ye patladı. Bu fiyata bu özellikte başka notebook bulamadım. Aldım.
    Şimdilik memnunum Allah mahcup etmesin.
  • Arkadaslar merhaba bugun z710 almanın kiyisindan döndüm.
    8 gb ssd hdd yok bu pcde. 1 tb sshd mevcut. Tumlesik yani.
    8 gb ssd hdd olmamasi kafami karistirdi lakin 8 gb kucuk bi alan oldugu icin cok da onemi yokmus. Sshd olmasi da hdd olmasindan iyi.
    Karar asamasinsayken z510 i7 islemcili bir model de pes 2013 ve call of duty black ops oynayamama sikayetiyle
    daha önce almis olan bir musteri geldi. Sorun malesef cozulmedi.windows 8 ve oyunun orjinal olmamasindan kaynakli oldugu soylendi.
    Bu gt740m ekran karti probleminden dolayi pc den vazgecmelimiyim.

Birde z510 ve g510 modellerinde power manager programinda fan temizleme mevcut. 2 dk boyunca fan hizli calisarak tozu ufluyor.
    Z710 modelinde programda o kisim yok. Acaba yeni kurulumdan dolayimi yok sizde varmi.

• Energy Manager fan temizleme kısmı ile ilgili olarak,kullandığım z710'u kontrol ettim. Programın kullanım klavuzunda fan temizleme durumundan bahsediyor ANCAK dikkat! bazı modellerde olmadığını ve olmayan modellerde bu kısım gözükmemektedir diyor. Göz gezdirdim aradım ama Energy Manager programında z710 modelinde fan temizleme yok sanırım. Yinede emin değilim diğer arkadaşlarda bir kontrol ederse sevinirim.
    Teşekkür ederim.
  • Ben de kontrol ettim ben de göremedim fan temizleme ayarını. Gt740m çok iyi bir kart değil herkesin malumu oldugu gibi ama z710 genel olarak bence tam bir fiyat/performans ürünü yaklasık 2 aydır severek kullanıyorum. Win 8 orijinal olup olmama muhabbetti benım de kafamı karıstıran bir konu çünkü paketin içinden Windows veya herhangi bir donanım/yazılım cd si çıkmıyor. Şuan bilgisayarımda yüklü gelen windows un serial ini de bilmiyorum kitapçığına göz attım ama göremedim.
  • Bu arada yunus bey ben noteboo'u ( lenovo z710 ) Alırken vatan bilgisayardan notebook için çantada aldım. 50-55 tl gibi bir etiketi vardı ancak mağaza satış temsilcisinin insiyatifi ile 30 tl ye aldım.
    Eğer almak isterseniz vatan bilgisayara bir bakın derim şahsen.
  • Çantayı 30 liraya çok iyi almışsınız ben yavaştan 100 lira üzeri vermeye kendimi alıştırmıştım aklımda bulunsun bu çok iyi oldu. Teşekkür ederm..
  • Arkadaşlar selamlar öncelikle.
    yeni alan bütün kardeşlerime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum cihazın. umarım güzel günlerde kullanırsınız.
    Ben ürünü yarın sabah alacağım ödemeyi haftasonu indirimi olacağı için Vatan'da bugün yaptım. Yarın ürünü teslim almaya gideceğim. Ama hala kafamda sorularım var. bana yardımcı olursanız cok sevinirim.
    Genellikle oyun ağırlık kullanacağım ama bu fiyata 740M i7 4200MQ ve 17.3 özelliklerini bir arada bulmak oldukça zor. Pc nin performansı eminim ki çok iyidir. Ama beni oyunlarda tatmin edecek mi sizce ?
    Bf 4 Online, Crysis 3, Far cry 4, Call Of Duty Online ve Gta 4 oynayacağım. Bu tarz oyunları ne derece kaldırır onu merak ediyorum ?
    Eğer gerçekten low özelliklerde oynayacaksam ödememi geri çekip üzerine biraz daha koyup Acer'in i5, GTX860 olan modelini yada 2500e kadar olan bütçemi zorlayacağım.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

• Selamın Aleyküm.
    Sayın abarot , notebook'un performansı bana kalırsa iyi ancak bahsettiğiniz oyunları hiç denemedim şahsen.
    Senaryosu gereğ ilk çıkan Crysis'i deneyebildim sadece. Grafik özelliklerini fullediğimde herhangi bir kasma durumu olmadı. Ama tekrar ediyorum ilk çıkan crysis'i denedim.
    Ayrıca Lol oynuyorum arasıra maximumda bile hiç kasmıyor ve çok akıcı şekilde oynuyorum.
    Bu oyunlar haricinde denediğim oyun olmadı henüz.
  • Valla usta o kdr ısrar ettin ki dayanamadım elimde crysis 3 var senin için yükleyip deneyecem madem o kdr istiyorsun gün içinde burayı takip et haber vereyim sonuçları. Başka özel isteği olan var mı ?
  • yunus3147 kullanıcısına yanıt
    yunus kardeşim valla çok sevinirim bugün akşamüstü teslim alıcam ürünü yada başka bir ürüne bakacağım ama ne yalan söyleyim oyun ve oyunlar hakkında tam bir içim rahatlamadı beni yarı yolda bırakmasından korkuyorum açıkcası.
  • syslog kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam
    eyvallah kardeşim bilgin için. eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.