Şimdi Ara

LENOVO Z710 İNCELEME [AIDA64 TEST SONUÇLARI] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
6.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar alali 2 hafta oldu.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Z510 dan farkli olarak fan temizleme yok bir de parlak ekran olması z510 nun ekran çözünürlüğü daha düşük olduğu için oyun performansı daha iyidir mat ekranda daha iyi olacagini düşünüyorum z510 da alinabilir.Klavyede esneme var denmiş bu iyi bir özellik çoğu bilgisayarda vardır darbeye karsi dayaniklilik saglar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustam crysis 3 ün bende olan versiyonunda sorun var sanırım iso dan cıkarırken sorun veriyor. Düzeltmeye calıstım ne denediysem olmadı. İnt de de sorun olunca buradan paylaşamadım. Şuan CoD Black Ops u deneyecem o da sanırım sana fikir verir.
  • bende almayı düşünüyorum bu bilgisayarı ben mühendislik okuyorum ve ağır programlarım var bunları kaldırır diye tahmin ediyorum ama oyun da oynamak istiyorum suan kullandığım bilgisayar oyunlarda ısınıyor buda bana dert oldu bu bilgisayarda ısınma olmaz değil mi bu paraya değer mi teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dominusat

bende almayı düşünüyorum bu bilgisayarı ben mühendislik okuyorum ve ağır programlarım var bunları kaldırır diye tahmin ediyorum ama oyun da oynamak istiyorum suan kullandığım bilgisayar oyunlarda ısınıyor buda bana dert oldu bu bilgisayarda ısınma olmaz değil mi bu paraya değer mi teşekkürler

Bu paraya değer mi demişsin usta da bu paranın değeceği ve verdiğin paranın her lirasının karşılığını alabileceğin piyasadaki tek bilgisayar şuan için bu ürün görünüyor. Ben almadan 2 ay araştırdım,2 aydır da kullanıyorum hala ilk günkü gibi. Açma tusuna bastıktan 15 saniye sonra masaüstüne geliyor.

Diğer bir konu Arkadaşlarımızın sık sık sorduğu oyun performansı. Arkadaşlar elimde son oyunlar yok olanlar sorunlu yükleyemedim. Ama CoD MW3 ve CoD Black Ops u dün gece en yüksek ayarlarda oynadım hiçbir sıkıntı hissetmedim çok akıcı bir oyun deneyimi yaşadım. Ayrıca JBL ses sistemi gerçekten fark ediyor. Mermi sesleri bile size oyunu hissettiriyor. Isınma fln da olmadı yaklasık 1-2 saat boyunca.

• Birçok arkadaş sorun olduğunu belirtmiş ancak bu konuda çoğu kişi gördüğüm kadarıyla fazlasıyla memnun. Arkadaşlar, ekran kalitesi nasıl? Laptopun yeni oyunlardaki performansı vs. nasıl? Bunları merak ediyorum. Cevaplarınıza göre pazartesi alacağım. Şimdiden çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayb14

Birçok arkadaş sorun olduğunu belirtmiş ancak bu konuda çoğu kişi gördüğüm kadarıyla fazlasıyla memnun. Arkadaşlar, ekran kalitesi nasıl? Laptopun yeni oyunlardaki performansı vs. nasıl? Bunları merak ediyorum. Cevaplarınıza göre pazartesi alacağım. Şimdiden çok teşekkürler.

CoD Black Ops, CoD MW3 den sonra bugün CoD Ghosts u da en yüksek ayarlarında oynadım. Ben oynarken bir arkadaşım da yanımda izliyordu. Diğer arkadaşım odaya girdi "oo gençler film mi izliyoruz hangi film" dedi. :) görüntü gerçek gibi sanırım bu örnek sorularına cevap olmuştur. Arkadaşımda da lenovo g510 var. Onu da kullanma fırsatım oldu o da fena değil iyi makine. Klavyesi z710 un ki gibi esneme yapmıyor ama klavye aydınlatması yok.

Halihazırda z710 kullanan arkadaşlarıma tavsiyem acilen laptopla gelen McAfee yi silin. Ben de başka birinin tavsiyesiyle yapmıstım makineyi gereksiz kasıyor bir de sürekli rahatsız ediyor. Zaten 30 gün sonra bitiyor lisansı beklemeye gerek yok. Microsoft Defender i güncelleyin onu açın. Bilgisayar zaten kanatlıydı bunu yapınca sanki 3 ve 4. kanatları da acıldı makine bi ferahladı.

• Arkadaşlar bugün Crysis 3 ü de yüksek ayarlarda oynadım gayet akıcı oynatıyor. Crysis deki performansını özellikle soran arkadaşlara duyurulur. Hiçbir sıkıntı olmadan oynayabilirsiniz..
  • : ) Yardımcı olmak adına tüm oyunları oynayacaksın sanırım : ))
    Tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syslog

: ) Yardımcı olmak adına tüm oyunları oynayacaksın sanırım : ))
    Tebrik ederim.

Teşekkürler Usta. Bütün oyunları oynamam artık Crysis 3 yeterlidir sanırım :)
  • Arkadaşlar ürünü bende 2 haftadır kullanıyorum. Kullanan arkadaşlara tavsiyem " Ses imlecine sağ tık - Kayıttan Yürütme aygıtları - Speakers sağ tık - Özellikler - Dolby - Aktif edin arkadaşlar kesinlikle. Belki bileniniz yoktur diye söylemek istedim. Şahsen ben yeni farkettim dolby de değilmiş kendisi manuel olarak almak gerekiyormuş gerçekten çok fark etti Dolby'e aldıktan sonra.
  • Hocam ben grafikciyim bu bilgisayarı cizim için aldım çizim programlarını sıkınısız şekilde kullanıyorum tatilde oyunda kurdum oyun performans güzel sıkıntı çekmeden yeni çıkan oyunları oynayabilirsiniz gibi görünüyor
  • Arkadaşlar geçenlerde batarya seviyesi yüzde 7 iken laptobun kapanması üzerine batarya kalibrasyonu yaptım. Yaklaşık 5 saat sürdü. Bataryayı boşaltıp tekrar dolduruyor sanırım. Faydası var gibi ama kesinlik tavsiye ederim diyemeyeceğim. Bataryası şuan 1-1.5 saat dayanıyor ama dolması 2-3 saati buluyor. Ben laptobu masaüstü gibi kullandıgım için bataryanın bu durumu benı sıkıntıya sokmuyor ama 17.3" lik bi laptobu ben gerçek anlamda laptob gibi kullanmak istiyorum diyenler varsa bu ürün onların isteklerine cevap veremeyebilir.
  • Merhaba z710 modelini alalı 1.5 ay oluyor yaklaşık ama 15 günden beri ara sıra bi ekran hatası geliyodu dün bir hata geldi açılırken tama hatırlamıyorum ama 0000024 hata kodu gibi bir şey bunun nedeni biliyormusunuz
    bende kurtarma yazılımıyla yeniden yükledim ama bugün yine ufak bir hata verdi açılırken kapadım tekrar açtım düzeldi ne yapabilirim bimeksten almıştım garantiye mi veriyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben lenovonun Z710 modelini alıcamda 1600x900 çözünürlükte olanını bulamadım.Siz biliyorsanız güvenilir bi site acil alıcam yardımcı olurmusun...
  • önümüzdeki ay bende bu modelden almayı düşünüyorum, fakat hiçbir yerde yok. Benzer özelliklerde bir cihaz önerebilecek varmı?
  • Hocam ben aldım 8.1 kurulu ama ben mac os mavericks kurmak istiyorum bu sürüm bu sistemi destekliyor mu yada mac kuran varmı ?
  • yunus3147 kullanıcısına yanıt
    Bazı oyunlarda pc kapanıp video failure hatası sende de veriyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memodovic07

Bazı oyunlarda pc kapanıp video failure hatası sende de veriyor mu ?

Yok ustam ben ilk defa senden duydum. Tavsiyem oyunları Nvidia görüntü işlemcisiyle çalışmak üzere ayarla. Intel in de sürücülerini güncelle. Benım halihazırda oynadıgım oyunlar; Crysis 2, Crysis 3, CoD Black Ops 2, Assassin Creed IV, CoD Ghosts ve CoD Black Ops. Bu oyunlar bilgisayarımda şuan da yüklü herhangi bişey sormak isterseniz oyunlardan görüntü ve video da alıp paylaşabilirim.
  • Sürücüleri de yeni güncelledim ama yine de BF4'ü falan açmıyor açarsa da dediğim hatayı veriyor. Acaba BF4 e özgü bir sorun mudur?(Büyük ihtimalle değil çünkü; daha önce de bazı oyunlarda -şuanda hangi oyunlar olduğunu hatırlamamakla birlikte- bilgisayarın bu hatayı verdiğini biliyorum.) Sorunu ne yapsam çözemedim :(
  • arkadaşlar bende bir lenovo Z710 kullanıcısıyım.
    paylaşımları gördüm çok hoşuma gitti bende birşeyler paylaşmak istedim.

Öncelikle ben bilgisayarımdan inanılmaz memnunum.
    mevcut oyunlarım :

- call of duty black ops
    - pes 13
    - fifa 2015 world tur beta
    - gta 4 liberty city
    - need for speed hot pursuit
    - Warface
    - WRC 4 world rally championship

ben bilgisayarda oyun kurmaktan bile aciz bir insanımdır pek anlamam yani. Bu oyunlarıda
    bilgisayarcı bir arkadaşıma kurdurdum hiç bir sorun yaşamadan oynayabiliyorum.

Z710'u ilk aldığımda windows 8.1 yüklüydü. Dediğim gibi pek bilgisayar kurcalamayı seven biri olmadığım için
    W8'e pek alışamadım ve elimde olan orjinal Windows 7'yi Z710'uma kurdurttum. iyikide öyle yapmışım.

bilgisayarım eskisine nazaran çok daha iyi ve gayet hızlı...

bilgilerinize...

AYRICA:
    BF4'te genel olarak bir sıkıntı var arkadaşlar dediğim gibi bilgisayarcı olan arkadaşıma birçok farklı
    bilgisayar geliyor elinde farklı birkaç ''BF4'' olmasına rağmen hiç bir makineye kuramadığını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmr_3 -- 2 Aralık 2014; 22:37:25 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.