Şimdi Ara

LENOVO Z710 İNCELEME [AIDA64 TEST SONUÇLARI] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
6.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaklasık 3 dk lık 2 tane video atmıstım. İzlerken takılma olmadı. Sonuç kısmı da cok kısa sürdü fotografı zor aldım. Dediğim gibi bu programa ve işlemlere yabancıyım ama bilgisayarımın fan sesinde bile değişme olmadı yani zorlamadı bilgisayarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus3147

yaklasık 3 dk lık 2 tane video atmıstım. İzlerken takılma olmadı. Sonuç kısmı da cok kısa sürdü fotografı zor aldım. Dediğim gibi bu programa ve işlemlere yabancıyım ama bilgisayarımın fan sesinde bile değişme olmadı yani zorlamadı bilgisayarı.

o kadar programi yuklediniz istek uzerine ve deneme yaptiniz benim de icim rahatladi dogrusu.. sayenizde bilgisayari artik daha iyi tanidim

cok ama cok tesekkur ederim test icin!!

• Evet başka istek varsa alayım :) Bilgisayarın modası geçti hala deneme yapıyoruz :)
  • Arkadaşlar yeni çıkan The Witcher 3: Wild Hunt adlı oyunu da yükledim bilgisayara ve oynadım. Grafik seçeneklerinden Blur u kapatırsanız çok akıcı olarak oynayabiliyorsunuz. Blur açık olduğu zaman hafif bi yavaslama söz konusu oluyor. Ayrıca GeForce un bu oyun için yeni bir güncellemesi mevcut. Onu yüklemeden oynadım ben oyunu. Bir de onu yükleyip bakarım. Şuan itibariyle hiçbir sorun yok ama oyunla ilgili görüşlerimi sorarsanız çok bayıcı. Konuşmalar bitmiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus3147 -- 24 Mayıs 2015; 15:13:13 >
  • Merhaba,Z710 alalı yaklaşık olarak 6 ay oldu.Üründen genel olarak memnunum fakat batarya ile ilgili netleştiremediğim kaygılarım var.Batarya ile ilgili lisanssız ürün bilgisini energy manager ile aştım fakat bir keresinde pil düzeyini max seviyede tutmamam gerektiği uyarısını verdi bende energy manager üzerinden %60 seviyelerinde bıraktım şimdi bu noktaya kadar doldurup bırakıyor.Buraya kadar bir sıkıntı yok fakat bir haftadan kısa bir süre cihazı açmazsam kendisi bu süre sonunda açıldığında batarya tamamen bitmiş oluyor.Bu normal midir?Bu cihazın sadece batarya ile çalışma süresi nedir?Performans hariç.Kapalı iken bitmesi normal midir?Dizüstü bilgisayar tecrübem yok bu konuda deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşır mısınız lütfen.
  • Z710 alalı üstünden neredeyse 10 ay falan geçti. Bilgisayarımdan memnunum şahsen. Bugüne kadar bana hiç sıkıntı yaşatmadı desem yeridir.
    Ayrıca yukarıdaki bazı yazıları okudum. Anladığım üzere ben bu cihazı alırken yurt dışında satışta olup Türkiyede olmayan Full HD sürümü satılmaya başlanmış.
    Şuan kullandığım 1600*900 çözünürlüğü olan modelin üst modeli. Yani Ekran kartı - işlemci - sshd - vs vs gibi özellikleri bakımından bendeki z710 modelinden daha üstün.
    Şahsi düşüncem bulursanız kaçırmayın :))
  • Bilgisayarımın fiş takılı değilken çalışma süresi yaklasık 1-1.5 saat. Alalı yaklasık 10 ay oldu heralde. ilk aldıgımda sanırım 2 saat dayanıyordu. Bu süre zarfında hep fişte kullandım bilgisayarımı. Lenovo nun resmi sitesinden güncel sürücüleri ve bios u indirip kurmanızı tavsiye ederim. Ayrıca Nvidia ve İntel grafik için de kendi sitelerinden güncel sürücüleri indirip kurmanız yararlı olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.