Şimdi Ara

LENOVO Z710 İNCELEME [AIDA64 TEST SONUÇLARI] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
6.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben z710 umu alalı yaklaşık 4 ay oldu bugüne kadar 24 saat açık kalmadıgı gün sayılıdır. Masaüstü gibi kullanıyorum. Buna rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadım. Crysis 2 ve Crysis 3 oyunlarını bu laptop kullanıcılarının hepsine şiddetle tavsiye ediyorum. Ses ayarlarından Dolby özelliğini açın oyunun ayarlarından da ekran ayarlarının blur hariç hepsini max. yapın. Mükemmel bir deneyim :)
  • Arkadaşlar iyi günler kullanıcı konusu var mı bilmiyorum aradım ama bulamadım o sebeple buraya yazıyorum az önce pc yi açmaya çalıştım açılmadı düğme tepki vermedi prize takılı olmadığ halde pil düğmesi yanar halde duruyordu bende pili çıkarıp tekrardan taktım ve açıldı sizce sıkıntı nedir?Servise götürmeli miyim?
  • Ustam bence sorun yok şarjdayken elektrik kesintisi olmuşsa veya buna benzer bir şekilde akım kesilmişse elektronik devreler zarar görmesin diye korumaya alıyor kendini. Elektrik gelse bile devrelere akım vermiyor. Bu yüzden bilgisayarın ilk seferinde açılmamış olabilir. İçin rahat etmeyecekse servise gönderebilirsin ama bence önemsenecek bir durum değil. Modern elektronik cihazların artık neredeyse tamamında bu tarz koruma sistemleri mevcut.
  • Almayı düşünüyorum beyler nasıl şuan memnun musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu laptoptaki 740m ekran kartı 64 bit midir 128 bit midir ?
  • merhaba alan arkadaşlar bilgisayarından memnunmu ?

yarın bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EASTWOOD1981

merhaba alan arkadaşlar bilgisayarından memnunmu ?

yarın bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ne dersiniz ?

bende almayı düşünüyorum . aldıysanız + ve - leri neler yazarsanız sevinirim .
  • Varmı bu pc hala stokta?

• kaan2142 K kullanıcısına yanıt
    hiç bi yerde stoklarda kalmamış
  • stoklarda kalmamış hiç bi yerde bende alamadım
  • Ben bilgisayarımı alalı yaklaşık 6 ay oldu hala çok memnunum hiçbir sıkıntısını görmedim. Ben alırken fiyat/performans olarak araştırarak almıştım ama şuan sanırım dolardaki yükselişten dolayı 6 ay önceki fiyatının cok üstüne satılıyor. Almayı düşünüp de almayanlar sanırım artık geç kaldı. Konu da yeterli bilgilendirme yapıldıgını düşünüyorum o yzden hala memnun musunuz gibi sorulara cevap yazmıyorum. Bilgisayarla oynadıgım bütün oyunları da yazdım. Spesifik soruları olan olursa onlara cevap vermeye çalışırım..
  • Merhaba bende yeni bir z710 kullanıcısıyım. Alalı taş çatlasın 3 ay olmuştur. Ben pili öldürmemek için genelde çıkararak kullanıyorum. Pili 1 hafta kullanmayıp sonra taktığımda pil algılanamadı hatası veriyor. Eğer bilgisayar fişte çalışıyorken pili çıkarıp takarsam o zaman algılıyor. Bu problemi yaşayan başka arkadaşlar var mı acaba ?
  • Ben daha once bu sıkıntıyı bi yerde daha duymuştum.Energy manager adli programla cozuyorlardi sanki sorunu. Yabancı forumlara bakmanizi tavsiye ederim. Ben batarya takılı ve sürekli fiş prizde kullanıyorum pilin ömrü ilk aldigimda ne kdr gidiyorsa tas catlasin 10-20dk düşmüştür. O da gecen yaklaşık 8 ayin yipranmasinda normal. Çoğu günlerde kapatmiyorum ayrıca. Bence 17" laptobun bataryası ölecek diye kaygilanmayin zaten sıfır bile cok fazla dayanmaz. Ben o yüzden ilk aldığım sıralarda yedek batarya fiyatlarına da baktım hafizam beni yaniltmiyorsa 100-150 lira arasındaydı o yüzden hic batarya çıkarmakla ugrasmadim suan bile yaklaşık 1 saat tutuyor bugün batarya bitse yenisini alir 1 yıl daha kullanırım :)

• İstek üzerine Adobe Premiere Pro adlı programın denemesini yapıp sonuçların fotoğrafını ekleyeceğim birazdan. İsteklerini olan konuya yazsın fırsat buldukça onları da dener paylaşırım.
  • 1
     LENOVO Z710 İNCELEME [AIDA64 TEST SONUÇLARI] LENOVO Z710 İNCELEME [AIDA64 TEST SONUÇLARI] LENOVO Z710 İNCELEME [AIDA64 TEST SONUÇLARI]

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus3147

1
     LENOVO Z710 İNCELEME [AIDA64 TEST SONUÇLARI] LENOVO Z710 İNCELEME [AIDA64 TEST SONUÇLARI] LENOVO Z710 İNCELEME [AIDA64 TEST SONUÇLARI]

yasasinn!!!

daha verimli bir sekilde anlatilamazdi...

heyecanla sonuclari bekliyorum.

cok ama cok tesekkur ederim!!

• şmdi burada neye dikkat ederek render alıcaz :)
     LENOVO Z710 İNCELEME [AIDA64 TEST SONUÇLARI]
  • Render :) Eskisinden daha canlı oldu sanki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus3147 -- 17 Mayıs 2015; 0:02:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus3147

Render :) Eskisinden daha canlı oldu sanki :)

asagi yukari 7 dakikalik bir videonun renderini aldiniz sanirim?

avi formatinda oldugu yaziyor :)

kac dakika surdu?

hic takilma yasadiniz mi videoyu onizlerken ekranlarda?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.