Şimdi Ara

LENOVO Z710 İNCELEME [AIDA64 TEST SONUÇLARI] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
6.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim ki hep prizde takılı power manager ile korumada kalıyor bakayım yinede ya bide bu f1 f2 tuşlarını kullanamıyorum benim bildiğim normalde kendi işlevlerini görür fn ile ikinci işlevler kullanılır bu laptopda direk fn ye basmadan fn ile olan işlevler kullanıyor garip oyunda f tuşlarının özelliklerini kullanamıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: YKB_87

benim ki hep prizde takılı power manager ile korumada kalıyor bakayım yinede ya bide bu f1 f2 tuşlarını kullanamıyorum benim bildiğim normalde kendi işlevlerini görür fn ile ikinci işlevler kullanılır bu laptopda direk fn ye basmadan fn ile olan işlevler kullanıyor garip oyunda f tuşlarının özelliklerini kullanamıyorum .

Usta bunun çözümü forumda verildi bi araştır bulamazsan ben de arayım. Bios da ufak bi değişiklikle düzeliyor.
  • F TUŞLARINI FN'E BASMADAN KULLANMA

Bilgisayarın Bios Ayarlarına Giriyorsunuz.
    Bios Menüsünden Configuration Bölümüne Geliyorsunuz,
    Daha Sonra En Alttaki Hotkey Mode = "Enable"den "Disable" ye Getiriyorsunuz,
    Save Bölümünden Save and Exite Basıp Kaydediyorsunuz;
    İşlem Bu Kadar Artık FN Tuşuna Basmadan Rahat Rahat F tuşlarını Kullanabilirsiniz...
  • yunus3147 kullanıcısına yanıt
    saol hocam da
    Acaba sürümleri farklı olabilir mi ?benim baktığım Lenovo Ideapad Z710 59-413153 (W8) .fiyat artmış 2299 olmuş bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BRH06 B kullanıcısına yanıt
    hızlı alda hala 1999 tl hocam
    hocam bios a hangi tuşlar giriliyor ne denediysem olmadı zırt die açılıyor...bide benim sorunum fn tuşuna basmadan direk f2 basarak sesi açbiliyorum sizde de böylemi
  • Hizlial'daki model 1600*900 ekrana mı sahip, emin misiniz? 17" 1366*768 model de mevcut aslında Lenovo sitesine göre.

Edit: İşlemci modeli 4700 mü yoksa 4702 mi sizlerdeki model nedir? 4702 tercih ederim açıkçası 0.1 ghz daha düşük ama tdp değeri 47 watt yerine 37 watt daha avantajlı görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 25 Temmuz 2014; 0:43:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Hizlial'daki model 1600*900 ekrana mı sahip, emin misiniz? 17" 1366*768 model de mevcut aslında Lenovo sitesine göre.

Aynen Ustam hizlial da ben müşteri temsilcisine özellikle sordum 1366x768 dedi ve fiyatı 1999 du. Aynı dönemde Bimekste 1600x900 ü 2275 civarıydı fiyat farkından dolayı hizlial dan almayı planlıyordum. Sonradan Bimeks in sitesinden 2080 e denk getirince kacırmadım. 80 lira fark çözünürlk için verilir diye düşündüm. Ben üründen memnunum tek sorunum uygun bi çanta bulamadım 17.3 için. bulduklarım 119-129 lira civarındaydı elim varmadı o parayı çantaya vermeye :)

İşlemci modeli i7 4700 MQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus3147 -- 25 Temmuz 2014; 0:48:14 >
  • quote:

hocam bios a hangi tuşlar giriliyor ne denediysem olmadı zırt die açılıyor...bide benim sorunum fn tuşuna basmadan direk f2 basarak sesi açbiliyorum sizde de böylemi

Bilgisayarı Açarken Şarj Usb Girişinin Yanındaki Yuvarlak Tuş(NOVA TUŞU)' na Basarak Bilgisayarı Açın. Gelen Seçenekli Ekrandan Bios Menusünü Seçin.
    hocam hallettim o işi saol hızlı aldaki aynısı hocam bakamyın orda 1366*768 yazdığına aynısı ben hızlı aldan alıdm çözünürlük 1600*900 orda öyle yazıyor müşteri tesilcileri sallıyor ekstre tarihi beklerken satıştan kaldırdılar sordum bi daha gelecekmi diye yok dediler bi daha satışa çıkmaaycak iki gün sonra tekrar satışa çıkardılar almak isteyen hızlıaldan alabilir sorun yok aynı laptop
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus3147

Ustam ekranı 1600x900 olandan al bence cok iyi hiçbir sıkıntısı yok. Şarjı 2.5-3 saat gidiyor. Wireless ı çok iyi. Ben alır almaz hem nvidia gt 740m in hem de intel graphic 4600 ün son driverlarını yükledim. Aksam 5 den beri kapatmadım laptobu ısınma fln da hiç olmadı. Klavye aydınlatması da çok hoş. Ses sistemi JBL o da çok başarılı tatmin edecektir. Touchpad biras sıkıntılı iyi bir mouse al onu kullan. Klavyede biras esneme oluyor ama ben sorun yapmadım. Capslock Numlock gibi tusların kendi aydınlatması var bastıgında ufak bi ışık yanıyor o da hoş bi görüntü veriyor. Şimdilik bu kadar aklıma geliyor. Sorular geldkçe cevaplamaya calısırım...

hocam cihazı ben de dün aldım. windows 8.1 yüklü halde geldi.

yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla bu cihazda wireless connection limit adında internet hızını limitleyen bir mevzu varmış . sen internetinin normalden yavaş olduğunu hissettin mi veya böyle bir sorunlar başka bir yerde karşılaştın mı?

• quote:

quote:

Bilgisayarı Açarken Şarj Usb Girişinin Yanındaki Yuvarlak Tuş(NOVA TUŞU)' na Basarak Bilgisayarı Açın. Gelen Seçenekli Ekrandan Bios Menusünü Seçin.

yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla bu cihazda wireless connection limit adında internet hızını limitleyen bir mevzu varmış . sen internetinin normalden yavaş olduğunu hissettin mi veya böyle bir sorunlar başka bir yerde karşılaştın mı?

diğer konuda da sormuştum fakat burası güncelmiş yeni gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

quote:

Ustam ben Superonline 20mb fiber internet kullanıyorum. 25gb lık adil kullanım hakkini doldurduktan sonra int im yavaşlıyor. Bu da benim için yarim günlük bir sureye tekabül ediyor. Ben int in düşük hiz döneminde hizi sonuna kadar kullanıyorum ama bir de yuksek hızda denemek lazim. Benim şuan hicbir sikintim yok.
    Not : Bugün laptobu sırt çantasında taşırken dusurdum yaklaşık 1m den ama sorun olmadı. Malzeme kalitesi eleştirildiği kadar kotu olmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni aldım bilgisayarı ne kadar jarz etmeliyim?bilen varmı
  • ufuk96. U kullanıcısına yanıt
    yeni aldım z710 nekadar şarj etmeliyim ilk sarjında ve ısıma problemi varmı
  • ufuk96. U kullanıcısına yanıt
    sabaha kadar kalsın sorun olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

quote:

Ustam ben Superonline 20mb fiber internet kullanıyorum. 25gb lık adil kullanım hakkini doldurduktan sonra int im yavaşlıyor. Bu da benim için yarim günlük bir sureye tekabül ediyor. Ben int in düşük hiz döneminde hizi sonuna kadar kullanıyorum ama bir de yuksek hızda denemek lazim. Benim şuan hicbir sikintim yok.
    Not : Bugün laptobu sırt çantasında taşırken dusurdum yaklaşık 1m den ama sorun olmadı. Malzeme kalitesi eleştirildiği kadar kotu olmayabilir.

usta

Bf3 , Crysis3 , Black Flag oyunlarından oynadığın varsa hangi ayarlarda oynuyorsun?

• bakalım bende almaya gidiyorum umarım bi sıkıntı çıkmaz
  • arkadaşlar cihazı aldım öğlene doğru 70 şarjla geldi şimdi şarj işini nasıl yapayım bitince mi takayım yoksaa doldurayı mı hemen?(3-4 gün evde olmayacağım pc kullanılmayacak)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.