Bildirim
Lens tamiri için tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yetkili servisine gittinizmi.
erkayaların ankarada yetkili serviside var. -
hayyam foto teknik cemil beye gönderin kargoyla istanbul -
quote:
Orijinalden alıntı: theyapici
hayyam foto teknik cemil beye gönderin kargoyla istanbul
Hocam benim bi arkadaşımında 18-55inin odak halkasının dişlileri kırılmış (yada yerinden çıkmış) bunu hayyamda ne kadara yaptırabiliriz?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: theyapici
hayyam foto teknik cemil beye gönderin kargoyla istanbul
Bize tahmini kaca patlar peki, cok tutacaksa ugrasmayalim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ankarada değilmisiniz gidin erkayalara bi sorun.
lensi görmeden kimse size birşey diyemez. -
tam bilemiyorum arayın telefonla olmadı
http://www.hayyamfototeknik.com/index.php?do=static/contactus -
tamir gören lensten hayır gelmez. yeni bir lens almanızı tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: kaaann
tamir gören lensten hayır gelmez. yeni bir lens almanızı tavsiye ederim.
Optik kısmı tamir gören lensten evet dediğiniz hayır gelmeyebilir ama dış yüzeyi veya zoom halkası boş dönmesi tamir edilebilir ve sorun da yaratmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: zetnakah
quote:
Optik kısmı tamir gören lensten evet dediğiniz hayır gelmeyebilir ama dış yüzeyi veya zoom halkası boş dönmesi tamir edilebilir ve sorun da yaratmaz
Sorun şu ki bu lensin tamirini yapan kişilere güvenmiyorum. Evet haklsınız ama sadece doğru şekilde işlem yapılırsa. Bu konuda da kimseye güvenmiyorum. Lenslerimden birisi arızalanırsa tamir ettirmem şahsen. Arızanın ne olduğu önemli değil.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zetnakah
quote:
Optik kısmı tamir gören lensten evet dediğiniz hayır gelmeyebilir ama dış yüzeyi veya zoom halkası boş dönmesi tamir edilebilir ve sorun da yaratmaz
Sorun şu ki bu lensin tamirini yapan kişilere güvenmiyorum. Evet haklsınız ama sadece doğru şekilde işlem yapılırsa. Bu konuda da kimseye güvenmiyorum. Lenslerimden birisi arızalanırsa tamir ettirmem şahsen. Arızanın ne olduğu önemli değil.
Doğru ellerde olmadığı sürece değil lens masa saati bile randıman vermez. Önemli olan doğru kişilere tamir ettirmek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X