Bildirim
LENS TEMİZLİĞİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kulak pamuğu gibi bir şeyle hafifçe almayı deneyin. Eğer çıkmazsa bir fotoğrafçıya götürün ya da lens temizlik kiti alın. -
eğer lenste olduğundan eminsen, temiz ve yumuşak bir bezle (iyi bir gözlük temizleme bezi olabilir) veya fotoğrafçılarda satılan lens temizleme bezleri ile saat yönünde fazla bastırmadan silebilirsiniz.
ayrıca sürekli lensinizin üstünde koruyucu niteliğinde bir filtre bulundurun. -
eğer lenste ise , lens temizleme kiti olabilir (kalem olanlardan),gözlük bezi de olur,mikrofiber bez de olur
kimyasal kullanmayın lensteki görünmeyen birtakım maddeleri çıkartabilir...
-
Yeni konu açmak istemedim. Hort değil niyetim. Beyler bende de Canon Ixus 70 var, kompakt kamera yani. Lensi Vileda'nın mavi mikrofiber bezi ile bazende gözlük sileceği ile dairesel hareketlerle, fırça kullanmadan elle temizliyorum ama toz parçacıkları ve lens köşelerindeki yapışkan kirler yüzde 100 çıkmıyor. Kimyasal sürmek istemiyorum. Silmeden önce 'hoh' diyip nefes vermek zararlı mı? Ne yapmamı önerirsiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X