Şimdi Ara

Lensler Hafif Ağrı Yaptı Normalmidir [İlk Gün]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sabah lensleri taktım 11 gibi ve hala gözümde fakat hafif ağrı demiyim ağrı değilde böyle garip garip batar gibi kaşınır gibi ama şikayet edicek kadar değil birde bu sadece sağ gözde var acaba tersmi taktım ve hafifte bulanıklık var normalmidir? 2-3gündür lens konusu açıyorum kusura bakmayın

• normal sanırım. ama pc başındayken çıkarmanı öneririm. ayrıca ilk günden çok uzun tutman da doğru değil.
  • Normaldir.12 saat civarı durunca bazı lensler ağrı yapar.Markası nedir?
  • saatle alakası yok ben bazen 3-4 gün hiç çıkarmıyorum. ilk günler normaldir gözünün alışması lazım. lens alırken doktora gittin mi ve lens testi yaptırdın mı?
  • Sert lens mi? yumuşak Lens mi?

bende 2 gün önce lens aldım

çıkarırken gözler kıpkırmızı oluyor ama el mahkum
  • bende de ilk taktıgımda sol göz hafif batıyodu meger ters takmısım sende de odur nedeni bence
  • @uAslAnkara
    hayır 11-18 arası okuldaydım toplam 1-1,5 saatdir pc başındayım
    @EkoJR
    Bausch&Bomb'du galiba
    @Özgür Can
    ilk günler normal demişssiniz umarım dedinizgibidir olduğnu farketmiyorum fakat en sağa bakmaya çalıştğımda hafif bi ağrı gelip gidiyor
    @reddeck
    yumuşak lens bugün aldım
    @ghost100
    peki ters taktık diyelim fakat farketmedik vs... bi durum oldu 1-2saat sonra farkettik önemli bi sorun olurmu ters olsa görmede sorun olurmu şuan hiçbir sorun yokda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 23 Ekim 2009; 21:50:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lensleri takınca bir süre sonra gözlerim üşüyor sanki ,gözleri kısıyorum sürekli lense alışamadım bi türlü sizede oluyor mu bunlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MillionDollarBaby

lensleri takınca bir süre sonra gözlerim üşüyor sanki ,gözleri kısıyorum sürekli lense alışamadım bi türlü sizede oluyor mu bunlar ?

bunlar olmadı bende şimdilik bakıcaz artık ilerleyen günlerde g.olsun
  • saat sınırı vardı benimkilerde vede kaşınıyosa çıkar kardeşim ne konu açıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0 ®h Negatif

@uAslAnkara
    hayır 11-18 arası okuldaydım toplam 1-1,5 saatdir pc başındayım
    @EkoJR
    Bausch&Bomb'du galiba
    @Özgür Can
    ilk günler normal demişssiniz umarım dedinizgibidir olduğnu farketmiyorum fakat en sağa bakmaya çalıştğımda hafif bi ağrı gelip gidiyor
    @reddeck
    yumuşak lens bugün aldım
    @ghost100
    peki ters taktık diyelim fakat farketmedik vs... bi durum oldu 1-2saat sonra farkettik önemli bi sorun olurmu ters olsa görmede sorun olurmu şuan hiçbir sorun yokda

ters olsa çok bulanık görürsün ve çok acıtır. öyle azıcık batma değil yani

• İlk günler, gözünde çok fazla tutmamaya çalışırsan iyi olur. Bende de bir takım problemler olmuştu. Alışınca daha da çok rahat edeceksin umarım.
    Ters taksan zaten göz kapaklarını bile zor kapatırdın, merak etme. Ters taktığını düşünmüyorum.
    Bol solüsyon ile takmaya çalış, takarken biraz zorlanırsın fakat daha rahat edersin bence. Mesela ben ilk zamanlar öyle yapıyordum, psikolojikte olabilir fakat rahat ediyordum.
  • Şimdi şeffaf lens mi renkli lens mi ? eğer renkli lens ise tersi düzü farketmiyor. Eğer şeffaf lens ise ortası çanak gibi olan tarafı takıcaksın. Her iki türlüde oluyor deme 1 tarafta çanak gibi durmaz lens içe doğru kıvrılır.

Renkli lensi gözlerin bozuk olmadığı halde keyfi olarak takıyorsan göz sağlığın için başlamadan bitirmeni öneririm.

İlk gün olduğu içindir alışırsın laflarınada şaşırdım. Ben 1 yıldır kullanıyorum gözlerimde ilk taktığımdada batma - yanma hiç olmamıştı. Ya lenslere karşı bir uyumsuzluğun var veya ellerini yada lensi iyi temizleyemiyorsun. Bunlara dikkat etmelisin göz sağlığın önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellowboyy

Şimdi şeffaf lens mi renkli lens mi ? eğer renkli lens ise tersi düzü farketmiyor. Eğer şeffaf lens ise ortası çanak gibi olan tarafı takıcaksın. Her iki türlüde oluyor deme 1 tarafta çanak gibi durmaz lens içe doğru kıvrılır.

Renkli lensi gözlerin bozuk olmadığı halde keyfi olarak takıyorsan göz sağlığın için başlamadan bitirmeni öneririm.

İlk gün olduğu içindir alışırsın laflarınada şaşırdım. Ben 1 yıldır kullanıyorum gözlerimde ilk taktığımdada batma - yanma hiç olmamıştı. Ya lenslere karşı bir uyumsuzluğun var veya ellerini yada lensi iyi temizleyemiyorsun. Bunlara dikkat etmelisin göz sağlığın önemli.

Renkli Lens -1,50 miyop keyfe keder takmam zaten uyumsuzluk işi yok temizleme işi normalden 3kat daha fazla yapıyorumdur galiba

• Uzman.tv de lesn ile aradıklarını bulabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.