Şimdi Ara

Leon 1.0 tsi DSG vs 308 1.6 Bluehdi Eat6 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
7.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arka koltuk diz mesafesi sizin için sorun olmayacaksa 308.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308 in omuz genişliği leondan aşağı değil. Sadece diz mesafesinde 3 parmak fark eder.

Ciddi ciddi ikisi arasında kalsam sadece yalıtım için 308 alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 10 Haziran 2017; 16:20:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi toplama araba.Diğeri safkan Fransız.Tercih sizin.
  • 10 ay önce 1.2 tsi leon 55.000 TL idi ama şimdi 70'lere fırlamış. Bir anda kalitesi mi arttı acaba aracın

308 alınır. Tartışılması bile saçma
  • 93bin verebiliyorsan. 95'te verebilirsin herhalde ?

Ben olsam bir seat bayii'ne gider, iyi bir pazarlıkla "2017 Leon FR 1.4 EcoTsi 150bg ACT DSG" alırdım.

Listede 99 yazıyor fakat iyi pazarlıkla 95'e bağlarsın.

Şöylede bir kişisel düşüncem var. Bir arabaya 95bin verebilecek durumdaysan. Hiç düşünme 100bin e temiz 2. el bir 2012-2013 C180 Amg paket bul onu al. Arkana bakma. Şimdi servis ucuz diyen filan olur. Ama sıfır alıyorsan en az 3 yıl garanti olduğunu düşünürsek servis seni bakım için bayii'ye bağlayacağı için zaten o farkı orada ödemiş olacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

Buradaki yorumlara bakarsan 93.000'e sadece EAT6 verseler yine 308 derler.

İkinci eldeki üstünlüğü ve MQB Platformu olması da göz önüne alınırsa Seat Leon.

Ayrıca şunu da söyleyeyim 308 2 kişilik bir araç. Arka koltuklarına ancak küçük çocuklar sığabilir. Bunu ben söylemiyorum 308 Ana Konusunda kullanıcılar söylüyor. Bagajı 420 Litre yapabilmek için arka koltuk sırtlıkları dikleştirilip, diz mesafesi azaltılmış.

Ben 300 ALLURE Premium paket almıştım, arkaya ancak çocuk oturur sözünü söyleyen latife yapmıştır. Normal adamlar oturup rahat ediyor, haa bağajı büyütmek yerine diz mesafesi önem verilip 2-3cm daha oraya verilse iyi olurmuş, sıkıntısı o.

Ama bu sıkıntı da sadece sürücü tarafında mevcut, torpido geriye doğru konumlandırıldığı için yolcu koltuğu sürücünün kıltuğundan daha önde duabiliyor o yüzden yolcu koltuğu arkasında sıkıntı söz konusu değil.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Arkaya ancak çocuk oturur. Çok dar. Onun haricinde güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekaran05 E kullanıcısına yanıt
    Ne çocuğu Allah aşkına abartmayı ne kadar seviyorsunuz, bayide de inceledim, boyum 1.83, ön koltuğu ayarlayıp arkaya geçtim, gayet de sığdım. Tamam segmentine göre dar ama abartmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

Forum genelde 308 der ama leon alinir..

Peguot 308 in önce o ucube konsolunu makyajlasin...

Forum 308 der, ben de leon sahibi olarak 308 diyorum ama her ay leon, 308 in 10 kati satiyor :) 2 arac da pisman etmez kullanirken ancak satarken 308 illaki uzecektir.. İnsanlar da bunun farkinda pek tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

10 ay önce 1.2 tsi leon 55.000 TL idi ama şimdi 70'lere fırlamış. Bir anda kalitesi mi arttı acaba aracın

Bedenin turkiyede yasiyor olabilir ama kafan gitmis, kusura bakma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

10 ay önce 1.2 tsi leon 55.000 TL idi ama şimdi 70'lere fırlamış. Bir anda kalitesi mi arttı acaba aracın

Bedenin turkiyede yasiyor olabilir ama kafan gitmis, kusura bakma :)

İkisi de ülke içerisinde anlık nabız atıyor hocam sıkıntı yok
  • ekaran05 E kullanıcısına yanıt
    Vardı bende diyorum, okumuyorsunuz galiba?

Sadece çocuk oturur, tanamen yanlış. Ben 1.82 90kg birisi olarak yolcu koltuğu arkasına rahat oturduğuma ve sürü koltuğu arkasına diz mesafesi sıfıra yakın olmasına rağmen çokta sıkılmadan oturduğuma ve 49 yaşında çocuk olmadığıma göre...

• C sınıfı HB sraçlarda rahat oturum ve diz mesafesine önem verenlerin tercihi CivicHB olmalı.

Ona baksınlar.

*Geçen gün sırf meraktan 115.000 Tl ye satılan 1.2 benxinli Toyota C-HR ye baktım, dar ve sıkışık mekan, arka yaşam alanı ve cücük gibi bagaj görmek isteyen birde ona baksın. Arka taraf, ölmeden mezara girmek gibi bir şey.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, yorumlarda mezar gibi diyorlardı hep, ben de gittim baktım, hakikaten anlatmakla olmaz yaşamak lazım o darlık hissini
  • Leon'u dış görünüş olarak çok severim ama yiğidi öldür hakkını yeme, 308.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Aynen öyle, yorumlarda mezar gibi diyorlardı hep, ben de gittim baktım, hakikaten anlatmakla olmaz yaşamak lazım o darlık hissini

Zaten; 1.0 benzinli 115bg 200Nm yarı otomatik bir araç ile, 1.6 dizel 120bg 300Nm tork konvertörlü tam otomatik araç aynı şeyi vermiyor.

1.6TDI DSG ve 1.6 BlueHDI EAT6 eyvallah...
    1.0TSI 115bg DSG için 1.2THP 130bg EAT6 daha doğruyu verir.

Haa 308/Leon aracı sınıf/donanım/güvenlik/2. el vs. olarak karşılaştırabiliriz. Ama BlueHDI EAT6 kullanan birisi "o mu bu mu?" seçimine girmez bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 10 Haziran 2017; 21:46:7 >
  • direksiyonun üzerini de düzleyip kadranları görünür yaparlarsa 308, yoksa leon iyidir..
  • Hocam Leonun fiyat saydığınız 3 opsiyon ile mi 84 bin tl?
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Hocam o da ilk etepta manuel gelecek ve manuel şanzumanını beğenmedi doğan Kabak,Siz ne dersiniz.Ancak çok esnek bir motormuş.
  • O testi ben de izledim. Açıkçası Dsg ile korka korka kullanmak yerine manuel tercih ederdim. Fiyatta da 7-8 bin uygun olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.