Şimdi Ara

leon-bravo-focus-civic-auris görüşleriniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamel

bi türlü seçim yapamıyor insan.

açaba brovo sport yakıt olarak üzermi. sehir içi nasıl acaba. bu düşündürüyor aslında

birde benim bildiğim o sport tuşuna basınca sadece tork değişiyor belli devirde . basmassan 120 bg ile aynı tork

aslında bende auris var. 1.6 m/m sehir içi sakin kullanımda 8- 8.5 l yakıyor. şimdi acaba sport ne yakacak.

Hocam Golf diyorum Golf??Neden Golf düşünmüyorsunuz...
  • Ben olsam BravoT-Jet sport alırdım. 2. tercihim de Leon olurdu herhalde. Performans o kadar önemli değilse Focus da olabilir.
  • Araç nasıldır bilmiyorum ama sırf 150 bg olduğu için bravo'yu almak isterdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper83

147 dicem ama hiç aklınızdan bile geçmemiş, 6 airbag,hız sabitleyicisine kadar (sunroof ve xenon hariç) dolu bir 147 alınabilir. 1.6lt benzinli 120hp güzel bi seçim olur. bi test sürüşü için gidin derim en yakın afla bayisine, hepsinden daha kalitelidir.

bunun haricinde bravoyu alırdım ben olsam.

147 çok güzel ancak fabrika verisi şehir içi 11.2 l veriyor. çok fazla yakıyor.
  • bunları hiç araştırmadım ama ortalama hepsi birbirine yakın olmakla beraber. benim tahminim bravonun biras daha ucuz olacağı yönünde.

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

açaba brovo sport yakıt olarak üzermi. sehir içi nasıl acaba. bu düşündürüyor aslında

birde benim bildiğim o sport tuşuna basınca sadece tork değişiyor belli devirde . basmassan 120 bg ile aynı tork

aslında bende auris var. 1.6 m/m sehir içi sakin kullanımda 8- 8.5 l yakıyor. şimdi acaba sport ne yakacak.

birde yedek parça ve servis ücretlerini karşılaştır.
    "sahip olmak için ödeyeceğin" ücretleri yazmışsında "sahip olduktan sonra ödeyeceklerinide" düşünmen gerekiyor.
    bazılarında kasko sigorta primi bile karşılaştırınca sana aşırı yüksek gelecek.

araba için ödeyeceğim paralar satın almadan önce keyfidir ama satın aldıktan sonra zorunludur. iyi düşünmelisin

• evet golf ü direk eledim. nedenini aşağıda yazıyorum. aynı donanım olmasına ragmen fiyatı

Golf 1.4 TSI 122 hp Comfortline 4 kapı 46.220,00

quote:

Orjinalden alıntı: kadango

quote:

Hocam Golf diyorum Golf??Neden Golf düşünmüyorsunuz...

• bir auris kullanicisi olarak bence civic ve auris bakmalisin... aurisin sehir ici yakit tuketimleri ve performansi gercekten iyi. Diger bir tercih focusta olabilir.. eger aurisle ilgili sormak istedigin soru olursa sorabilirsin. hayirli olsun simdiden en buyuk sikintin boyle guzel kararsizliklar olsun
  • leon
    almazdım çünkü fiyatı çok pahalı bu kadar etmez performansı iyi 2.eli zayıf golf fiyatına ama golf kadar değerli değil

ford
    almazdım ne kadar da maklajlasalarda yine eski focus gelecek sene kasa değiştirecek .
    benzinli performansı fena değil ama ön ile arkada farklı plastik kullanmaları kötü 2.eli zayıf

civic

almazdım çünkü tarzım değil ille de sedan olacaksa corolla alırdım eğer bu dediğn civic sedansa
    birde içerisine oturduğunda içerisinde kayboluyorsun ve inanılmaz yol sesi alıyor. motoru iyi

auris

alamadım beni ençok hayal kırıklığına uğratan araba
    çıkmadan önce yurt dışında çıkan tüm yazılarını okudum dört gözle Türkiyede çıkmasını bekledim .
    Türkiye ye geldi. canlısını görünce neyse uzatmıyayım .

bravo

fiatın şimdiye kadarki en iyi arabası iç işcilik iyi motor 1,4 t jet harika dış dizayn güzel
    performans iyi en az 4 sene kasa değişmez.
    ben olsam 120 tjet alırım

• benim görüşüm turbo bir arac almada hangisini alırsan al bence , hem uzun ömürlü hemde sorun cıkarma olasılığı az. tsi motorlarla birlikte turbo furyası aldı yürüdü 1-2 yıl gecse insan biraz emin olcak motordan ama bu motorlar sıkıntı yaratırsa cok tuzlu olur , benim tercihim turbo dizel motorlar hariç dizellerde bile biton turbo borusu catlaması v.s kötü yakıttan sorun cıkıyor) atmosferik motorlardan yana olur.
  • secenekler bunlarsa sadece cıvıc alırdım ama hactback olacak
  • Civic + Fiat Bravo 150 hp Sport.
  • quote:

Orjinalden alıntı: panelvan

....

ford
    almazdım ne kadar da maklajlasalarda yine eski focus gelecek sene kasa değiştirecek .
    benzinli performansı fena değil ama ön ile arkada farklı plastik kullanmaları kötü 2.eli zayıf

....

Focus'un ikinci eli kötü...

Düşük değere mi gidiyor yoksa zor mu satılıyor açıklamanız mümkün mü?
  • birbirine yakın araçlar tercih zor. Tamamen zevke kalmış.

• quote:

Orjinalden alıntı: panelvan

ford
    2.eli zayıf

Focus yeni kasa 2010 dan erken çıkmıyor.... bunu bilin..kesin bilgi bu...glecek sene işi hikaye anlayacağınız..

2,eli zayıf demişsin.. Sen arabanı temiz tut...bak bakalım zayıf mı...

99 model hb ghia 15,000e sattım.. 10 gün bile sürmedi satmam...zayıflık bumu?

Buarada GOLF kasa değişcek...Leon değişcek...CİVİC-AURİS-BRAVO YENİ.

bu arada arba alınca 4 yılmı kullnacaz... zaten yeni kasa çıkıcakkii....kasa işi de hikaye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 10 Mayıs 2008; 13:27:06 >
  • Autocar'da focus'a makyajın yaramadığını ve eski yol tutuş özelliklerini kaybettiği yazıyordu.

Bilginize
  • bi göstersene o yazıyı..bende sana başka dergideki yazıları gösteriryimi...orda da sürüş dinamikleri arttığı yazıyor..... İSPAT İSTERMİSİN...
  • AutoCar dergisinin Focus 1.6 TDCi, 308 1.6 HDİ, Astra 1.3 CTDİ, ve Hyundai İ30 Dizel'in karşılaştırma Sonucu ;

http://img502.imageshack.us/my.php?image=adsznt7.jpg

artık okuma yazması olanlar...burdan herşeyi anlayabilrler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 10 Mayıs 2008; 13:34:54 >
  • ARKADAŞ Bİ LAF ATTI.... BELLİ BELİRSİZ...VE GİTTİ... işte kanıtlar.... Kimbilir biri size inanp focus almaycak..yazık yazık..

Geliştirilen sürüş özellikleri

Focus’un sadece tasarımı değil sürüş özellikleri de güncellenmiş. Özellikle ayarları yeniden yapılan süspansiyonlar sürüş keyfinin yanı sıra sürüş güvenliğini de arttırıyor. Elektrik destekli hidrolik direksiyonun tepkileri çok hassas ve yönlendirme de son derece başarılı

kaynak
    http://arabam.milliyet.com.tr/testDetay.aspx?id=503
  • arkadaşım ne olursa olsun aşırı beslemeden şaşma derim,emsali atmosferiklerle aynı güçleri üretmelerine karşın torktan dolayı sürüş zevki olarak çok daha zevkli araçlar.Turbo araç kullanmasını bilirsek motor ömrü olarak da atmosferiğe yakın dayanıklılıktalar artık turo motorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.