Şimdi Ara

leon-bravo-focus-civic-auris görüşleriniz. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    FİAT BRAVO T-JET 150HP SPORT
    performans,işcilik,özellik
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

Birde diğer testlere bakderim ben.... bitane kötü dedndiğini görmedim...sanki ben kafadan uyduruyorum.....

ATIP TUTMYIN.... Meyve veren ağaç taşlanır...

Halen sınıfnda yol tutş ve sürüş zevkinde REFERANS araç Focus'tur...Bitmiştir... bunu ben kullnıcı olarak demiyorum...gidin sorun profosyonelere..açın Doğru düzngün yol testlerine bakın....

Sen ne kadar fanatik bişeysin böyle referansmış focusmuş bitmişmiş.O eskidendi artık golf var astra var.Focus eski kasasında öyleydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

quote:

Birde diğer testlere bakderim ben.... bitane kötü dedndiğini görmedim...sanki ben kafadan uyduruyorum.....

Halen sınıfnda yol tutş ve sürüş zevkinde REFERANS araç Focus'tur...Bitmiştir... bunu ben kullnıcı olarak demiyorum...gidin sorun profosyonelere..açın Doğru düzngün yol testlerine bakın....

Sen ne kadar fanatik bişeysin böyle referansmış focusmuş bitmişmiş.O eskidendi artık golf var astra var.Focus eski kasasında öyleydi.

Focusun yol tutuşunda abartılacak birşey yok

Golf ve astra'da focusa çok yakın yol tutuşa sahip

Sınıfında referans olsa dahi konfor, kalite, performans ve donanım olarak geride

Sırf yol tutuş için ben araba almam

• quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

quote:

vaay candan paşam golf, astra filan neler diyosun sen

• cıvıc
  • yakıt tüketimi açısından demişin direk japonlara saldır bence diğerlerine pek bakma
  • bu focusuda öyle bir anlatıyorsunuzki.yahu ben araba almadan önce kuzenimin focusunu sürdüm.sonrada civic test sürüşü yaptım yazeks bayisinden.gittim civici seçtim.focusda focus iç tasarımı 5 para etmez.yoldaki seriliği civic'in yanına yaklaşamaz.tamam bir kaç üstün özelliği vardır belki ama bu kadar abartmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aghkzlkya

bu focusuda öyle bir anlatıyorsunuzki.yahu ben araba almadan önce kuzenimin focusunu sürdüm.sonrada civic test sürüşü yaptım yazeks bayisinden.gittim civici seçtim.focusda focus iç tasarımı 5 para etmez.yoldaki seriliği civic'in yanına yaklaşamaz.tamam bir kaç üstün özelliği vardır belki ama bu kadar abartmayın.

gazatelerin fotokopilerini çektirip geliyor uayca
    az sonna gelir

• aksini söylerin hepsinin farklı arabası var..yorumları ben yapmıyorum... Objektif profossyoneller yapıyor..

açıkca burdaki yorumları pek beni ilgilendirmiyor..o yüzden ben yazılanları ve bazı sonuçları ekledim..

İSTEYEN İNANIRRR..İSTEYEN İNANMAZ....bukar basit.
  • zamanında civic ile focus yedikten sonra.... neyse ayça sen bildiğin gibi yaşa
  • Focus
     leon-bravo-focus-civic-auris görüşleriniz.

Civic Sedan

Civic Hatcback

dipnot : buradaki civic iç tasarımları avrupaya özgü değildir.türkiyedekilerin birebir aynısıdır.

• quote:

Focus

Civic Sedan

Civic Hatcback

dipnot : buradaki civic iç tasarımları avrupaya özgü değildir.türkiyedekilerin birebir aynısıdır.

üsteki resim ford connect diimi?

• : ))) focus...

valla aslında ben focus'cu arkadaşların psikolojisinide anlıyorum.kolay değil insanın kendi arabasını yermesi.
  • quote:

: ))) focus...

valla aslında ben focus'cu arkadaşların psikolojisinide anlıyorum.kolay değil insanın kendi arabasını yermesi.

tv side varmış oy oy oyyy
  • quote:

Civic Sedan

o resimdeki focus....Yanlış resim..konsol felan farklı bizde.. koyduğunuz resimler öyle objektifki..kendiniz çalıp oynuyorsunuz..

not: sadece direksiyon farklı.bizde 4 kollu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 31 Mayıs 2008; 1:21:53 >

• direksiyon simidi dışında bir fark yok dediğin gibi : ) sende pek farklı bir resim koymamışsın hani.kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz lafına ithafen : )
  • ne yapsaydım peki... sizde amatör çekim koyun bende koyayım... aptal değiliz heralde...
  • tamam ben aracımın resimlerini çeker koyarım sorun değil
    ama senin fikirler değişmez hocam ben buna adım gibi eminim.yolda focus görsem aklıma geliyorsun
  • ARKADAŞLAR

Lütfen bana açıklarmısınız bu herkesin bahsettiği yol tutuş nedir . ?

yok focus burda referans yok golf ve astra da iyi yeni bravo da fena değil

nedir bir yol tutuş ?

örneklerle lütfen açıklarmısınız ?
  • Forumda...çok çok açıklama var..bi zahmet araştıtısanız bulacaksınız...şimdi burda millet kavga edecek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.