ciddci ciddi yol tutuşun ne olduğunumu soruyorsun hocam ? adından belli değilmi ? yol tutuş
ben bu kadar farlklı araba kullandım
hepside yolu tutuyordu
demekki zorlamamışsınız.Arkadaşlar eski kasa focusla yeni kasa focusun yol tutuşunun farklılığını anlamak istemiyorlar
Fiat bravo tercih etmek daha mantıklı fiat bu otomobiliyle her yönden çok adım atmış.Arabayı gördüm bizzat yakından inceledim gerçekten çok kaliteli bir araç.Tercih edilebilir
quote:
Orjinalden alıntı: panelvan
ben bu kadar farlklı araba kullandım
hepside yolu tutuyordu
yoltutuş aracın arkadan yada önden sağa sola kaymaması düz gidebilir viraja sadece direksiyonu çevir iyi yol tutan bir araç kaymadan yığılmadan o virajı alırken kötü yol tutuşlu bir otomobil kayarak yoldan çıkıp gerisi malüm focus hb güncel kasa bu konuda referans ardından astra tabiiki bu yol tutuşu destekleyen ekipmanlar oldukca fazladır lastik amartisör viraj denge çubukları yaylar rot kolları salıncaklar vs vs esp denilen sistem bu güvenliğin önemli bir mekanıizmasıdır bazı araçlarda isim değişikliği olabilir (esp) benim bildiğim bunlar esp li golf şeridinden çıkıp tekrar şeridine dönerken esp siz golf tarlada domates topluyor gibi bişey tabiiki heryolun ve aracın bir limiti vardır o limit aşılınca esp hiç bir işe yaramaz bide dostum fizik kuralları diye bişey var dünyaynın en güvenli aracının bir limiti vardır focusun esp li arcıyla cıvıc in esp li aracı arasında limit farkı vardır bu konuda ford daha başarılıdır bu testlerde böyledir slalom kukatesti vs vs U AYCA bu konuda haklı nerde focus görsem uayca diyorum bende
bunlar dışında bir tavsiye vermek istiyorum hyundai i30 aracı test etmiştim ilk ithal edildiğinde donanım olarak ve tasarım bakımından iyidi. dizel motoruda 115 bg olduğunu düşünürsek ve yakıt'ı öyle çok fazla emmediğini söylersem uygun bir araca benziyor. tip olarak taklitçilik söz konusu o ayrı ama içi filan çok iyiydi en yüksek versiyon style plus yerine style versiyonu bile yeterli olacaktır donanım bakımından
5 yıl garanti vermesi de cabası
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme