Şimdi Ara

leon-bravo-focus-civic-auris görüşleriniz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

ARKADAŞ Bİ LAF ATTI.... BELLİ BELİRSİZ...VE GİTTİ... işte kanıtlar.... Kimbilir biri size inanp focus almaycak..yazık yazık..

Geliştirilen sürüş özellikleri

Focus’un sadece tasarımı değil sürüş özellikleri de güncellenmiş. Özellikle ayarları yeniden yapılan süspansiyonlar sürüş keyfinin yanı sıra sürüş güvenliğini de arttırıyor. Elektrik destekli hidrolik direksiyonun tepkileri çok hassas ve yönlendirme de son derece başarılı

kaynak
    http://arabam.milliyet.com.tr/testDetay.aspx?id=503

Arkadasim orda arkadasimiz focusu kotulemek istememis sadece okdugu bir seyi paylasmis. Eger deseydi ki focus kotu araba sakin alma o zaman sen haklisin boyle kizmakta.. ama sadece bilginize diye bir sey soylemis sakin ol. O da sadece okudugu bir seyi paylasmis. Bu dergilere guvenmiyorum zaten ben ne iyi dediklerine ne kotu dediklerine. Bende burda test yayinladim ama her test ayri bisey soyluyo. sen aracindan memnunsan bunu dile getir sinirlenmeden kizmadan.. Gule gule kullan aracini cok severim bende focuslari ama herkes sevmek zorunda degili, sen sahıbı olarak sev yeter

• çok sağl ya ben sevmeden biniyrdum zaten..

ama okudu şeyi ispatlasın derdim..bende bi laf atarım...çok kolay...demek

üssttü autocar testini koydum.... aynı dergi zıt şey yazarmı
  • quote:

tsi motorlarla birlikte turbo furyası aldı yürüdü 1-2 yıl gecse insan biraz emin olcak motordan

TSI MOTOR 2006-2007-2008 yıllarında en iyi motor ödülünü almış bi araçtır demekki 3 senedir yollarda zaten tsi motorlu araçlar artık emin olun bence saglamlıgına. hala bazı kişiler inatla tsi alınmaz diyip duruyo(sizi kast etmiyorum). Aynı motor ford'ta var opel'de var peugeot'da var fiat'da var ama bunların içinden sadece vw ve fiat bu motorları gundelik arabalarında kullanma kapasitesine sahip. digerleri genelde ST RC GTC gibi spor araclarında kullanıyolar nedendir bilinmez ama kesinlikle eminim ki bu bütün markalar 2-3 seneye turbolu motorlarını normal gundellik benzinli arabalara da koycaklar ve herkes muhteşem sürüş zevkini tadabilecek. Inanın turbolu aractan sonra aynı hacimdeki atmosferik arac cok cok tatsız geliyo...

• cıvıc tabiiki
  • Bravo 150 adet beygiriyle çok cezbedici duruyor
  •  leon-bravo-focus-civic-auris görüşleriniz.

kaynak autocar
  • bu farklı bir test sanırım....goodwood nedir bilmyiorum ama...zaten bu motor türkiyede yok..

arkadaşım bu arada...odakar test okudum..bu yazıya ilk defa rastlıyorum....hayret.... herkez focusu zor yoldan çıkartıyor..kayma olmuyor..burda kayıyormuş...bu nasıl test iyi anlamak lazım...son hız 168 demiş ve 1.8 motor.... birsürü çelişki var... 1.6 lar bile 200 diye geçiyor...testlerde... kadran olrak daha fala tabi
  • pistte yapabildiği max hız 168

goodwood bir pist ve her arabayla 100 tur atıldı

aracın hayal kırıklığı yarattığını ve focusdan daha iyi şeyler beklenildiği söyleniyor.Fiat Panda 100hp'den biraz daha iyi tur zamanı yaptı.Mazda 2 1.5'den daha kötü
  • bu araçlar ..pist araçları mı...ayrıca... focus II ve Golf II diğer kompaklar arasında en iyilerdi...ve Focus hiç savrulmadı..içindekiler süper oldğunu söyledi.... Bu test yanıltıcı...ve anlatılmak istenen farklı birşey...ve sadece bir kişinin görüşü alınmış

kaynak fifth gear........
  • quote:

bu araçlar ..pist araçları mı...ayrıca... focus II ve Golf II diğer kompaklar arasında en iyilerdi...ve Focus hiç savrulmadı..içindekiler süper oldğunu söyledi.... Bu test yanıltıcı...ve anlatılmak istenen farklı birşey...ve sadece bir kişinin görüşü alınmış

Teste yanıltıcı diyebilirsin tamam hadi.Neden tur zamanı geride? Bir insan bu kadar mı fanatik olur
  • goodwood zaman zaman bazı özel oto ve uçak klüplerinin gösteri ve yarışlar düzenlendiği ingilterde tanınmış bir pist

leon-bravo-focus-civic-auris görüşleriniz.
  • quote:

bu araçlar ..pist araçları mı...ayrıca... focus II ve Golf II diğer kompaklar arasında en iyilerdi...ve Focus hiç savrulmadı..içindekiler süper oldğunu söyledi.... Bu test yanıltıcı...ve anlatılmak istenen farklı birşey...ve sadece bir kişinin görüşü alınmış

hocam focus1 den sonra focusun yol tutuş başarısının geriye gittiği birçok incelemede bahsedilen bir konu zaten
    sonuçta beğendiğimiz yazıyı okuyup beğenmediğimizi dikkate almaz isek kendimizi geliştiremeyiz değilmi?
    tarafsız ve objektif kalmaya çalışsak daha iyi olur...başkası için değil kendimiz için...daha az kazık yeriz

• Birde diğer testlere bakderim ben.... bitane kötü dedndiğini görmedim...sanki ben kafadan uyduruyorum.....

ATIP TUTMYIN.... Meyve veren ağaç taşlanır...

Halen sınıfnda yol tutş ve sürüş zevkinde REFERANS araç Focus'tur...Bitmiştir... bunu ben kullnıcı olarak demiyorum...gidin sorun profosyonelere..açın Doğru düzngün yol testlerine bakın....
  • tamam bitti.en iyi yol tutuş focus ta.
  • gözünüsü seveyim... bir kere binip karşılaştırdnız mı ???? FOcus u satıp civic alan ardakşlar... civic için yol tutuşu iyi ama focusu geçemeiş diyorlar... biz kafadan atmıyoruz heralde...
    Birsürü test yapıldı.... Açın bakın...araştırın

Yeni Focus selefi gibi yol tutuş konusunda sınıfına referans olduğunu kanıtlıyor... Sert yapıdaki süspansiyonlar elektronik sistemlerefazla iş bırakmıyor. Amatörce yapılan hatalar dışında ESP sisteminidevreye sokmak güç. Sert süspansiyonlar konfordan ödün vermiyor...TuluDARICAN. arabam.com

resmi okumak için..kaydetin.....

AutoCar

leon-bravo-focus-civic-auris görüşleriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 11 Mayıs 2008; 15:27:02 >

• Focus'un dizelini al kafan agrimasin
    hondada dizel olsa honda derdim tabiki...
  • zor gidiyor.

tabii fiyat düşürdüğünüzde çabuk satılabilir.

bu gün 10 galeriye sorun size focusun 2. eli zayıf derler

quote:

Orjinalden alıntı: gonur

quote:

Orjinalden alıntı: panelvan

....

ford
    almazdım ne kadar da maklajlasalarda yine eski focus gelecek sene kasa değiştirecek .
    benzinli performansı fena değil ama ön ile arkada farklı plastik kullanmaları kötü 2.eli zayıf

....

Focus'un ikinci eli kötü...

Düşük değere mi gidiyor yoksa zor mu satılıyor açıklamanız mümkün mü?

• 2.el tartışması çok yapıldı.

bunu ben söylemiyorum .

galericilere sorsan veya internette kısa bir araştırma yapsan bulabilirsin.

yeni focus 2009 un son çeyreğinde çıkacak.

Türkiyeye gelişi 2010 ilk çeyrekte Türkiyeye gelecek.

10 günde satman tabii sanş işi iki aydır satamıyan arkadaşlar biliyorum .

en son piyasa fiyatın biraz altına indirdilerde satabildiler.

bildiğin gibi yeni kasa çıkınca aldığın arabanın değeri hemen düşüyor.

bu her araba için böyle

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: panelvan

ford
    almazdım ne kadar da maklajlasalarda yine eski focus gelecek sene kasa değiştirecek .
    2.eli zayıf

Focus yeni kasa 2010 dan erken çıkmıyor.... bunu bilin..kesin bilgi bu...glecek sene işi hikaye anlayacağınız..

2,eli zayıf demişsin.. Sen arabanı temiz tut...bak bakalım zayıf mı...

99 model hb ghia 15,000e sattım.. 10 gün bile sürmedi satmam...zayıflık bumu?

Buarada GOLF kasa değişcek...Leon değişcek...CİVİC-AURİS-BRAVO YENİ.

bu arada arba alınca 4 yılmı kullnacaz... zaten yeni kasa çıkıcakkii....kasa işi de hikaye..

• evet düşer...ben arabayı 4 sene binmek için almadım zaten... 5-6-7 yıl gider rahat...hiç bi eksiği yok aracın.... focus I 8-9 yıl gittiğine göre...oke.. isterse üstüne 5 tane yeni kasa çıksın..sen aracı temiz tut... öyle bir satılırki...valla benim bulumdğum yerde millet can atıyordu , bana sat bana sat diye.. Hatta servis kar almadan benden alıp satacaktı nerdeyse... bu işler çok şansa girmiyor... işi bileceksin
  • merabalar oncelikle sunu soyliyim focus al derim ustune bi bodykit orjinal çıkar yaz sonunda tamamdır.ben olsam focus alırdım 2.tercihim ise auris olurdu cunku spor bir arac istiyosam kimsede olmamasını isterdim bembeyaz orjinal siyah camlı ve bodykitli bir auris guzel olurdu.sonrasında civic leona hiç bakmazdım emin ol fiata da:))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.