Şimdi Ara

leon-bravo-focus-civic-auris görüşleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buaraçlardan hangisini neden tercih ederdiniz.
    ve yakıt tüketimleri acısındanda değerlendirirsek.

leon tsi : 39000 civarı
    civic mügen kit elegant : 43000
    auris elegant : 41000
    focus titanyum hb : 40000
    bravo 1.4 120 dinamik st.pak. esp pak. : 39000
    bravo 1.4 150 sport : 42000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamel -- 10 Mayıs 2008; 12:48:21 >

• focus titanyum X hb : 41000-42000 CİVARI bırakır bayiiler... ford cazip inidirm yapıyor....

Düşünme hiç... Focus titanium X paket al..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A

focus titanyum X hb : 41000-42000 CİVARI bırakır bayiiler... ford cazip inidirm yapıyor....

Düşünme hiç... Focus titanium X paket al..
    hiç düşünme civic al
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll

hiç düşünme civic al

Alıntıları Göster
    FİAT BRAVO T-JET 150HP SPORT derim
    sürüş zevki ve performans oldukça iyi... fiat çıtasını oldukça yükseltmiş ve "bravo" denecek bir arabayı makul fiyatlarla satıyor.

• quote:

hiç düşünme civic al

Alıntıları Göster
    fiat bravo sport alabiliyorsan al diğerlerinden çok daha iyi bir performansa sahip resimdeki araç gibi değil hem içi hem dışı çok cazibeli.
    ancak kriterlerin nedir söylersen daha iyi olur.
    dört-beş kişilik aile kullanımı için mi yoksa bekar mı takılacaksın?
    birde listeye kia ceed ekle yeni geldi fiyatları uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

fiat bravo sport alabiliyorsan al diğerlerinden çok daha iyi bir performansa sahip resimdeki araç gibi değil hem içi hem dışı çok cazibeli.
    ancak kriterlerin nedir söylersen daha iyi olur.
    dört-beş kişilik aile kullanımı için mi yoksa bekar mı takılacaksın?
    birde listeye kia ceed ekle yeni geldi fiyatları uygun.

Alıntıları Göster
    Fiat bravo bence.150 hp T-JET Sport.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

Alıntıları Göster
    civic derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

Alıntıları Göster
    Hocam biraz performans isteğiniz var belli ki...Mümkünse beslemeli motorlardan seçin.Golf'ü de düşünebilirsiniz,ekonomiktir buradaki tüm modellere göre.Bunların içinden seçim yap derseniz;en mantıklısı,Bravo T-Jet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Hocam biraz performans isteğiniz var belli ki...Mümkünse beslemeli motorlardan seçin.Golf'ü de düşünebilirsiniz,ekonomiktir buradaki tüm modellere göre.Bunların içinden seçim yap derseniz;en mantıklısı,Bravo T-Jet...

Alıntıları Göster
    bravo gerçekten hoş olmuş.çizgileri vs..doğuştan modifiyeli.motoru da öyle.
    arka koltuklar çok dar ama.yakından inceleme fırsatı buldum.arka tamponu sisleri stopları çok sportif.
    Bravoiyi seçim olur.birde 150hp ise

• quote:

bravo gerçekten hoş olmuş.çizgileri vs..doğuştan modifiyeli.motoru da öyle.
    arka koltuklar çok dar ama.yakından inceleme fırsatı buldum.arka tamponu sisleri stopları çok sportif.
    Bravoiyi seçim olur.birde 150hp ise

Alıntıları Göster
    Auris'imden çok memnunum. tavsiye ederim.
    Benim araç dizel olduğu için yakıt karşılaştırması yapmamın bir anlamı olmayacaktır. Ama emsallerine göre oldukça iyi bir yakıt performansı var...

Ama bu araçların hepsi de çok güzel, seçim yapman zor olacak gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 9 Mayıs 2008; 20:31:44 >

• quote:

hiç düşünme civic al

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: stilll

hiç düşünme civic al

+2008

• quote:

Orijinalden alıntı: Pis@gor

Auris'imden çok memnunum. tavsiye ederim.
    Benim araç dizel olduğu için yakıt karşılaştırması yapmamın bir anlamı olmayacaktır. Ama emsallerine göre oldukça iyi bir yakıt performansı var...

Ama bu araçların hepsi de çok güzel, seçim yapman zor olacak gibi :)

Alıntıları Göster
    Bravo yada focus arasında kaldım ben.tercihim bravodan yana en yeni çıkmış model bu motoruda canlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAJAY

Bravo yada focus arasında kaldım ben.tercihim bravodan yana en yeni çıkmış model bu motoruda canlı.

Alıntıları Göster
    aslında 39,500 YTL ye FIAT BRAVO T-JET 120HP EMOTİON var.
    performans derdin yoksa fazla para vermende gerekmiyor.

ama biraz daha para veririm ve gereğinde performanslı ve gereğinde ekonomik kullanmak isterim dersen T-JET 150HP de iyi bir seçenek
    Bravo T-Jet 150HP de ön konsoldaki SPORT düğmesine basarak istersen 150HP bir daha basarsanda daha ekonomik olarak ve 120HP olarak kullanabiliyorsun.. sanırım bu SPORT tuşu gibi bir özellik BRAVO için ender özelliklerinden biridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4FEE439E4

aslında 39,500 YTL ye FIAT BRAVO T-JET 120HP EMOTİON var.
    performans derdin yoksa fazla para vermende gerekmiyor.

ama biraz daha para veririm ve gereğinde performanslı ve gereğinde ekonomik kullanmak isterim dersen T-JET 150HP de iyi bir seçenek
    Bravo T-Jet 150HP de ön konsoldaki SPORT düğmesine basarak istersen 150HP bir daha basarsanda daha ekonomik olarak ve 120HP olarak kullanabiliyorsun.. sanırım bu SPORT tuşu gibi bir özellik BRAVO için ender özelliklerinden biridir.

Alıntıları Göster
    bi türlü seçim yapamıyor insan.

açaba brovo sport yakıt olarak üzermi. sehir içi nasıl acaba. bu düşündürüyor aslında

birde benim bildiğim o sport tuşuna basınca sadece tork değişiyor belli devirde . basmassan 120 bg ile aynı tork

aslında bende auris var. 1.6 m/m sehir içi sakin kullanımda 8- 8.5 l yakıyor. şimdi acaba sport ne yakacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamel -- 9 Mayıs 2008; 21:11:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karamel

açaba brovo sport yakıt olarak üzermi. sehir içi nasıl acaba. bu düşündürüyor aslında

birde benim bildiğim o sport tuşuna basınca sadece tork değişiyor belli devirde . basmassan 120 bg ile aynı tork

aslında bende auris var. 1.6 m/m sehir içi sakin kullanımda 8- 8.5 l yakıyor. şimdi acaba sport ne yakacak.

Alıntıları Göster
    kimde hangi araba varsa onu sana önermiş...en iyisii..hepsini dene...iyi araştır gönülüne yatanı al..herkesi dinleme... bu arçlarında hepsinin kendine göre iyi yanları var...ben focus'u beğndim bunu aldım..diğeri onu sever onu alır... bence İŞ sende bAşLar Sende biter...
    diyelimki burdaki yoruma göre aldın ve pişman oldun...ee sonra ne olcak....

En iyisi hepsini dene ve al..

• quote:

Alıntıları Göster
    147 dicem ama hiç aklınızdan bile geçmemiş, 6 airbag,hız sabitleyicisine kadar (sunroof ve xenon hariç) dolu bir 147 alınabilir. 1.6lt benzinli 120hp güzel bi seçim olur. bi test sürüşü için gidin derim en yakın afla bayisine, hepsinden daha kalitelidir.

bunun haricinde bravoyu alırdım ben olsam.

• quote:

kimde hangi araba varsa onu sana önermiş...en iyisii..hepsini dene...iyi araştır gönülüne yatanı al..herkesi dinleme... bu arçlarında hepsinin kendine göre iyi yanları var...ben focus'u beğndim bunu aldım..diğeri onu sever onu alır... bence İŞ sende bAşLar Sende biter...

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

• quote:

Orijinalden alıntı: Pis@gor

quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

Alıntıları Göster
    kardeş bence hepsini incele,test et, fiyat konusunda konuş hangisi sana uygunsa, hangisi aklına yatarsa onu al

• quote:

Alıntıları Göster
    Bütün saydığın bu arabaları uzunca süre kullanmış birisi yoktur heralde. Onun için bu seçim birazda senin şansına... Yalnız bi kaç kere özel yapım Leon getirmişti tamirci bi arkadaşımız. Servise getirince sahibi 1-2 gün bırakıyordu. Yedek parçaları siparişle yurtdışından getiriyorlardı. Dış görünüşü standart bir Leon'dan farksızdı. Üzerinde 25.000€ luk ses tesisatı vardı. O gün bu gün Leon'a hastayım

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: karamel

birde yedek parça ve servis ücretlerini karşılaştır.
    "sahip olmak için ödeyeceğin" ücretleri yazmışsında "sahip olduktan sonra ödeyeceklerinide" düşünmen gerekiyor.
    bazılarında kasko sigorta primi bile karşılaştırınca sana aşırı yüksek gelecek.

araba için ödeyeceğim paralar satın almadan önce keyfidir ama satın aldıktan sonra zorunludur. iyi düşünmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 9 Mayıs 2008; 21:51:01 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.