Şimdi Ara

LEON*FOCUS*YENİ FABİA*CİVİC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR 55.000 CİVARI BÜTÇEM VAR 2015 LEON 2015 FOCUS 2015 FABİA 2011 HONDA CİVİC ARAÇLARINDAN BİRİNE KARAR VERMEMDE YARDIMCI OLURMUSUNUZ?ARAÇLARIN BİLDİОİM ÖZELLİKLERİNİ SIRALAYIM SİZLERE..

2015 SEAT LEON 1.2 TSI 110 HP MANUEL STYLE DONANIM 53.900 + Sunroof + Led İç Aydınlatma 2750 TL + DYNAMIC 30/1 17 JANT 1.150 TL TOPLAM: 57800 ( İNDİRİMLE 55000 OLUR TAHMİNİMCE)

Elektrikli, Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar
    Krom Kaplı Ön Izgara Ön Sis Farları
    Gövde Rengi Kapı Kolları ve Yan Aynalar (LED Sinyal Lambaları) Çift Bölgeli Otomatik Klima
    Arka Orta Havalandırma Kanalı Yükseklik ve Derinlik Ayarlı Elektromekanik Direksiyon
    Yol Bilgisayarı Hız Sabitleme Sistemi (Cruise Kontrol)
    5'' dokunmatik renkli ekranlı Radyo, MP3 Çalar / Aux-in, Sd Kart ve USB Girişi 6 Hoparlörlü ses sistemi ( 4 hoparlör + 2 Tweeter )
    Deri Direksiyon, Vites Topuzu ve El Freni Ön Kol Dayama
    Elektrikli Ön / Arka Camlar Bluetooth + Direksiyondan Kumandalı Ses Sistemi
    Eve Geliş Fonksiyonu (Coming Home), Gündüz Sürüş Farı Evden Çıkış Fonksiyonu (Leaving Home), Otomatik Yanan Kısa Farlar
    Yağmur Sensörü, Kararan Dikiz Aynası Işıklandırmalı Torpido Gözü ve Bagaj
    Ambiyans Aydınlatması Ayak Bölümü Aydınlatması
    Sürücü / Yolcu Işıklı Makyaj Aynaları Sürücü / Yolcu Koltuğu Yükseklik Ayarı
    Sürücü Koltuğu Bel Destek Ayarı Sürücü Koltuğu Altı Göz
    Sürücü / Yolcu Koltuğu Arkası Cep Ön / Arka Okuma Lambaları
    1/3 - 2/3 Katlanabilir Arka Koltuklar Kauçuk Paspas
    ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi) + ASR (Elektronik Patinaj Önleme Sistemi) + ESC (Elektronik Stabilite Kontrolü) + Lastik Basınç Uyarısı + Yokuş Kalkış Sistemi (Hill Hold) + MSR (Elektronik Motor Çekiş Kontrolü) + DSR (Dinamik Direksiyon Önerisi) + XDS (Elektronik Dinamik Diferansiyel Kilidi) İkincil Çarpışma Freni
    Sürücü ve Yolcu Ön, Yan Hava Yastıkları + Sürücü Emniyet Kemeri Uyarısı Perde Hava Yastıkları
    Ön Yolcu Hava Yastığı İptali Aktif Gergili Ön Emniyet Kemeri
    Disk Frenler ( ön/arka) Ani Frenlemede Otomatik Yanan Flaşörler
    Arka Koltukta 2 Adet Çocuk Koltuğu Sabitleyicisi (ISOFIX) + 2 Top Tether Immobilizer
    Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit Sistemi

2015 FORD FOCUS 1.6 Tİ-VCT 125 HP MANUEL TREND X 56.170

Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar
    Elektrikli, sinyalli yan aynalar
    16" Aluminyum Alaşımlı Jantlar
    Ön sis farları
    Karartılmış Arka Camlar
    Derinlik ve yükseklik ayarlı deri direksiyon
    Manüel 4 yönlü sürücü koltuğu
    Tek dokunuşta açılıp kapanan elektrikli ön/arka camlar
    Yol bilgisayarı
    Hız kontrol sistemi
    Ayarlanabilir Hız Sınırlandırıcı
    Vites arttırma ikazı
    Ford MyKey®
    Ford EcoMode
    Manuel Klima
    Direksiyondan kumandalı radyo CD, MP3 çalar
    Portatif müzikçalar bağlantı soketi (USB)
    Sürücü ve ön yolcu ön ve yan hava yastıkları
    ABS + EBD
    Acil durum fren desteği (EBA)
    Elektronik Denge Programı (ESP)
    Çekiş Kontrol Sistemi (TCS)
    Dinamik Tork Kontrolü (TVC)
    Yokuş Kalkış Desteği (HLA)
    Ford Kolay Yakıt Sistemi
    Disk frenler - ön / arka
    Uzaktan kumandalı merkezi kilit

2015 YENİ SKODA FABİA 1.2 TSI 110 HP OTOMATİK STYLE 50.900 (SKODA SİTESİ KAPALI O YÜZDEN BAKAMIYORUM TAM ÖZELLİKLERİNE)
    2011 HONDA CİVİC EFSANE KASA ONUNDA FİYATLARI BU CİVARDA TAM BİLMİYORUM ÖZELLİKLERİNİ

• Hocam listede leon mantıklı gibi duruyor. Ancak ben olsam midline golf alırdım. En azından malzeme kalitesi leondan iyi. Yalıtımıda güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Hocam listede leon mantıklı gibi duruyor. Ancak ben olsam midline golf alırdım. En azından malzeme kalitesi leondan iyi. Yalıtımıda güzel.
    hocam biyerden 40000e yakın para gelecek onun ne zaman gelceği belli değil o gelene kadar binebilceğimiz bir araç arıyoruz o gelince zaten golfün fulü veya passatta bakacağım
  • Leon ve focus daha önde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Leon ve focus daha önde
    kısa zaman kullanıp satacaksanız 2. el honda bakın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredyboys

kısa zaman kullanıp satacaksanız 2. el honda bakın..

Alıntıları Göster
    kısa zamanda satacaksan sıfır alıp zarar etme derim ama 2-3 yıl kullanacaksan o zaman durum farklı..

bu listede ben olsam sırf otomatik diye satarken daha rahat olacağı için civic derim ama onunda eski piyasası yok.. fd6 kasası güncel kasa fiyatına nerdeyse ama 1 yıl kullandım güzel araç lpg ile uyumlu ancak benzinde kullanırsan pek tat vermiyor karmada 9-10 litreyi göze al derim...

bence 2. el dizel otomatiklere yönelmek daha akılcı.. 308 c4 megan gibi..

• Yeni Fabia 1.2 TSİ Style DSG 'nin fiyatı 53200 TL.

Ben olsam LPGsiz fazla yakacağı için Focus ve Civic'i elerdim.
    Leon ve Fabia 'da DSG var bu nedenle iki aracı da alırken 2 kez düşünmeniz gerek ve alırken mutlaka uzatılmış garanti yaptırın derim.
    Bu modellere ek Skoda Rapid'e bakabilirsiniz.
  • Rapid spaceback düşündünüz mü ?
  • Donanım 1.planda ise leon donanım önemli değil kalite olsun diyorsanız golf tabi golftede güvenlik donanımlıları olarak full ancak leondaki standard şımartan donanımlar yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

Donanım 1.planda ise leon donanım önemli değil kalite olsun diyorsanız golf tabi golftede güvenlik donanımlıları olarak full ancak leondaki standard şımartan donanımlar yok.
    leon da focus da ikisi de iyi diyebilirim. leon biraz daha albenili, hele cam tavan ve led opsiyonuyla daha ön planda. focusun bir artısı, ilerde belki tüp takabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

leon da focus da ikisi de iyi diyebilirim. leon biraz daha albenili, hele cam tavan ve led opsiyonuyla daha ön planda. focusun bir artısı, ilerde belki tüp takabilirsiniz..

Alıntıları Göster
    yeni fabia da çok yakışıklı araç bence leon yerine full donanımlısı düşünülebilir yada üst seri bir araç istiyorsanız skoda octavia da işinizi görecektir o fiyata donanımli bir 2.el octavia alınabilir

• Hocam o fiyata leonu nereden buldunuz?
  • Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.Seat leonun sitesine girip fiyatina bakabilirsiniz.Ilerleyen zamanda golf veya passat alcagımdan donanimsiz golfü hic düsünmedim birde leonun tadına bakayım diyorum octiava 2.eline hic bakmadım onada bakayım
  • Hocam civici baştan eleyin focusta güzel tercih ama atmosferik ve çok yakacağından onuda eleyin derim seat leon tavsiye ederim veya aynı fiyata skoda octavia 1.2 tsi düşünebilirsiniz
  • En mantıklısı focus bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ibrahim eymen.

Hocam civici baştan eleyin focusta güzel tercih ama atmosferik ve çok yakacağından onuda eleyin derim seat leon tavsiye ederim veya aynı fiyata skoda octavia 1.2 tsi düşünebilirsiniz

Bir focus çok yakar hikayesi daha,bu güne kadar 4 adet focusa bindim sırasıyla mk1,mk2,mk2,5,mk3 hiç birininde çok yaktığı görmedim içlerinde en az yakanı ise şuanki aracım focus3,2014 model hb focusum var,şehir içi ortama tüketimim 6,5 lt,uzun yol 90 km sabit hızla 4,8 lt,lpgnin litresini 2,11 tlye alıyorum ve 20 tllik gazla şehir ıçinde 120 km yol gidiyorum,uzun yolda 90 sabitle 35 lt gazla 585 km yol gıttım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 8 Temmuz 2015; 13:58:26 >
  • ajf39 A kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz 2014 model focus benzinli ve şehiriçi ortalamanız 6.5 litre öyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ibrahim eymen.

Bu dediğiniz 2014 model focus benzinli ve şehiriçi ortalamanız 6.5 litre öyle mi

Aynen öğle
  • ajf39 A kullanıcısına yanıt
    Yapmayın allahınızı severseniz aracın fabrika verisi zaten 8.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcaneses2

hocam biyerden 40000e yakın para gelecek onun ne zaman gelceği belli değil o gelene kadar binebilceğimiz bir araç arıyoruz o gelince zaten golfün fulü veya passatta bakacağım

passati anlarimda kardeş focusu alip golfün fullüne bakmak nedir yav
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.