Şimdi Ara

leon hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2006-2008 arası seat leon arıyorum beyaz renk ve sunrooflu ne kadardır şuanki piyasadaki fiyatı,internetden bakdım 32.000 ile 35.000 arası gibi sanki ama ordaki fiyatlarada güvenemiyorum çünkü benimde focus marka arabam vardı yeni sattım internetdeki fiyatlarına baksan 18.000 civarı ama ben 16.400 e anca verebildim sizce dediğim özelliklerde bi leonu ortalama ne kadara alablirim ?

• hocam aynı şekilde bende arıyorum ama leonlar oyleki renk kırmızı olursa fiyat dip, siyah orta, bayaz ise çok pahalı. ben ilk defa bir arabada rengin fiyata bu kadar etken olduğunu gördüm özellikle beyaz renk
  • evet leonların ikinci elleri çok yüksek neredeyse sıfır a yakın heleki birde beyaz ve sunrooflu ise...
  • gümüş gri 60 binde 1.6 stylance...landi renzo lpg ile tüm sorunları çözdüm, jip düşündüğüm için satıyorum.araba sıfır gibi...sorunu kazası boyası yok.
  • 2007 leon sport-up siyah 18'' jant takımı lastikler yeni lpg takılı ve işli 80.000 km de boyasız 28000 tl ye anlaşmak üzereyim fiyat biraz yüksek gibi geliyor sizce normal mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yausuklu34

2007 leon sport-up siyah 18'' jant takımı lastikler yeni lpg takılı ve işli 80.000 km de boyasız 28000 tl ye anlaşmak üzereyim fiyat biraz yüksek gibi geliyor sizce normal mi...

fiyat yüksek değil araç söylendiği gibi temizse. stylance donanıma ek olarak spor koltuklar ve spor yay var ama 18 jant taktığına göre yayları değiştirmiştir. fiyat normal bence hayırlı olsun.

edit: triger kayışını değiştirmeniz gerekecek, baskı balatayı da kontrol edin. bin lira da bunlara masraf yapabilirsiniz bunu da hesap edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 23 Mayıs 2011; 22:38:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 toyota yaris hakkında bilgi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.