Şimdi Ara

Leptop hdd sini hdd si bozuk masaustunde sökmeden kullanabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstu pc'min hdd'si bozuldu ve onu tamir etmeye calişirkan 2 tane icinde windows kurulumu kurulu flash bellek in icindekileri bozdu. Suan bende eski bir leptop var,benim istediğim şey leptoptaki hdd yi sökmeden lan yada baska bir yöntemle o hdd ile masaustünu kullanabilmek,en azından basit bir render alabilcek kadar verim almak.
    Yani olay kisaca şu; hdd si bozuk masaustumde leptop hdd sini sökmeden nasil kullanabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fatihmtlm F kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir seçenek maalesef
  • NeRologize N kullanıcısına yanıt
    Sağolun. bir sorum daha olucak, yeni bir hdd aldım (wd caviar blue) , bu hardiskin bölümleriyle ilgilenirken yanlışlıkla boş alan diye bir bölüm oluşturdum. ben bu bölümü ayrılmamış alan ile birleştirip yeni bir D diski oluşturmak istiyoum, bunu nasıl yaparım
     Leptop hdd sini hdd si bozuk masaustunde sökmeden kullanabilirmiyim?
  • O bölümü silemiyor musunuz?
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Pardon sorumu tam açıklayamadım galiba. Sağ tık yaptığımda Bölüm Sil yazısı çıkıyor ama ona basıncada eğer bölümü silerseniz erişilmez hale gelicek diyor. Bende bu sebepten ötürü denemekten çekindim açıkcası . Şimdi ne yapmam gerek, seçiyim mi o seçeneği ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmtlm -- 23 Ocak 2016; 16:48:03 >
  • Bölüm içerisinde dosya yok silin tabi birleştirmesi gerke.
  • Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.