Merhaba arkadaşlar.Benim sorunum leptopumdan çok çalıştığı zaman (sol tarafından) vıııııııırrrr diye garip bir ses geliyor.(Aslında hhhıııııır diye ama espiri yapmayın diye vııııııırrrrrr diyorum. ) Ardından bilgisayar donuyor. Bende bi yumruk indiriyorum. Kısa (saniyelerle ölçülecek kadar) bir süre sonra yeniden başlıyor. Ben yine vuruyorum. Bu sefer CD sürücüsü yerinden çıkıyor ama ses kesilmiyor. Cd sürücümde de şöyle bir problem var: Windows başladıktan sonra açılmıyor.Bir CD takmak istiyorsam açılırken takmam gerekiyor. Windows başladıktan sonra çıkaramıyorum. Ama anlatığım gibi ses geldiğinde vurduğumda çıkıyor. Garantiside bir yıl önce bitti. Sizce sorunum ne ? Ne yapmalıyım ? Şimdiden teşekkürler.
İşlemci fanındanda gelebilir ısınma ne durumda sizde hw monitörle bir ölçün.Birde HDD'den şüpheleniyorum donmalar olduğunu söylüyorsunuz hd tüne programını kurup error scan bölümünden bedsector testi yapın kırmızı kare olmaması gerekir.Bu seçeenkleri bir eleyelim.
Abi İlk Önce Şunu anlamıyorum Ve bu forumun En Buyuk Eksiği Bu işte. Anasını satıyım gidiyosun pc den vırrr diye ses geliyor sen yumruk atıyosun bunun teknik servisi bu işi yumruklamı hlalediyor ?!