< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 10 Eylül 2019; 20:14:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 10 Eylül 2019; 20:14:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herhangi bir seyi kirip çöpe atmak letgodan satis yapmaktan gelen manevi hazdan cok daha fazlasini veriyor
|
pazarlıkla 50 liraya mama sandalyesi aldım sıfırı ebebekte 70 liraymış
|
Bu konuya katılıyorum. 400 tl yazmısım 200 olur mu dıyor :D 350 de barı ok diyim.
|
alıcı zannettiklerimizin birçoğunun yarak kürek sorular sorduktan sonra yazışmayı kesmeye programlanmış botlar olduğunu düşünmek üzereyim. bir alışveriş sitesinde aynı soruları soran yüzbinlerce dangalağın daha mantıklı bir açıklaması yok gibi.
|
Yemin ediyorum aynı konuyu açacaktım aylardır üşeniyorum. Birde her zaman ki troll muhalifler gelirde kanser ederler diye konuyu açmayı erteliyodum.
Letgo çok başka bir yer. Kelimeler yetmez anlatmaya. İnsanı kanser eder Letgo. Ben hayatımda bu kadar saçma bir satış platformu görmedim. Ben hayatımda bu kadar cahilin olduğu bir satış platformu görmedim. Ben hayatımda bu kadar ölücünün olduğu bir satış platformu görmedim. Ben hayatımda bu kadar dilencinin olduğu bir satış platformu görmedim. Hiç bir şey satamıyosunuz. Bakın H İ Ç B İ R Ş E Y satamıyorsunuz! Pazarlık sormayan bir insana rastlamadım letgo'da. Fiyatı 1000 lira olan ürüne 50 lira yazın yine pazarlık ederler 20 lira teklif ederler. Cahilliğin dolu olduğu bir platform letgo. Sıfırı 450 lira olan hiç kullanmadığım sadece kutusunda durduğu sürece garanti süresi azalan sony kulaklığı 250'ye yayınladım, gelen mesajların tamamı pazarlık mesajı. Adamlar kör cahil ürün hakkında bilgileri yok sürekli pazarlık peşindeler. DH ölücüleri bunların yanında melek kalır. Çünkü DH ölücüsü zeki oluyor. Letgo'dakiler hem ölücü hem cahil. Neyse ben bu kulaklığı sahibinden ile 250'ye sattım. Sonra letgo'da deneme amaçlı 150 liraya düşürdüm, yine pazarlık mesajları geldi şaka gibi. Satamıyorsunuz hiç bir şey. Millet almayacağı şey için pazarlık yapıyor. Normalde o kulaklığı 200 liraya ilana koysam azıcık aklı olan bir tüketici havada kapar o fiyata. Ben 150 yapıyorum deneme amaçlı gelen tüm mesajlar pazarlık teklif ediyordu. Bu hem cahillik hem ölücülük başka bir açıklaması yok. 100 lira yapsam bu sefer 50 olur mu diyecekler. Yakın zamanda yine bi laptop koydum ilana 275'e koydum pazarlık ile 250'ye satıcam. Her gelen 200 diyor 150 diyor sürekli bir fiyatı öldürme çabası. Yine sahibinden ile başka şehre 250'den sattım laptobu. Yine deneme amaçlı fiyatı 150 yaptım Letgo'da. 90 teklif eden mi dersin 70 teklif eden mi dersin resmen küfür ediyolar. Ha birde ürün beğenmiyorlar. Diyor ki 100 olur mu, tamam olur diyorum. Bu sefer şarj süresini beğenmiyor, ekran kartı azmış diyor, oyun oynanır mı diye soruyor. Adamı cidden kanser ederler. Cahillik, bilgisizlik, kültürsüzlük, ölücülük tamamı var. Daha böyle bir sürü örnek var. 20-25 ilan yayınladım şimdiye kadar 1 tanesini bile satamadım Letgo'dan. Tamamını ya DH ile ya da sahibinden ile sattım. Sonrasında bir çoğunun fiyatını deneme amaçlı ölü fiyat yaptım Letgo'da ama yinede 1 kişi çıkıp da alıyorum demedi. Hepsi saçma sapan sorular sorup, pazarlık etme derdindeler. Birde hepsi ayarsız. 450'ye koyulan bir ürün pazarlık ile 400'e alınır. Bunlar 250 teklif ediyor, 300 teklif ediyor. Pazarlık konusunda da ayarları da yok. Kesinlikle hiç bir şey satamıyosunuz. Milletin derdi bir şeyler almak değil bir şeyleri dilenmek. Yaptıkları resmen dilencilik. 5 liralık ürüne pazarlık diyenleri gördüm. 1 kişi değil hemde birden çok. Tabi Letgo'da sorunlu satıcılarda var. Sıfırı 1000 lira olan 3 parça ürüne 1200 lira isteyen var. Sıfırı 3000 olan ürüne 4500 isteyen var. Adam zamanında piyasa aşırı kötüyken 5000'e almış, piyasadan haberi yok yazıyor 4500. Alıcı taraf tabi ki daha kanser. Letgo'da aklı başında alıcı %5 falandır. Geri kalan %95'lik kısım yukarıda tarifini yaptığım tayfa. Amaçları bir şeyler almak değil, dilencilik yaparak bir şeylere sahip olmak. 500 liralık ilana 50 lira bile teklif yaparlar. Çünkü düşük zekaları ve dilencilik huyları onları buna itiyor. Bir kısmı al/satçı tayfa. DH'de de var böyle al/satçı onlarda ölücü oluyor genelde ama en azından DH ölücüsü zeki oluyor. Letgo'da adam resmen yalvarıyor ölü fiyattan almak için. Alıp kendisi 2 katı fiyatına satacak. Artık pazarlık diyeni engelleyip geçiyorum. Bir gün bir şey satarsam Letgo'dan kutlama yapıcam. Bu kadar cahilin ve ölücünün olduğu bir platform daha görmedim ben çünkü. |
Sizinki yine iyi , adam bilgisayar fareme muhabbet kuşu teklif etti. Biri dişi biri erkekmiş büyütürsün dedi.
|
Letgo bir çöplük.
|
Ben telefon bilgisayar ve tablet sattım ama satana kadar biyerim çıktı buraya yazıldığı gibi çoğu insan beleşçi bedavaya versen yol paramı ver derler anlamadığım nokta şu madem 500 lira paran var neden 900 liralık ürüne yazıyorsun? Bu tiplerden tiksindiğimden mi bilmiyorum ama bişey alırken pazarlık yazmıyorum ilandaki fiyatı neyse onu veriyorum zaten beni aşıyorsa bakmıyorum bile
|
LETGO, al-sat ruhlu abilerin/ablaların, helada sıçarken açık deterjanı, sofrada yemek yerken izlediği televizyonu bile satmaya kalktığı, satarken 10 yıllık mallara sıfıra yakın ücret isteyip, alırken yok pahasına bir şeyler kapatmaya çalıştığı, çakalların, dolandırıcıların cirit attığı bir zırvalıktır... Üye dahi olmadım o derece tiskinç yaw...
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 10 Eylül 2019; 21:15:49 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 10 Eylül 2019; 23:19:5 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|