Şimdi Ara

Letgo ve Yalnızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bişeye çok ihtiyacım vardı. sıfırı çok pahalı olunca letgodan bakıyım dedim. biriyle anlaştık gidip aldım. aldığım kişi bi kızdı. ayak üstü "arızası var mı, nasıl kullanılır" muhabbeti ettik. dönüş yolunda anladımki çok yalnızım arkadaş. yaş 30'a geldi nerdeyse. herşeyi sürekli içime atıyorum.

arkaplanda çalan şarkı şu:

• Ben letgoda ürün satan kız hiç görmedim

• Kurs, spor salonu vb yerlere gidebilirsiniz bence hocam.

• Bende let go da kitap satacağım kızla muhabbet etmeye başladım instagramını filan aldım ertesi gün hastalandı buluşma iptal oldu şuan iyileşmesini bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkanq4

Bende let go da kitap satacağım kızla muhabbet etmeye başladım instagramını filan aldım ertesi gün hastalandı buluşma iptal oldu şuan iyileşmesini bekliyorum.

Insallah iylesmez sonu kotu olacak yoksa Letgo ve Yalnızlık 

• Durumunu okuyunca aklıma direk bu geldi

Letgo ve Yalnızlık

Konuyla çok uyumlu değil mi ama he?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    neden hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7

Kurs, spor salonu vb yerlere gidebilirsiniz bence hocam.

bi deneyeceğim galiba :)

• Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Ben gördüm satında aldım bendende aldılar .

• konu başlığı "Letgo ve Yalnızlık" by başlığı okuyunca dedim yahu bu nasıl bir başlık ne alaka yani konuya girip okuyunca şaşırdım gerçekten bu DH konu dışı çok orijinal bir yer yani çok orijinal tespitler çıkıyor bahsettiğiniz yalnızlık olayına gelince, eğer yalnız yaşıyor iseniz sosyal aktivitelerde yer almanız şart gibi bir şey. bekar olan 35 üstü hatta 40 üstü tanıdıklarım çok var, erkek değil sadece, kız da çok böyle. ve hepsi de sosyal aktivitelerde vakit geçiriyor. kamp yapın, kürek yapın, bisiklet festivallerine gidin, dağcılık yapın, ya da işte aklınıza ne gelirse. yanlış anlaşılmasın "bu aktivitelerde kız bulacaksınız" demiyorum, sadece sosyalleşmiş olacaksınız, diğer insanlarla vakit geçireceksiniz.

sosyalleşmenin güzel yollarından biri de kariyer aslında. birçok mesleki alanda kendinizi geliştirip seminerlere katılabilir, ara ara düzenlenen akşam buluşmalarına gidebilir, ve hatta kendiniz düzenleyebilirsiniz. bu tarz mesleki seminerler genelde güzel ortamlar yaratır çünkü gelenler genellikle iyi niyetli düzgün kişiler olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 22 Eylül 2020; 6:51:22 >

• Hayatinda sevgi olmayan insan aci içinde kivranmaya mahkumdur

Dunya aci dolu bir yerdir zehirli bir hava gibi düşün

Sevgi de iste o zehri bastiran bir gaz maskesi gibi igrenc dunyamizi biraz çekilir kilan bir bastirici

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hayatımıza dair en ufak bir umut yok be reis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

konu başlığı "Letgo ve Yalnızlık" by başlığı okuyunca dedim yahu bu nasıl bir başlık ne alaka yani konuya girip okuyunca şaşırdım gerçekten bu DH konu dışı çok orijinal bir yer yani çok orijinal tespitler çıkıyor bahsettiğiniz yalnızlık olayına gelince, eğer yalnız yaşıyor iseniz sosyal aktivitelerde yer almanız şart gibi bir şey. bekar olan 35 üstü hatta 40 üstü tanıdıklarım çok var, erkek değil sadece, kız da çok böyle. ve hepsi de sosyal aktivitelerde vakit geçiriyor. kamp yapın, kürek yapın, bisiklet festivallerine gidin, dağcılık yapın, ya da işte aklınıza ne gelirse. yanlış anlaşılmasın "bu aktivitelerde kız bulacaksınız" demiyorum, sadece sosyalleşmiş olacaksınız, diğer insanlarla vakit geçireceksiniz.

sosyalleşmenin güzel yollarından biri de kariyer aslında. birçok mesleki alanda kendinizi geliştirip seminerlere katılabilir, ara ara düzenlenen akşam buluşmalarına gidebilir, ve hatta kendiniz düzenleyebilirsiniz. bu tarz mesleki seminerler genelde güzel ortamlar yaratır çünkü gelenler genellikle iyi niyetli düzgün kişiler olurlar.

sabaha kadar sosyalleşebileceğim aktivite araştırdım. güzel aktiviteler buldum. bu aktiviteler biraz "ölsemde yapmam" dediğim şeyler ama yalnızlıkta bi taraftan bastırıyor. aramam gereken kişileri aradım. kasım gibi aksiyon almayı planlıyorum. şu virüs muhabbeti yüzünden bu aktiviteler bayağı azalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.