Bi ara soundbar alacaktım. Baktım adamın biri şehirdışında uygun fiyata satıyor. Adam emekliyim tv'nin yanında hediye verdiler falan filan derken ücretin yarısını gönder kalanını da gelince ödersin dedi. Biz de inandık tabi. Sonuçta kimin aklına gelir ki soundbar koyup adam dolandırmak. Sonra ara ki adamı bulasın. Bu da benim dolandırılma hikayemdir. |
Letgo'ya online ödeme ve indirimli kargo özellikleri geldi (3. sayfa)
-
-
B: Malesef
S: 101tl olur mu?
B: malesef en son 900tl olur
S: xxx de şu fiyata zaten üüüüvvv ...
B: anan kee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar satıcıdan kargo ücreti alıyor mu bilen var
yok hocam almıyor
-
Yani koruma bedeli dışında alıcıdan ve satıcıdan hiçbir şekilde kargo ücreti almıyor doğru mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpolat_28 -- 14 Ocak 2022; 2:34:5 >
ben 4-5 kere ürün sattım benden ucret kesmedı alan arkadaslara da sordum onlardan da kesmedı
-
2 . el ürünleri nereden satacağız arkadaşlar? Letgo çöp, Gardrops kullanıyordum BestSeller diye bir şey yaptılar fahiş komisyonlar istiyor, Dolap da öyle komisyoncu. Sarı siteye girmiyorum. Facebook market ayrı çöp. Ivır zıvır ürünler için özellikle. Nereyi kullanıyorsunuz?
-
50 TL satışa 5 TL komisyon alıyor sadece kargo bedavaya geliyor o hâlde
Lafa gelince %99 müslüman diye ağızlarını gere gere konuşan dolandırıcı milletle ne şekilde iş yaparsan yap hep bir risk var maalesef.
Başlıkta letgonun kullanıcı profilini özetleyen mesajların fazlası var eksiği yok, adam o fındık kadar beyniyle resmen seni salak yerine koymaya çalışıyor, yok falan deyince de küfürler tehditler abuk subuk laflar.
Forumdan ve sarı siteden satış yapıyorum letgodan çok az normal insan denk gelirse ama genelde referanslarım sayesinde parayı önden alıyorum veya yüz yüze bunun başka çaresi yok çünkü hep elektronik satıyorum risk çok. İşte kimsenin kimseye güvenmediği bir ortamda birde ekonomi çökükse refah yoksa orada "saf veya gözünü diğerleri gibi açmayı akıl edememiş insanlar" her zaman dolandırılır, şuan resmen kilitleme taktiği var eticaret satışları bile böyle kullanılmış, arızalı, defolu mal furyası başladı netten aldığımız sıfır çıksın diye dua eder olduk.
İşinde gücünde, dürüst, kimseye zararı olmayan kaliteli insanları haketmiyor bu ülke, bu insanlar burada resmen cehennemi yaşıyor.. sıra beklerken, trafikte, okulda, ortak kullanım alanlarında, devletle olan ilişkilerinde, alışverişlerde doğrudan ve dolaylı hakkının yenildiği hissi.. kibar ve dürüst olmanın zayıflık ve enayilik olarak görülmesi gibi durumlar insanı hayattan soğutuyor.. Tez zamanda bu ortadoğu ülkesinden "gavurların" ülkesine gitmek dileğiyle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Ocak 2022; 18:3:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Letgo, dolap, gardrops, sahibinden vs ne varsa satis ile alakali sitelerin hepsinde neyseki puanlarım hep %100 simdi örnek 210tl lik urunu gonderdim sahibinden ile param yöntemiyle. Sahibinden de yine gonderiyorum ama letgo gibi cakallarin oldugu yerde 230tl verse gondermem.
Gittigidiyor ve sahibinden tamam ama letgoda bu iş yapılmaz. Çok dolandırıcı var.
2 gün önce bir kitap aldım 45+4,5 tl ye. İyzico parayı çekti karttan uygulamada hata verdi sipariş oluşmadı. Para geri döner mi diye bekledim dönmedi. Yardım kısmından yazdım dönüş olmadı hala.
Herkes beğenmemiş ama bence çok iyi bir geliştirme. Dolandıricilar ve hırsızlar artık rahatça çalışabilecek. Ülkenin istihdamına katkı sağlar. Gelecek ay için işsizlikle en az yüzde 1 azalmaya neden olacaktır
Tez zamanda gavur ahlakı ile ahlaklanalim.
Siteyi bayadır kullanmıyordum bakalım neler değişmiş
-
Letgo ile güvenli ödeme yöntemi ile alışveriş yaptım. Kargo geldi onayladım. Halen sipariş yola çıktı gözüküyor. Dolayısıyla satıcıya para gitmiyor. Benden para kesildi. Destekten mail dışında iletişim yok. Zaten cevapta vermiyorlar. Bir haftayı geçti çözemiyoruz. Şikayetvar hep aynı şikayetle dolu. Evet komisyon ve kargo avantajı var ama sistem çok sorunlu ve muhatap yok. Bilginize.
Letgo hala sayfasına, uygulamasına düzgün bir arayüz yapamıyor, eskiden ilana tıklamadan fiyatlarını yanında görüyordun ama sırf satıcılara senin ilanını şu kadar kişi gördü diyebilmek için o özelliği kaldırdılar, filtreleme seçenekleri çok kötü, arama algoritması rezalet, benzer ürünleri kelimeye, aradığın ürüne göre değil de baktığın ürünün resmine benzeyen her şeyi göstererek çözdüğünü sanıyor... Bu kadar kötülüğüne rağmen millet hala niye letgo kullanıyor diye soranlar var, millet kullanıyor çünkü sarı siteden o kadar bıktılar ki mecbur bunu kullanıyorlar, eğer iyi bir firma ya da kişiler bu sitelerden daha iyisini yaparak piyasaya girerlerse çok kısa zamanda piyasayı domine ederler ama kimsenin de böyle bir uygulama/site yapmaya niyeti yok gibi...
-
trendyola geçin. komisyon biraz daha az orda.
-
letgo adam gibi arama sistemi kursun da kullanabilelim. Şuradan ne ürün sattım ne de aldım. Bir şey aramak istersem ne kadar alakasız şey varsa çıkıyor. Kahve değirmeni aradım bir kere. Kahve ile alakalı bir sürü şey çıktı, değirmen ile alakalı çıktı, taş değirmen çıktı anasını satim ya. Ama kahve değirmeni çıkmadı. Var ama biliyorum önceden bulmuştum. O kadar alakasız saçma sistemleri var ki, yoğur ara ayran önerir sana.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X