|
Letgo'ya online ödeme ve indirimli kargo özellikleri geldi
-
-
Gayet mantıklı adım, insanlar son zamanlarda dolap uygulaması üzerinden yapıyordu bu işlemi, kargo fiyatları yüzünden.
En son bir arkadaşa kargo yolladım ağırlığı 1kg altında, 62 TL tuttu oda size indirim yaptık normalde 74 TL dediler. Kısacası anlaşma olmadan kargo göndermek çok pahalı.
Fakat şöyle bir sıkıntı var, bu aracı firmalar hep alıcıyı koruma üzerine çalışıyor. Adama mesela bilgisayar parçası sattın ve takerken kendi hatasından dolayı yandı, bu ürün arızalı diye iade edip parasını alır olan sana olur.
İşlemci gönderdin diyelim, alıcı bu ürünün sadece kutusu geldi içi boştu para iadesi istiyorum satıcı şahıs dolandırıcı dedi. Ne yapabilirsin bu durumda ?
Kısacası karşı tarafın iade edebilme özgürlüğü bir takım dolandırıcılıkları önlediği gibi yeni dolandırıcıklara kapı açıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpeck -- 25 Ağustos 2021; 20:57:28 >
-
Letgo biraz uygulamayı geliştirsin inanılmaz kullanışsız, sürekli donuyor, IOS'ta uygulama donar mi? Bildiğin yavaşlıyor, donuyor. Tek elle kullanmak çok zor. Bunları duy Letgo.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aracılık fiyatı berbat.%10 komisyon çok fazla.
Sarı site de aynı şeyi yapıyor. Tonla komisyon alıyor ama bir sorun yaşadığında hiçbir şekilde ilgi alaka göstermiyor. Satıcı ile görüş diyor. Sanırım bu sistem komisyonu alıcıdan talep ediyor. Zorda kalınmadıkça tavsiye etmem.
-
Geç bile kaldılar. Uygulama çıkalı kaç sene oldu :)
-
Aynı olay Android'de olsaydı android kötü dandroid yazarsınız ama Apple da olunca letgo kötü oluyor nedense
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 25 Ağustos 2021; 21:4:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu olay özellikle letgo da patlar, zaten içerisi dolandırıcı dolu.
Örneğin bundan 4 5 sene önce malum sarı sitede bu şekilde bir tablet pc satmıştım. Alıcı yağuşakta da aynı tablet pc den varmış ama ekranı kırık. Yağuşak bana kargoda ekranı kırılmış diye geri gönderip parasını sarı siteden çatır çatır aldı.
Bende saf mıyım göndermeden önce mac adresinden tut seri numarasına kadar kayıt altına almıştım.
Yağuşağı bi şekilde bulup karakoldan suç duyurusu yaptım ve evrağın fotosunu gönderdim, yalvar yakar ağladı etti hem cihazımı geri verdi hem para bende kaldı.
quote:
Orijinalden alıntı: maxpeck
Gayet mantıklı adım, insanlar son zamanlarda dolap uygulaması üzerinden yapıyordu bu işlemi, kargo fiyatları yüzünden.
En son bir arkadaşa kargo yolladım ağırlığı 1kg altında, 62 TL tuttu oda size indirim yaptık normalde 74 TL dediler. Kısacası anlaşma olmadan kargo göndermek çok pahalı.
Fakat şöyle bir sıkıntı var, bu aracı firmalar hep alıcıyı koruma üzerine çalışıyor. Adama mesela bilgisayar parçası sattın ve takerken kendi hatasından dolayı yandı, bu ürün arızalı diye iade edip parasını alır olan sana olur.
İşlemci gönderdin diyelim, alıcı bu ürünün sadece kutusu geldi içi boştu para iadesi istiyorum satıcı şahıs dolandırıcı dedi. Ne yapabilirsin bu durumda ?
Kısacası karşı tarafın iade edebilme özgürlüğü bir takım dolandırıcılıkları önlediği gibi yeni dolandırıcıklara kapı açıyor.Dolap kademeli kargo fiyatına geçti. Ayrıca ürün başına komisyonlar arttırdı. İyice saçmaladılar.
Burada önemli olan bu sistemi kurmak. Gerçekten çok akıllı bir hamle ve ciddi bir kazanç sağlıyor Trendyol.
-
Şok şok şok ölücüler ayağınıza geldi 5 dakikada sinir komasına girebilir 3 saniyede küfürbaz 🤬 haydoya dönüşebilirsiniz
Umarım adam gibi yaygınlaşır.
Sahibinden adamı giderek çileden çıkarıyor. Durduk yere hesabı askıya aldı ve açmak için kimlik ve fatura vs. bir ton şey istiyor. Arkadaş 20 yıllık hesap ne dolandırıcılığı yapacak?
-
Halen satılık mı diyen botlardan yıldım.
-
Kimsenin kullanmayacağı özellik! Kardeşim, satıcı yalancı, alıcı yalancı! Şu forumda bile bissürü dolandırıcı var!
Ne alaka hocam şimdi bi uygulama kötü olunca ios mu kötü oluyor? Mantığın alıyor mu? Demek ki uygulamada bi problem var.
Ayrıca ben Android kötü falan demedim hiç bi zaman bi tane mesajımı bulamazsın. IOS iyidir Android kötüdür falan demem asla.
quote:
Orijinalden alıntı: amma velakin
Aracılık fiyatı berbat.%10 komisyon çok fazla.
Sarı site de aynı şeyi yapıyor. Tonla komisyon alıyor ama bir sorun yaşadığında hiçbir şekilde ilgi alaka göstermiyor. Satıcı ile görüş diyor. Sanırım bu sistem komisyonu alıcıdan talep ediyor. Zorda kalınmadıkça tavsiye etmem.%10 komisyon kesmeyen var mı? Gitti gidiyor üzerinden bir tablo satacaktım %10 komisyon istedi.
-
Komisyonlar makul olsa, kargo makul olsa Dolap'tan kaçan kitleyi yakalarlar ama zor. 1800 TL'lik mala 180 TL alıcı koruma bedeli, bir de kargo bedeli istemişler ekran görüntüsünde. Letgo'nun ölücü takımı bu komisyonları kargoları öderse piyasadan ucuza mal bulmaları almaları zor. Alıcı&Satıcı arasındaki uyuşmazlıkları, dolandırıcılıkları çözmek de zor. Letgo'nun iyi bildiği iş yakın çevrendekilerin satmak kurtulmak istediklerini görerek, yüz yüze elden almaktı. Sahibinden bile GET ile yıllardır alamadı bu sıkıntıların önünü. Letgo'nun çözmesi çok zor.
-
O kadar ağır çalışan bir uygulama ki, insanı sinir ediyor. Düzgün bir katagoride olmaması insanı uygulamadan uzaklaştırıyor.
-
Çok iğrenç bir uygulama
-
dolandırıcıların yeni ekmek teknesi yani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5 senedir milyarkez guncellediler daha adam edemediler berbat bi site kategori filtre fiyat gorunmemesi.Sahibinden in yanina yaklasamaz.Dolap desen yuksek komisyon alanda satanda bezmis.Bi adam akilli satis yeri yok.
quote:
Orijinalden alıntı: fatalrhymex
Örneğin bundan 4 5 sene önce malum sarı sitede bu şekilde bir tablet pc satmıştım. Alıcı yağuşakta da aynı tablet pc den varmış ama ekranı kırık. Yağuşak bana kargoda ekranı kırılmış diye geri gönderip parasını sarı siteden çatır çatır aldı.
Bende saf mıyım göndermeden önce mac adresinden tut seri numarasına kadar kayıt altına almıştım.
Yağuşağı bi şekilde bulup karakoldan suç duyurusu yaptım ve evrağın fotosunu gönderdim, yalvar yakar ağladı etti hem cihazımı geri verdi hem para bende kaldı.Duyuruyu geri çekmeseydiniz keşke başka canları da yakmasın.
Örneğin bundan 4 5 sene önce malum sarı sitede bu şekilde bir tablet pc satmıştım. Alıcı yağuşakta da aynı tablet pc den varmış ama ekranı kırık. Yağuşak bana kargoda ekranı kırılmış diye geri gönderip parasını sarı siteden çatır çatır aldı. Bende saf mıyım göndermeden önce mac adresinden tut seri numarasına kadar kayıt altına almıştım. Yağuşağı bi şekilde bulup karakoldan suç duyurusu yaptım ve evrağın fotosunu gönderdim, yalvar yakar ağladı etti hem cihazımı geri verdi hem para bende kaldı. |
Kimsenin kullanmayacağı özellik! Kardeşim, satıcı yalancı, alıcı yalancı! Şu forumda bile bissürü dolandırıcı var!
|
En son bir arkadaşa kargo yolladım ağırlığı 1kg altında, 62 TL tuttu oda size indirim yaptık normalde 74 TL dediler. Kısacası anlaşma olmadan kargo göndermek çok pahalı. Fakat şöyle bir sıkıntı var, bu aracı firmalar hep alıcıyı koruma üzerine çalışıyor. Adama mesela bilgisayar parçası sattın ve takerken kendi hatasından dolayı yandı, bu ürün arızalı diye iade edip parasını alır olan sana olur. İşlemci gönderdin diyelim, alıcı bu ürünün sadece kutusu geldi içi boştu para iadesi istiyorum satıcı şahıs dolandırıcı dedi. Ne yapabilirsin bu durumda ? Kısacası karşı tarafın iade edebilme özgürlüğü bir takım dolandırıcılıkları önlediği gibi yeni dolandırıcıklara kapı açıyor. |
yağuşak biraz daha profesyonel olsaydı sizinkinin ekranını söküp kendi tabletinin ekranıyla değiştirseydi bir şey yapamazdınız. bu sistemler bizim millete gitmez. alan satan birileri mağdur olup durur aracılık yapan bu firmalar ise ellerini sürmeden etliye sütlüye karışmadan para kazanırlar. ben bu sistemlerin hepsini kullanıyorum ama alacak adam ya birini gönderecek o kişi benden alacak ya da bana nasıl güvenip inanacaksa inanacak parayı atacak ben de malı göndereceğim. öyle sen arkadaşına kargoyla gönder ben ondan alayım yok sen kargoya ver dekont at ben paranı atıyorum dümenlerine de gelmem. bu %10 komisyonculuk yapan firmalar ne zaman gerçekten yararlı bir iş yapmış olurlar anlatayım. uygulamasını yapacak gene alıcı satıcı konuşacak pazarlığını edecek. ürün kondisyonu vs. her şey satan tarafından girilecek. anlaşıldı alıcı ödeme yaptı. satıcı ürünü komisyoncu firmaya gönderecek. göndermeden önce kondisyonunu, çalıştığını ispat eden video, görsel vs. sisteme yükleyecek. komisyoncu firmanın eksperi ürünü inceleyecek ürün hakkında bir rapor hazırlayacak. kondisyonu şudur. içeriği budur. benchmarkı olacak bir ürünse benchmarkını yapacak. alıcı kişi onay verirse ürün komisyoncu firmanın merkezinden alıcıya kargolanacak. kargolar sigortalı olacak. alıcı ürünü teslim aldı, eksper raporuna rağmen ve üründe sorun olmamasına rağmen keyfi olarak ürünü beğenmedi tutturdu iade dedi diyelim. ürünün değerinin belirli bir miktarı kadar ceza ödesin hem eksper ücreti hem de satıcının mağduriyeti için. bu cezayı da almadan önce bilsin. böylelikle gerçekten alacak satacak adamlar barınır sistemde. mevcut komisyoncular ne yapıyor. ee sen öde, sen de gönder. 10 lira kargoyu da aranızda halledin. bi de otur dua et aldığın/sattığın adam dürüst biri olsun. biz de komisyonumuzu alırız temiz. |
Letgonun özeti aşağıdadır. Ürünün fiyatı: 1000 ₺ s: soru soran kişi b: ben s- hala satılık mı? b- evet s- 100 lira olur mu? |
Arama kısmı sahteker virüs siteleri gibi, aradığın harici alakasız herşeyi önüne getiriyor. |
Aynı olay Android'de olsaydı android kötü dandroid yazarsınız ama Apple da olunca letgo kötü oluyor nedense |
O kadar ağır çalışan bir uygulama ki, insanı sinir ediyor. Düzgün bir katagoride olmaması insanı uygulamadan uzaklaştırıyor.
|
dolandırıcıların yeni ekmek teknesi yani
|
Benzer içerikler
- repost nasıl yapılır
- instagram gizli hesap görme
- whatsapp tema değiştirme
- instagram takip etmeyenler
- autocad sistem gereksinimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X