Şimdi Ara

Level atlayınca 5 stat point verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz önce level atladım 61 oldum stat point daha önceden kalmadığına eminim dex 224 hp 93'tü hpye 1 verdim 94 oldu geri kalanını full mouse ile dex bastım 5 kere falan dex 228 oldu normalmi?

• 61 ve sonrası için 5 stat point verir.
  • ulan bug mu cıktı dıcektm aklıma geldı xD
  • Öylemi 5 senedir oynuyorum yeni öğreniyorum hep ardream kastığım için bilmiyordum teşekkürler

• 5 seneden beri oynuyorsunda 5 seneden beri ardream yokki

neyse öğrenmiş oldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

5 seneden beri oynuyorsunda 5 seneden beri ardream yokki

neyse öğrenmiş oldun

5 senedir ardream kasmadımki. Çok maymun iştahlıyım hatta fazlasıyla. Char 58 levele gelir ben sıkılırım sonra yeni açarım kasarım ondanda sıkılırım sonra yeni açayım derim serverden sıkılırım başka servere geçerim böyle yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Öylemi 5 senedir oynuyorum yeni öğreniyorum hep ardream kastığım için bilmiyordum teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabneq

quote:

Öylemi 5 senedir oynuyorum yeni öğreniyorum hep ardream kastığım için bilmiyordum teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Merty.

quote:

Orijinalden alıntı: Sabneq

quote:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

5 seneden beri oynuyorsunda 5 seneden beri ardream yokki

neyse öğrenmiş oldun

5 senedir ardream kasmadımki. Çok maymun iştahlıyım hatta fazlasıyla. Char 58 levele gelir ben sıkılırım sonra yeni açarım kasarım ondanda sıkılırım sonra yeni açayım derim serverden sıkılırım başka servere geçerim böyle yani

Benim internet cafeme takılan orta okullu ve liseli çocuklarda öyle yapıyor. 1 ay char kasıp 50-55 lvl yapıyorlar, yanına bir arkadaşı geliyor "La Mamut emminin falanca yerde bi çarı vaaamış manyah bişşeee oraaa geçeek" diyor. Arkadaşıda "lan ben 1 aydır burada char kasıyorum ne geçmesi" diyeceğine "geçek kankaaaa" diyip anında o servera göç ediyorlar : ).

Birgün merak edip sordum "Seferi misiniz oğlum siz bir orada bir burada, kalında bir yerde 60+ charınız olsun. Oyunun tadı paran çoksa Ardream de, ya da LvL in çoksa Basede Cz de çıkar. Siz neden daha 60 bile olmadan bir oraya bir buraya atlıyorsunuz?"

Çocuk da bana "Dayıııı canımız çoh daralıyo, ondan gel diyene gidiyok, bizim her serverda 45+ charımınız var amma" demişti.

Tabii mantığına akıl erdirmek pek mümkün değil ama madem zamanı çok ve her şehre ayak basmak istiyor tutmamakta lazım : ) ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

Benim internet cafeme takılan orta okullu ve liseli çocuklarda öyle yapıyor. 1 ay char kasıp 50-55 lvl yapıyorlar, yanına bir arkadaşı geliyor "La Mamut emminin falanca yerde bi çarı vaaamış manyah bişşeee oraaa geçeek" diyor. Arkadaşıda "lan ben 1 aydır burada char kasıyorum ne geçmesi" diyeceğine "geçek kankaaaa" diyip anında o servera göç ediyorlar : ).

Birgün merak edip sordum "Seferi misiniz oğlum siz bir orada bir burada, kalında bir yerde 60+ charınız olsun. Oyunun tadı paran çoksa Ardream de, ya da LvL in çoksa Basede Cz de çıkar. Siz neden daha 60 bile olmadan bir oraya bir buraya atlıyorsunuz?"

Çocuk da bana "Dayıııı canımız çoh daralıyo, ondan gel diyene gidiyok, bizim her serverda 45+ charımınız var amma" demişti.

Tabii mantığına akıl erdirmek pek mümkün değil ama madem zamanı çok ve her şehre ayak basmak istiyor tutmamakta lazım : ) ...

Liseli veya ortaokullu değilimde neyse

Bu sefer kasmayı düşünüyorum base yapıcam

• quote:

Sen de artık abi oldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morfinn

quote:

Sen de artık abi oldun

• quote:

Sen de artık abi oldun

Senin gibi.
  • quote:

quote:

Sen de artık abi oldun

Senin gibi.

• zevkler ve renkler tartışılmaz. bir çoğumuz anlam veremiyoruz ama sonuçta zevk nasıl alıyorsa öyle oynayacak haliyle. sabaha kadar anlat 3 gün sonra yine zevk aldığı sisteme dönecek.
  • bende çok char değiştirirdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.