Şimdi Ara

Levi's 1 Alana 1 Bedava - Ücretsiz Kargo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
5
Favori
4.450
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mağazanın ismi ve gaziantepte olması pek tekin olmayacağını düşündürüyor. Bir yerde n11 ile ilgili bir şey okumuştum adam istanbul harici satış yapan firmalara pek güvenmeyin diyordu.( doğu tarafı için tabi büyük şehirler dışında)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu mağaza Levis mağazası, ürünler orjinal. Daha önce alışverişim oldu bu mağazadan. Ama defolu ürün satıyorlar hep. 2 adet 501 aldım defolu geldi. Yorumları okursanız defolu sattığını görürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gömlekleri çok iyidir bu markanın , olsa kapmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: toysican

Arkadaşlar bu mağaza Levis mağazası, ürünler orjinal. Daha önce alışverişim oldu bu mağazadan. Ama defolu ürün satıyorlar hep. 2 adet 501 aldım defolu geldi. Yorumları okursanız defolu sattığını görürsünüz.

ne tarz defooardı hocam mesela
  • ben 504 almıştım hiçbir sıkıntısı yoktu.. mağaza yorumlarıda genel olarak iyi olduğu için tereddüt etmemiştim yanılmamışım.
  • Pazarda aynisi 30 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Pazarda aynisi 30 lira

siz pazardan alın

• Yarına mağazaya bir uğrarım öğleden sonra. Konuşurum adamla yada görevliyle. Orjinal olup olmadığını anlamak için var mı bir yöntemi, ayrıntısı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyidebanane13 -- 15 Nisan 2016; 16:25:44 >
  • Kotlar kağıt gibi, çakma duruyor.

• Arkadaslar bende 2 tane levis var biri made in mexico digeri usa. Kemerlik yeri ile alt govdenin birlestigi yerde ise etiket urun buyuk ihtimalle orjinal oluyor. Bizim yerli konfeksiyoncular ise bu etiketi direkt kotu diktikten sonra uzerine dikiyorlar. Orjinalinde alt kisim ile kemerlik kismi dikilirken araya eklenip oyle dikiliyor. Ama bunun da cozumunu bulmus olabilirler tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

22 tl çek kullanabilen oldu mu ?

çekler bu kampanyayla birleşiyor mu ?

Ben kulladım iki kot 117 tlye geldi umarım orjinaldir. Elime ulaşınca yazarım artık

• beden sorunu var. her beden değil elde kalmış satışı olmayan bedenler var.
  • LCWaikiki kot bedeniyle Levi's kot bedeni aynı mıdır
  • Gaziantepse uzak durun çakmanın üçkağıdın merkezi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

LCWaikiki kot bedeniyle Levi's kot bedeni aynı mıdır

Evet tutuyor. Ama slim fit,regular gibi özelliklerine dikkat etmek lazım. Dar kesim, geniş kesim, Rahat kesim gibi

• sömürmüşler
  • alacağınız kotun modelını dışarda deneyerek alın yoksa hayal kırıklığına uğrayıp iade süreci ile uğraşırsınız.markalar kendi içersinde bile beden konusunda tutarsız oluyor.örneğin 501 modelinde 32 giyerken 505 modelinde 30 olabiliyor.
  • Ürünler çakma olsa her bedenden bolca olurdu.
    Beden Serisi bozulmuş.
    Yada ufak tefek defolu olması daha mantıklı...

• En son n11 den aldığımda gaziantep levis lee çok kötü çıkmıştı tavsiye etmem
  • Alacak olan arkadaşlara tavsiyem fiyatlara şöyle bir baktım ama çok aman aman değil
    Morhipoda ortalama Levis pantolonlar 59-69-79 TL den satılıyorzaten ve 10 güne bir giriyor..
    1.5 ay önce aldığım pantolonları paylaşıyorum,69 TL idi ikisi 138 TL ye geldi kargo dahil
    İkiside 501 modeli
    Orijinallik konusunda zaten tereddütünüz olmucak
    Bu mesaja eklenen görseller:

Levi's 1 Alana 1 Bedava - Ücretsiz Kargo Levi's 1 Alana 1 Bedava - Ücretsiz Kargo

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.