Bildirim
Levi's 1 Alana 1 Bedava - Ücretsiz Kargo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şunları normal beden ölçülerini verselerde anlasak.xl gibi.
Veya xl-xxl kaça karşılık geliyor arkadaşlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: hercul3367
Şunları normal beden ölçülerini verselerde anlasak.xl gibi.
Veya xl-xxl kaça karşılık geliyor arkadaşlar.
iyi de hocam kotta öyle bi standart yok. birinci rakam bel ikinci rakam boy. mesela zayıf uzun biri 32 34 giyerken benim gibi iri uzun biri 40 34 giyeblir. o şekilde düşünün -
Yorum şurda otlansın akşam bakarım -
Levis cok kaliteli bir marka fakat ulekeden cikma muhabbetlerinden sonra sahte urun satan yerlerin cok buyuk bir bolumu artik levis satiyor. Gecen gun eminonune gittim butun isportacilar levis kot satiyordu. -
teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: kontendoo
Levis cok kaliteli bir marka fakat ulekeden cikma muhabbetlerinden sonra sahte urun satan yerlerin cok buyuk bir bolumu artik levis satiyor. Gecen gun eminonune gittim butun isportacilar levis kot satiyordu.
2 adet sipariş verdim üstelik tam bedenlerim stokta varmış
bu fiyata levis bedavadan biraz pahalıya geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: kontendoo
Levis cok kaliteli bir marka fakat ulekeden cikma muhabbetlerinden sonra sahte urun satan yerlerin cok buyuk bir bolumu artik levis satiyor. Gecen gun eminonune gittim butun isportacilar levis kot satiyordu.
hocam firmanın yorumları hep olumlu %97 puanı var. sahte değildir diye düşünüyorum. frma bilgileri der şöyle
Satıcı İsim/Unvanı: MERSİNLİ KONFEKSİYON TEKSTİL TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ
Satıcının Açık Adresi: F ÇAKMAK BULVARI SANKO PARK İÇİ 217 ŞAHİNBEY/ GAZİANTEP -
Lafım meclisten dışarı fakat Gaziantep ise bir bit yeniği ararım antep işi olabilir yani -
Antep malı olmasın -
antep yan sanayi üretimiquote:
Orijinalden alıntı: ironcarbonom
Lafım meclisten dışarı fakat Gaziantep ise bir bit yeniği ararım antep işi olabilir yani -
Sanko parkın içinde sahte satamazlarquote:
Orijinalden alıntı: ironcarbonom
22 tl çek kullanabilen oldu mu ?quote:
Orijinalden alıntı: valar_morghulis
antep yan sanayi üretimi
Alıntıları Göster
çekler bu kampanyayla birleşiyor mu ? -
mağazadakilere benzemiyor sanırım kalite farkı varquote:
Orijinalden alıntı: valar_morghulis
antep yan sanayi üretimi
Alıntıları Göster -
89 olanlar 119, 129 olanlar 159 oldu. Sepete atıyorum diğer pantolona bakarken bindirim geliyor almıyorum. Alacak varsa mobil11 kuponunu kullansın birleşir sanırım. -
Arkadaşlar çakal satıcı fiyatları artırdı. Böyle kendini akıllı sanan kurnaz firmalara para kaptırmayın. 190tl'lik pantolonu 250 yaptılar, 60 lira fark bindirdiler. Böylelerine prim vermeyin.quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
89 olanlar 119, 129 olanlar 159 oldu. Sepete atıyorum diğer pantolona bakarken bindirim geliyor almıyorum. Alacak varsa mobil11 kuponunu kullansın birleşir sanırım. -
1 saat önce 109 ve 129 lira olan pantolonlar şimdi 139 ve 159 olmuş. Böylelerinden malı alıp iade edeceksein ve negatif yorumu da basacaksın.quote:
Orijinalden alıntı: gunner92fb
Arkadaşlar çakal satıcı fiyatları artırdı. Böyle kendini akıllı sanan kurnaz firmalara para kaptırmayın. 190tl'lik pantolonu 250 yaptılar, 60 lira fark bindirdiler. Böylelerine prim vermeyin.
Alıntıları Göster
-
Bende bakıyorum bu kadar yüksek değildi fiyatlar diyorum
Almıyorum -
levis in kalıpları artık iyi değil. daha önce alıp/denemediyseniz iade etmeniz yüksek. sahte de çıkabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Frk_Plt
Bende bakıyorum bu kadar yüksek değildi fiyatlar diyorum
Almıyorum -
99 Liraya 2 adet beğendim bedenimde var çakma mıdır napalım almayalım mı beyler?quote:
Orijinalden alıntı: doer
levis in kalıpları artık iyi değil. daha önce alıp/denemediyseniz iade etmeniz yüksek. sahte de çıkabilir.
Alıntıları Göster -
20 yıl önce kalite vardı şimdi en dandik ürün ederi 40 tl geçmez karton kot modele bakıyorsun zibidi tarzıquote:
Orijinalden alıntı: doer
levis in kalıpları artık iyi değil. daha önce alıp/denemediyseniz iade etmeniz yüksek. sahte de çıkabilir.
Alıntıları Göster
501 dışında düğmeli değil eskiden hep düğmeliydi şimdi bozuk fermuarlı ürün satıyorlar
hepsi dandik türkiye üretimi kalite yok
eskiden satılan ürünün yumuşacık kumaşı vardı şimdi kartondan farkı yok çamaşır makinesinden çıktığında ütülemeye bile gerek yoktu
şimdi ütüsüz kot giyilmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 15 Nisan 2016; 13:02:34 >
Benzer içerikler
- 5 mbps internet hızı nasıl
- kırmızı fırsat 16 gb
- shell 150 tl
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- tod süper dolu paket
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X