Şimdi Ara

levi's kot pantolon 39.90 TL limango (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
5
Favori
18.663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 69 TL'ye morhipo'dan 501 aldım. Çok daha mantıklı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Ben 69 TL'ye morhipo'dan 501 aldım. Çok daha mantıklı geldi.

link?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34-32 iade edeceğim isteyen varsa ona göndereyim aynı fiuata. Beden olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Ben 69 TL'ye morhipo'dan 501 aldım. Çok daha mantıklı geldi.

link?

Şu an 200 e yakın 501 ler.
  • Mobileyim arkadaşlar Fiyata ggöre sıralayınca görmeniz lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WrathChild kullanıcısına yanıt
    Müşteri hiz. ile bir görüş istersen belki yaparlar adresi yanlış yazmışım dersin...

• quote:

Mobileyim arkadaşlar Fiyata ggöre sıralayınca görmeniz lazım.

doğrudan 120 den başlıyor Levis kotlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

hayır tekrar bu kota baktım da, o rengi sanırım ilkokul 8 de bile giymiyordum.

arkadaşlar 40 liraya waikikiden çok daha güzel koyu renklerde, dar kesim dar paça insan işi bişey alabilirsiniz. ulan hem fakirsiniz, hem özenti olup marka diye dandik kıyafet alıyorsunuz.

ben bu forumu anlayamıyorum gardaş.. bir pantolonun tam oturması için gün içinde en az 20 kere farklı model denerim, nasıl görmeden etmeden kalıbını bilmeden basıp alıyorsunuz, hem de iğrenç bir renge özelliksiz bir kotu.

ben anlayamıyorum.

o rengi arayıp bulamayan var.
    waikiki artık 40 lira da etmiyor. aşırı kalitesizleşti.

zevk meselesidir. tartışılmaz.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Bitmiş demek ki
    https://store.donanimhaber.com/f3/97/04/f39704cca81eba8ab720a59db044512e.jpg
  • Limangodan ilkkez alış veriş yaptım harbiden kıytırıktan bi siteymiş 1 hafta oldu hâlâ tedarik aşamasında yaz sonuna kadar gönderirler inşallah

• eto83 kullanıcısına yanıt
    bu tarz sitelerin genel olarak-aksi belirtilmedikçe- olayı o zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

hayır tekrar bu kota baktım da, o rengi sanırım ilkokul 8 de bile giymiyordum.

arkadaşlar 40 liraya waikikiden çok daha güzel koyu renklerde, dar kesim dar paça insan işi bişey alabilirsiniz. ulan hem fakirsiniz, hem özenti olup marka diye dandik kıyafet alıyorsunuz.

ben bu forumu anlayamıyorum gardaş.. bir pantolonun tam oturması için gün içinde en az 20 kere farklı model denerim, nasıl görmeden etmeden kalıbını bilmeden basıp alıyorsunuz, hem de iğrenç bir renge özelliksiz bir kotu.

ben anlayamıyorum.

İnternetten pantolon zor alınır haklısınız da herkes dar paça sevmek zorunda değil. Dar sevmeyen kesimi insan dışı ilan etmişsiniz resmen :) Onun dışında katılıyorum(20 kere deneme kısmı da hariç ), kot mu kot işte. Levi's olsa ne olur olmasa ne olur. Ben de rengini beğenmediğim için almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 13 Mayıs 2014; 13:54:02 >

• gencallardan 2 tane 501 almıştım 59 tlden, enpara yuzde 20 iadeside vardı. kargoda ücretsizdi. 50 liraya gelmişti ortalama.
    farklı renk 501 bulabilsem yine alırım. ama hep koyu renkler.
  • yahu neyini sorun ediyorsunuz bu kadar, ürün gelir, denersiniz hoşunuza gitmezse iade edersiniz, 10 lira indirimle kargo parası da ödenmedi zaten, hoşunuza giderse ne ala, gitmezse de ne kar ne zarar,
  • 9 mayıstasipariş erdik.. hala tedarik açamasında diyor..

bu tarihte veya sonrasında sipariş veripte kargosu yola çıkan ,, eline ulaşan filan var mı?
  • 28 Nisan'da siteden alışveriş yaptım 39 liraya levis kot aldım 40 lira ve üstü için 20 liralık hediye çekim vardı hadi bi de tshirt sıkıştırayım dedim 17 liraya + 8 lira kargo masrafı. Tshirti 3 günde gönderdiler, kotu 12 Mayıs'ta!! TEDARİK EDEMİYORUZ diye GÖNDERMEDİLER kıytırık bi maille. İşe bak ki aynı tarihlerde yine Levi's kampanyası yaptılar! Ben böyle saçma salak şerefsiz site görmedim. Tshirti iade de edemedim 8 lira kargo parası verdiğimle kaldım!
    Daha da kullanmam bu siteyi!
    Çin'den beleş kargoyla ülkeye sokarım daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordecaí -- 13 Mayıs 2014; 16:20:39 >
  • arkadaslar bosa almayin tedarik edemiyolar :D ustte arkadasin dedigi gibi bi mail atmislar ozur dileriz diye bide ustune yeni kampanya yaptilar 15 gun gecti el insaf ya ilk alisverisimde son oldu zaten
  • Kotun yollanmadığını öğrenince bende almaktan vazgeçip 3-5 gömlek aldım umarım onları tedarik ederler
  • mh levi's kampanyasi bitti bi hafta icinde tedarik edilip gonderilcek dedi.. beklemedeyiz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman gelicek bu kargo yahu. Kac gun oldu.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.