Şimdi Ara

Leyla ile Mecnun / Burak AKSAK (Kitap)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    YAZAR: Burak AKSAK
    YAYINEVİ: Küsurat

İLK BASKI YILI: 2018
    SAYFA SAYISI: 272
    ISBN: 2789788613605

LEYLA İLE MECNUN (KİTAP)

Leyla ile Mecnun / Burak AKSAK (Kitap)

Yıllardır bir türlü unutamadığımız dizinin senaristi Burak AKSAK tarafından yazılmış Leyla ile Mecnun kitabı. Kitap hakkında güzel bir sohbet konusu olması amacıyla açtım bu konuyu. İdefix üzerinde ön siparişine başlanmış. 9 Nisan 2018'de stoklara gireceği yazıyor. Bir adet sipariş verdim ve heyecanla bekliyorum. Aşağıda paylaştığım arka kapak yazısındaki "bambaşka bir hikaye" den anladığım kadarıyla diziyle hikaye noktasında çok benzer olmayacak gibi. Ancak Mecnun, İsmail Abi, Erdal Bakkal vb. karakterler tabii ki yerinde. Bakalım nasıl olacak :)

Ön sipariş:
    http://www.idefix.com/Kitap/Imzali-Leyla-Ile-Mecnun/Edebiyat/Roman/Turkiye-Roman/urunno=0001750840001

ARKA KAPAK YAZISI

“Bir yanımız çöl bir yanımız deniz…”

“Zaman döngüseldir ve farklı seçimler yapsan da aynı hayatı yas¸arsın. Sana verilmis¸ bir ömür vardır. Bu dünyadaki zamanın bellidir. Ve her s¸ey bir denge içindedir. Biz... Daha dogˆrusu ben, o dengeyi bozdum…”

Aynı gün aynı hastanede doğmalarıyla başladı her şey. Bir hayatın birden fazla kez yaşanabileceğinin ve yarım kalmış her hikâyenin tamamlanmaya muhtaç olduğunun bir kanıtıydı onlar. Peki Mecnun bu sefer Leylasına kavuşabilecek mi? Yoksa yine çölde mi açacak gözlerini? Çünkü o çöl çaresiz âşıkların son durağıdır. Kavuşamayan âşıklar o çölde aralar sevdiğini, kavuşanlarsa emlakçı emlakçı dolanır dururlar, 2+1 kombili.

Yayınlandığı dönemde izleyicisini ekrana kilitleyen Leyla ile Mecnun, bu kez bambaşka bir hikâye ile sevenleriyle yeniden buluşuyor. Mecnun, İsmail Abi, Erdal Bakkal, Baba İskender, Yavuz Hırsız, Yedek Kamil, Gözlüklü Çocuk Kaan ve Aksakallı Dede bu kez bambaşka bir maceranın peşine düşüyor. O geminin geleceğine ilk günkü gibi inananların, sevdiği kızın gözlerinin içine bakarak ‘seni seviyorum’ diyemeyenlerin, kendi çölünde kaybolanların hikâyesi Leyla ile Mecnun Burak Aksak’ın kalemiyle yeni başlangıçlar için geri dönüyor.

Editör: BÜŞRA HACISALİHOĞLU
    Kapak Tasarım: SONGÜL KARAKOÇ

• Bende sipariş verdim. Bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersin86 kullanıcısına yanıt
    İdefix'ide hiç sevmem ama tek ön sipariş orada açılmış başka hiçbir sitede yok. Umarım sorun yaşatmaz bu sefer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Nerdeyse tüm siparişlerimi ordan veriyorum. Hiç sorun yaşamadım. BKM express ve hediye çekleri ile piyasanın çok altına geliyor. Ama bu ay d&r’dan sipariş verdim. Hem garanti pay kampanyası hem 20 tl hediye çeki ile idefixten daha uygun oldu.

• kindle kullandığım için uzun zamandır internetten kitap almıyodum. hepsiburada da cok guzel indirim vardı farketmeden 8 kitap almışım. 4 nisanda kargolanacak beklemedeyim :)

• Takibe alalım bugün çıkmış

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Benim kitap kargolandı yarın elimde olur ama vize dönemindeyim. Okusam bile tam zevkini çıkaramam 2 hafta sonra anca başlarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leyla İle Mecnun Evi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kitabı okumaya başladım. Kısa kısa notlar alıyorum. Bitirince tüm söyleyeceklerimi bu mesajda paylaşacağım.
  • Sipariş verdik bekliyoruz

• Kitabın diziyle alakası var mı?
  • bitiren var mi kitabi? bugun almistim yarisina falan geldim. dizisini izlememis olsam birakirdim muhtemelen ama ana hatlariyla hikayeyi karakterleri bilenler icin oldukca basarili gidiyor.

• Burak Aksak'ın dimağı leyla ile mecnundan ileri gidemiyor galiba severek izledim ama bu isim satmak gibi geliyor
  • dizinin aynısı mı, farklı bir hikaye mi?
  • Kitaba sıra biraz geç geldi ama sonunda dün okuyup bitirdim. İnceleme yazımı 1000kitap üzerinden okuyabilirsiniz (spoilersız kısım mevcut):https://1000kitap.com/gonderi/31243120
  • ista1907 kullanıcısına yanıt
    Farklı bir hikaye ama ilk okuduğunuzda eee bu bildiğimiz dizi diyebilirsiniz korkmayın sonradan olaylar değişiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.