Şimdi Ara

LG 27' M2794D KULLANICI İNCELEMESİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
1
Favori
51.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • desktop bilgisayarlarına bağlamak ve oyun zevkini büyük ekranla arttırmak isteyen arkadaşlara soruyorum

arkadaşlar sizin bu televizyonla ne işiniz var size tavsiyem 22'' bir pc monitörü almanız, tv izlemek istiyorsanız da internal dvb-s uydu receiver almanızdır. hem dilediğiniz 1080p mkv dosyasını gönül rahatlığı ile izler, hem de hd ve digital uydu yanınlarını rahatça izlersiniz. tanesi 300 liradan iki adet 22'' monitör alır birinde tv izlerken ötekinde diğer işlemlerinizi yaparsınız.

bu ürün pc monitörü değildir. herhangi bir pci express grafik kartının çıkabileceği yüksek çözünürlüklere erişemez. 1920x1080 ..sınırı budur.

ayrıca usb bağlantısı üzerinden taşınabilir aygıtlarını okutamayanlara eski, ufak ve basit bir hatırlatma

birçok multimedia üründe; 40gb ve üzeri veya ntfs formatında taşınabilir diskler algılanamayabilir. bunun yerine fat formatta flash sürücüler kullanırsınız. 1-2-4-8-16-32gb taşınabilir flash bellekleri deneyin. mutlaka algılayacaktır. ayrıca her ne kadar versiyon yükseltilirse yükseltilsin bu televizyon yeterli bios belleğe sahip değilse, beraberinde gerekli olan movie codecleri hafızasına aktarmadıkça "divx, xvid" avi-mkv herhangi bir codeğe sahip herhangi bir uzantıda dosyayı OyNaTaMaZZsınız.

ama! allah'tan ümit kesilmez, koreliler ufacık yazılımlarla dünyayı oynatmakta ustadırlar. bir bakmışsınız nagravision şifreleri bile çözüyor alet

• @drakan

büyük ekranla oynamak başlı başına bir zevk.Bu monitör ps3 için biçilmiş kaftan.Ayrıca vga ile oynadığım underground oyunu bile hemen hemen görüntü kalitesi ps3 kadar.Sanırım sen 27" bir monitörden alacağın zevki 22" bir monitörden alabileceğini sanıyorsun.Tabi dibinde oturur ve oynamaya kalkarsan o başka...İkinci olarak bu bir monitör.2 in 1 özelliğinde bir full hd çözünürlük sunan tv + monitör.Bu özellik bu cihaza çeşitlilik kullanılabilirlik katıyor.Yani bu cihazı yan odaya götürdüğün anda gene tv ve monitördür.Bilmem anlatabildim mi.Üçüncü olarak max 1920 1080 destekliyor demişsin.Zaten bu çözünürlük üstü lazımsa bu monitörü seçmek hata olur.Kimse pci express kartı olupta bunu almadı.Yani herkes almadan evvel istek ve ihtiyaçlarına göre alıyor.Dolayısıyla böyle bir sürprizle karşılaşma gibi bir durum maalesef yok.Ayrıca son olarak flash bellek hakkında şunu söyleyebilirim.Bu cihazın biosu gayet yeterli.Biz tüketicilere hiç bir zaman LG sağda solda divx veya diğer xvid mkv formatlarını oynatır gibi bir yaklaşım sergilemedi ve bu model içinde görmeyeceğiz bu tür bir yaklaşım.Kimse versiyonu yükseltip film oynatma özelliğini sonradan kazandıralım gibi bir yaklaşımda izlemiyor.Bu cihaz f/p olarak ve sınıfındaki diğer markalara kıyasla en uygun seçimdir.

Lütfen bir ürünle ilgili seçim yapıldığında bunun bir zevk ve renklerden kaynaklandığını,istek ve ihtiyaçlardan ve kişisel bütçeden kaynaklandığını unutmayalım.Henüz alıpta negatif yorum yapan bir iki kişi çıktı onlar ise bazı sitelerin kötü puan vermelerinden ötürü doğan tedirginlik.Yoksa bu cihaz için konuşacak olursak verdiğimiz paranın tam karşılığını aldık.Afedersin ama seninki biraz b.k atmaya benzedi.Bu konunun gidişatı için hiç olumlu bir yaklaşım değil maalesef.Saygılar.

• @lion_koc

Büyük ekranla xbox360, ps3 nintendo vs konsol oynamak gibisi yok. Birçok ekranla oynadım, led ekran da ps3 kullandım. Dediğim şudur ki televizyon ile monitör arasındaki farkı ayırmaktır. Zevkler ve bütçeler elbette farklılık gösterir. Flatron M2794D çok başarılı bir ekran, hiç üşenmedim bugün gittim aldım ve tecrübe ettim.

bu fotoğrafi şimdi çektim gönderiyorum;
    http://img190.imageshack.us/i/12112009110.jpg/

http://img121.imageshack.us/i/12112009113.jpg/

Digital bir receiver ile kullanacaksanız kesinlikle altın kaplama scart seçmelisiniz, öteki türlü alt yazı ve kayan yazılarda normal scart başarısız.

10 m kare bir ofis ya da oda için ideal

Kasım 2010 üretimlerinde USB bağlantısı sadece yazılım güncelleme için kullanılabiliyor

Acer aspire One Netbook bağlantısı gayet başarılı. 1920x1080 çözünürlükte netbook ile divx dizi izledim ancak 720 ve 1080 hd dizi ve filmler malesef bu çözünürlükte açılmıyor çünkü atom işlemci yetmiyor.1024 768 çözünürlükte 720p hd dizi ve filmleri izleyebilirsiniz.

16:9 formattı otomatik algılıyor fakat 16:10 desteği yok! Türksat Hotbird Thor'daki 720hd kanalları next hd receiver ile denedik iyi bir hdmi kabloyla görüntü gayet başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakan -- 12 Kasım 2009; 14:17:57 >

• Ps3 üç metreden Kilzone 2 oynuyorum ve çok memnunum. Daha ne olsun.
  • Arkadaşlar benim sormak istediğim olay Monitor Bilgisayara bağlıyken ayrı bir pencerede Televizyon izleyebiliyormuyuz T260HD`de Bu olay yoktu(Picture in Picture)Ayrı olarak TV kartı olması gerekiyordu PC`de Bu Modeldede aynımı bu olay.Kullanan Arkadaşlar cevap yazarsınız sevinirim.

Ayrıca Vatan`a 28"`lik VIEWSONIC VX2835WM Gelmiş.LG`den iyimidir kötümüdür yanyana görme imkanı olan şanslı arkadaşlar varmı aranızdaHangisini tercih etmeli?

http://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-vx2835wm-27.5-vx2835wm-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=41161

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-m2794d-pz-full-hd---68cm-lcd-tv,-1920x1080,-20.000:1,-2xhdmi,-400-cdm2-m2794d-pz/productdetails.aspx?I_ID=40907

• PIP yok bu TVde.
    Viewsonic çok daha iyi.
    Her tür özellikleri ile. Fiyatı da belli zaten.
    Fakat unutmaman gereken bu bir TV/Monitör. Viewsonic ise sadece monitör. Ayrıca Viewsonic 16:10 bu 16:9. Tercihini ihtiyaçlarına göre belirlemen gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

PIP yok bu TVde.
    Viewsonic çok daha iyi.
    Her tür özellikleri ile. Fiyatı da belli zaten.
    Fakat unutmaman gereken bu bir TV/Monitör. Viewsonic ise sadece monitör. Ayrıca Viewsonic 16:10 bu 16:9. Tercihini ihtiyaçlarına göre belirlemen gerekiyor.

Yorum İçin Sağol Bende PS3 veya XBOX 360 yok ama ilerde olurmu olmazmı bilmiyorum ikisinden biri almayı düşünüyorum aslında.Ben Alırsam PC için Oyun,Film,Normal Net Kullanımı gibi faaliyetlerde kullanacağım bu saydığım kriterlere göre hangisi bana uygun olur?
  • viewsonic 2007 de üretilmiş bir ürün artı stoklarda yok . Artı daha pahalı artı sadece monitör artı daha az cihaz bağlayabiliyorsunuz.
    http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=6&ma1=35&mo1=464&p1=4589&ma2=41&mo2=334&p2=3115&ph=1
  • 2007de ilk çıktığında aldım viewsonici ve oldukça hantaldı. yaklaşık 2 yıl kullandım ve tv/monitörün çok daha akıllıca olduğuna karar verdim ayrıca VSte 1x dvi vga ve hdmi varken bunda 2x hdmi ve diğerleri mevcut. 16:9 olması çok daha iyi kaldıki lg daha zarif. ucuz ve yeni bir ürün. iki monitçrüde kullanmış biri olarak LG diyorum.
  • Yalnız insanın aklına 32 full hd tv almakta gelmiyor değil hani . Arada kalıyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gprs78

Yalnız insanın aklına 32 full hd tv almakta gelmiyor değil hani . Arada kalıyor insan.

Daha önce de belirttiğim gibi 32" FULLHD Tv bunlara her yönden üstün. Ama kim 32"de pc kullanabilir ki?
  • ben bir süre kullandım yakından zor oluyor biraz ama alışılıyor meret öyle pis rakama satılıyorki 70 olsa direk alıcam ama 800 olunca ... en fazla 1 ay sonra full hd 32 lewr 1.000 düşmeye başlıcak. 690 - 900 arası bi dünya 32 hd ready var daha önce hd ready tv im olmamış olsa hemen alırdım ama şimdi artık full hd olmayan bir tv alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gprs78

ben bir süre kullandım yakından zor oluyor biraz ama alışılıyor meret öyle pis rakama satılıyorki 70 olsa direk alıcam ama 800 olunca ... en fazla 1 ay sonra full hd 32 lewr 1.000 düşmeye başlıcak. 690 - 900 arası bi dünya 32 hd ready var daha önce hd ready tv im olmamış olsa hemen alırdım ama şimdi artık full hd olmayan bir tv alınmaz.

aynen katılıyorum yazına.beklemek isteyen bekleyebilir tabiiki.Ve bu saatten sonra full hd dışında kesinlikle monitör almasın kimse.Hani adamın ofisi vardır sadece borsaya bakacaktır tv izleyecektir alır zaten o amaçla kullananlar için regali bile öneriyorum.Fakat evde,en azından ileriye dönük bişey olsun diyorsanız minumum full hd alınmalı.

• Az daha beklicem herkes ellerindeki eski model hd ready leri satmak için kampanya yapıp duruyor . Yılbaşına bu iş tamam dır .
  • şu monitörün sürümünü kime güncelleştirtebilirim?

usb den olmuyor.
  • Hiç bilemiyorum @alpello. Senin sürüm kaçtır? Hangi sürümü buldun? Bizimle paylaşırsan sevinirim. Kumandanın üstünde update diye bir tuş var ama neyi update ediyor bilmiyorum.
  • yazmıştım önceki mesajımda monitör şu anda tv olarak kullanıyorum bi sayfa geride yazıyodur
  • Bu monitörü kullananlara soruyorum;

Sizdede modlar arası geçiş yavaşmı.Demek istedğim mesela pc (DVI) modundan kumandayla TV ya da HDMI moduna geçerken 1-2 sn. bekliyormusunuz yoksa tuşa basar basmaz geçiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky27

Bu monitörü kullananlara soruyorum;

Sizdede modlar arası geçiş yavaşmı.Demek istedğim mesela pc (DVI) modundan kumandayla TV ya da HDMI moduna geçerken 1-2 sn. bekliyormusunuz yoksa tuşa basar basmaz geçiyormu?

modlar arası geçiş yavaş değil hızlı şipşak da değil.kumandann sağ üstteki tuşa bastığında altta menü çıkıyor.hdmiyi denemedim henüz ama bilgisayardan tv ye geçişte veya component e geçiş rahatsız edecek bir yavaşlık yok.
  • bu arada fiyatlar artmış

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.