Şimdi Ara

LG 27' M2794D KULLANICI İNCELEMESİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
1
Favori
51.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat 800 oldu 32 full hd ler sıfır olarak 1400 altında değil istediklerim hatta daha fazla samsung 32b651 mesela 1700 civarı artık bunu alıp seneye 37 full hd 100hz alırım gibime geliyor o zaman fiyatta düşer zaten.
  • 32" Full hd ile mukayese eden arkadaşlar heralde TV olarak kullanmayı düşünüyorlar, yanılıyor muyum? Bu arada hdmi ile pcye bağlayamama (görüntünün bozulması, taşması) problemi ile ilgili herhagi bir gelişme, update, iyileştirme ya da çözüm var mı?
  • arkadaşlar bu monitoru olanlardan tv yayını görüntülerinide koyarsanız gerçektennde makbule geçer almayı düşünüyorum ama yeterli fikir sahibi olamadım
  • Selamlar arkadaşlar

Bende M2794D kullanıcısıyım. Ürünü alalı yaklaşık 2 ay oldu. Çok kurcalamaya vaktim olmadı(açıkçası bu konulardan pek anlamam) ancak bende kısaca izlenimlerimi ve sorunumu dile getireyim.
    Öncelikle fiyat/performans bakımından oldukça makul bir cihaz. Versiyonu 3.01.1 ve usb(resim ve müzik) özelliğini kullanabiliyorum. Şu anda tv olarak ve 1080p film izlemek için kullanıyorum. 1080p filmlerde görüntü gerçekten mükemmel. Tv olarak digitürk kullanıyorum ve görüntü gayet güzel, hiçbir problem yok. Pcde ise HDMİ kablosu ile bağladığımda arkadaşların söylediği gibi ekran dışına taşma oluyor. Ancak film izlemeye engel değil. Umuyorum yakın zamanda bununla ilgili bir güncelleştirme çıkar. Sonuç olarak şuan benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.

Şimdi gelelim benim sorunuma:
    İlk olarak yanlış anlaşılmasın cihaz ile ilgili bir sorun değil bu. Sadece tv modunda yani scart1(digitürke bağlı olan giriş) i seçtiğimde cızırtı gibi ve yükses seste rahatsız edici bir ses + görüntüde yukarı doğru şerit şeklinde dalgalanmalar var. Başka hiçbir girişte bu sorunlar yok. Sorunun digitürkten kaynaklandığını aşikar. İki seçenek var; ya scart kablosu ile ilgili ya da çanaktan gelen yayın kablosu. Benim düşünceme göre çanaktan gelen kabloyla ilgili bir problem var ve bu yüzden bunları yapıyor. Sizlerin fikri, önerisi nedir bu konuda?

• Babamda benden habersiz bundan almış odama. Açıkcası hoşuma gitti güzel alet. Yanlız usb girişi olarak bende service only yazan bir giriş var 1 gb flash diskim var taktım ışığı dahi yanmıyor. V3.09.1 versiyonu. Sizinde Usb girişinde service only mi yazıyor? Zannedersem kullanıcıdan çok teknik servis için konulmuş o giriş. Cevaplarınızı bekliyorum.
  • Versiyon yükseltmeyi nasıl yapıyoruz arkadaşlar,yada yükseltebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltraFaruk

Babamda benden habersiz bundan almış odama. Açıkcası hoşuma gitti güzel alet. Yanlız usb girişi olarak bende service only yazan bir giriş var 1 gb flash diskim var taktım ışığı dahi yanmıyor. V3.09.1 versiyonu. Sizinde Usb girişinde service only mi yazıyor? Zannedersem kullanıcıdan çok teknik servis için konulmuş o giriş. Cevaplarınızı bekliyorum.

Bu sorunu çözelim artık arkadaşlar. Yardımlarınız bekliyorum.
  • arkadaşlar gercekten usb girişi varmı ben yok diye biliyorum internetteki testlerde yok computerbase.de sitesinde monitorun arka giriş resimleri var ama usb girişi yok
  • USB girişi var, service only yazıyor benimkinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacredbrown -- 14 Aralık 2009; 0:04:40 >
  • Versiyon : 3.01.1

USB özelliği çalışıyor.

Fotoğraflar pek net çıkmamış ama yeterli sanırım.

LG 27' M2794D KULLANICI İNCELEMESİ

LG 27' M2794D KULLANICI İNCELEMESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TM01 -- 15 Aralık 2009; 15:10:26 >

• arkadaşlar teknik servisi arayın ve 5 dakika cihazı götürün versiyon atsınlar sizin monitörünüzün bizimkilerden hiçbir farkı yok.
  • Lg nin yeni çıkan led aydınlatmalı monitoru ve bu model arasında kaldım ..

PS3 ve film ağırlıklı olucak kullanışım.
    Fps oyunlar oynadığımdan ghosting problemi olup olmadığını merak ediyorum ..
    Oyun performansı bakımından hangisini önerirsiniz?
  • Ben de bir sürü monitör arasından en sonunda bu TV'de karar kıldım gibi. Genel olarak PS3 ve uydu için almayı düşünüyorum ama PS3 NTSC olduğu için elimdeki DVD'leri oynatacak mı bilemiyorum zira daha denemedim. O yüzden DVD player da bağlayabilirim. Bir de ara sıra çıkarır PS2'imi bağlarım. 800 küsür lira verip bu ürünü almak mantıklı mı yoksa başka bir ürüne mi kayayım? Epey kafama yattı bu TV ama son kararımı veremedim bir türlü.
  • Arkadaşlar bende bu monitörü vatan bilgisayardan 770 lira kampanya fiyatına aldım.Size ilk incelemelerimi açık açık yazıyorum iyi dinleyin dikkate alın ;

1.Bu monitörde 2 tane HDMI girişi olduğu halde SAPPHİRE HD4890 gibi yüksek full hd destekli ekran kartımın görüntüsünü alamadım görüntü inanılmaz kötü ve dağınık çıkıyor.Diğer arkadaşların da söylediği gibi hdmı abloyla bilgiayara bağlanamıyorsunuz malesef.O zaman bu monitör nasıl full hd oluyor ben anlamıyorum yani çok saçma dvı ile kullanacasak daha ucuzları var...

2.Kasası çok kalitesiz geldi yani samsung T260 HD kullandım görüntüsü buna 5 basar.Ama onunda zaafı dokunmatik oluşuydu yani bazen tutukluk yapıp monitör geç açılıyordu...

ANLİCANIZ NE SAMSUNG T260 HD NEDE BU LG Bİ İŞE YARAMAZ İKİSİNİNDE EKSİSİ ÇOK AMA GÖRÜNTÜ KALİTESİ VE KASASI BAKIMINDAN SAMSUNG T260 HD DİYORUM....

• quote:

O zaman bu monitör nasıl full hd oluyor ben anlamıyorum

HDMI girişinin ekran kartı yani pc'yi desteklemediği yazıyor klavuzunda.PC için sadece DVI yada VGA kullanabilirsiniz.Bende hdmi girişini 5870'e bağladığımda şoke olmuştum fakat forumdan öğrendiğime göre pc için konuşuyorum DVI ile HDMI bağlantı arasında bir fark yok.Ben HDMI girişine HD stb bağladım HD kanalları çok güzel izleyebiliyorum,DVI girişinede pc bağlı.

Ayrıca görüntü kalitesi bakımından T260 demişsiniz ben buna hiç katılmıyorum hatta alakası yok.
  • Birazdan siparişimi veriyorum. Artık gelince anlayacağım iyi mi ettim kötü mü. Daha fazla araştıramayacağım hangisini alsam diye. Gözlerim pörtledi günlerdir başlıklarda dolanmaktan.
  • Arkadaşlar bilgisayarıma bundan almak istiyorum.Sizce bu fiyata bundan iyisi varmıdır bilgisayar için.Yaklaşık 1 metreden falan kullanıcam.Ayrıca bu monitör fazla göz yorarmı crt ye göre?Cevaplar için sağolun.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/lg-m2794d-pz-full-hd---68cm-lcd-tv,-1920x1080,-20.000:1,-2xhdmi,-400-cdm2-m2794d-pz/productdetails.aspx?I_ID=40907
    Bugun bu tv-monitör ü vatanda inceleme fırsatım oldu. Asıl amaç mutfakta televizyon olarak kullanmak illeriki zamanlarda ps3,nintendo wii bağlamak. forumu okudum öncelikle aski aparatı oluyomu demişler fotoraflarda da görüldüğü üzere oluyor. Bir tv olarak performansı gayet iyi hdmi şekilde bağlı halde görüntü çok güzel ve net normal dijital uydu alıcısı ile görüntü kalitesi net geliyor. benim sorum şu şekilde olucak imzam da ki laptopumu bu monitor-tv ye nasıl bağlar 1080p 720p filmleri izleyebilirim? hdmi bağlantıdan pc bağlanmıyor denilmiş yapabilen de var.Laptop um da hdmi çıkış var ve vga. hdmi bağlantısı aynı anda ses ve görüntü iletir mi ? ve notebook ile tv yi hdmi ile bağlayıp 1080p film leri izleyebilirmiyim ? yorum yapanlara şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: lion_koc

arkadaşlar teknik servisi arayın ve 5 dakika cihazı götürün versiyon atsınlar sizin monitörünüzün bizimkilerden hiçbir farkı yok.

arıyorum heryerde

teknik servis istanbulda nerde?

numarası nedir?

yardımcı olursan çok mutlu olrm arkadaşm
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHaMaRa

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-m2794d-pz-full-hd---68cm-lcd-tv,-1920x1080,-20.000:1,-2xhdmi,-400-cdm2-m2794d-pz/productdetails.aspx?I_ID=40907
    Bugun bu tv-monitör ü vatanda inceleme fırsatım oldu. Asıl amaç mutfakta televizyon olarak kullanmak illeriki zamanlarda ps3,nintendo wii bağlamak. forumu okudum öncelikle aski aparatı oluyomu demişler fotoraflarda da görüldüğü üzere oluyor. Bir tv olarak performansı gayet iyi hdmi şekilde bağlı halde görüntü çok güzel ve net normal dijital uydu alıcısı ile görüntü kalitesi net geliyor. benim sorum şu şekilde olucak imzam da ki laptopumu bu monitor-tv ye nasıl bağlar 1080p 720p filmleri izleyebilirim? hdmi bağlantıdan pc bağlanmıyor denilmiş yapabilen de var.Laptop um da hdmi çıkış var ve vga. hdmi bağlantısı aynı anda ses ve görüntü iletir mi ? ve notebook ile tv yi hdmi ile bağlayıp 1080p film leri izleyebilirmiyim ? yorum yapanlara şimdiden teşekkürler

Amaç sadece film izlemekse hdmi aracılığıyla bağlayabilirsin. Sadece ekran dışına 1er cm taşma oluyor, o da sorun olmuyor zaten. Nitekim ben öyle izliyorum. Ancak monitör olarak kullanacaksan dvi yoluyla bağlaman gerekir.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.