Şimdi Ara

LG 27' M2794D KULLANICI İNCELEMESİ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
1
Favori
51.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DareJedi

Monitörü kullananlar halen memnunmu günümüz teknolojisinde bu paraya şunu alırdım dediğiniz oldumu?

sonuna kadar memnunum benim bütüm işimi görüyor zaten bütün günüm pc başında geçtiğinden gözlerim yorulmuyor... tarafsız bakarsak pc için büyük ps3 için küçük fakat her ikisini de kullanmak istiyorum diyorsanız bana göre daha iyi bir alternatifi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DareJedi

Monitörü kullananlar halen memnunmu günümüz teknolojisinde bu paraya şunu alırdım dediğiniz oldumu?

Bu paraya daha iyisi çıktı mı bilmiyorum, çıktıysa ve eğer TN panel değilse düşünülebilir. BU TV çok fonksiyonlu ve ekonomik olmasının yanında sayfalar boyunca uzun uzun konuşulan iki temel kusur barındırıyor: Birincisi TN panel ve görüntüyü tam algılayabilmek için konumunuzu ekrana ayarlamak durumundasınız. İkincisi hiçbir ayarla kapatılamayan ekran karartma özelliği(Karanlık sahnelerde ekran büyük ölçüde kararıyor). Buna rağmen hala bu fiyata HD TV/monitör alabildiğim için gayet memnunum.
  • Sanki birileri ekran kararması için çözüm bulduğunu yazmıştı önceki sayfalarda okumuştum öyle bişey. Peki son soru bilgisayar ekranı olarak kullanıldığında çözünürlük sorunu oluyormu? Yani mesela 100ekran televizyonda yapılabilecek çözünürlük ekranın kendinden küçük kalınca kendisi sığdırmak için otomatik büyütüyor ve kalitede ciddi bir bozulma oluyor. Yani normal 27" bi pc ekranı ile aynı görüntü çözünürlüğünü alabiliyor muyuz?
  • Ekran kararması sorunu önceki sayfalarda çözüm olarak sunulan hiçbir yöntemle giderilemiyor. Altını çiziyorum ki daha sonra bu satırları okuyacak arkadaşlar da görsün. LG teknik servisi bile "hata değil, özellik bu" deyip çıktı işin içinden.

Bilgisayar ekranı olarak hiç kullanmadım, kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler ancak kimse şikayet etmediğine göre yaşayan olmamış öyle bir sorun herhalde.
  • Selamlar arkadaşlar,

İkinci Tv olarak kullanıyorduk. Dün akşam eve döndüğümde hanım, tv yi açtıktan 15-20 sn sonra kendi kendine görüntünün durduk yere gittiğini söyledi. Ses var ama görüntü yok. Yakından bakınca ekranda karanlık, gölgeli, belli belirsiz resim seçilebiliyor. Dikkatlice bakmayan simsiyah bir ekran der. Bugün faturaları karıştırdım Vatan bilgisayardan alalı 2 seneyi yaklaşık 4 ay geçmiş. 808 TL ye almışım o tarihlerde. Ne yapılabilir? garanti dolmuş gözüküyor, tamir edilebilir mi? servise mi yoksa bulunabilecek iyi bir elektronikçiye mi götürülür? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • skynet kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.