peki benim laptopta dvi yok sadece hdmi ve vga var. ben ne yapacağım?
hdmi ile bağlayabilirsin,görüntü gayet güzel . Monitör biraz büyük olduğundan dolayı yakından bakınca gözü biraz yoruyor, zamanla alışabilirsin.Sana tavsiyem monitoru önce mağazada incele ona göre karar verirsin....
quote:
Orijinalden alıntı: yildiz802
quote:
Orijinalden alıntı: kryy22
quote:
Orijinalden alıntı: yildiz802
Yalnız oyunlarda dvi ile çok mükemmel sonuç verdi. PS3 hem hdmi dan hemde dvi dan denedim gerçekten arada dağlar kadar fark , boşu boşuna uncharted ı heba etmişim o görüntüye
selam,
ben ps3 ü lg'nin bu modeline hdmi-hdmi kabloyla bağladım, senin söylemek istediğin dvi-hdmi kullanırsam görüntü kalitesinde artış olacağı mı? dvi-hdmi almamı tavsiye eder misin?
konuyla ilgili diğer arkadaşlar da fikirlerini iletebilir tabi:) kolay gelsin
kesinlikle dvi dn bağlamanı tavsiye ederim,inanılmaz farkediyor ufak bir dönüştürücü ile bu işi halledersin.Birsürü ayar denedim hdmi da fakat dvi daki görüntü kalitesini elde edemedim bir türlü....
yanıt için teşekkürler. peki önerebileceğin bir hdmi-dvi kablo var mı?
ya bu monitör hiçbir yerde yok. istanbulda satan biryer biliyor musunuz ?
İstanbul Bilişim'de görünüyor sadece, o da stoklarında var mı meçhul... Olsa alacağım bu monitörü...
bimekslerde var. pazar günü kadıköy bimekste vardı
Ben de bu monitörü almayı düşünüyorum ve iki şey sormak istiyorum.
1) Bu modelin 2762 modelinden ne farkı var acaba? Hangisi daha iyi?
2) Ben çoğunlukla bilgisayar kullanımı için alacağım (ileride PS3 ile de). Hem normal günlük kullanım, hem de yüksek grafik ayarlarında her türlü oyun için. Oyun kalitesi nedir? Mesela ghosting oluyor mu? Renkler nasıl?
Şimdiden teşekkürler.
slm arkadaşlar ben de bu ürünü vatanadan aldım bu üründen gayet memnunum fakat bir sorunum var hdmi dan bilg bağladım ve monitörden ses alamıoyrum sesi nasıl alacağım hakkında bilgisi olan var mı..?
uydu alıcısı ile görüntü tatmin etmiyr tüplü tv de görüntü daha kaliteli gibi geldi..
Arkadaşlar hdmi ile pcye bağlamada yaşanan görüntünün kayması olayına bir çözüm bulundu mu acaba? Laptopumda yalnızca hdmi ve rgb çıkışları var rgb de tatmin edici ama hdmi ve dvi kullanabilmek varken insana koyuyor biraz :) dvi-hdmi kabloyla bağlamayı deneyen oldu mu? aynı sıkıntı yaşanıyor mu yine?
arkadaşlar bende logitech z2300 modeli var , bunu bu monitore bağlama şansım var mı.Çünkü ps3 ve xbox bulunmakta ayrı olarak pc de bağlı , her seferinde tak çıkar çok zor oluyor.Cevaplarınızı bekliyorum......
slmlar arkadaşlar bugun vatanı aradıgımda 7-10 gun içersinde lg m2762d geleceğini söylediler. bu model ellerinde yokmuş ve gelecek partidede gözükmüyor bilginiz olsun. ama merak ettiğim bişey var : m2762d ile m2794 arasındaki FARK NEDİR? ayrıca bu cihazı 1024*600 olan netbukumda xbox360 ta ve dijtirük için kullanmayı düşünüyorum. bu bileşenler için başka lcd monitör tavsiyeniz varmıdır? sonucta bu cihaz 800 tl bir fiyatta gelecek bana.. yoksa lg lh3000 model lcd 1000 tlye alınırmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: birmezun
slmlar arkadaşlar bugun vatanı aradıgımda 7-10 gun içersinde lg m2762d geleceğini söylediler. bu model ellerinde yokmuş ve gelecek partidede gözükmüyor bilginiz olsun. ama merak ettiğim bişey var : m2762d ile m2794 arasındaki FARK NEDİR? ayrıca bu cihazı 1024*600 olan netbukumda xbox360 ta ve dijtirük için kullanmayı düşünüyorum. bu bileşenler için başka lcd monitör tavsiyeniz varmıdır? sonucta bu cihaz 800 tl bir fiyatta gelecek bana.. yoksa lg lh3000 model lcd 1000 tlye alınırmı ?
lg lh3000 modelini hiç kullanmadım ve bilmiyorum ama aradaki fark dağlar kadar değilse tabiiki lg lh3000 al.Ama ps3 kullanırım dersen ve mediaplayer takıp full hd istiyorum dersen m2794d yi tavsiye ediyorum.Ne zaman 32inch bir lcd şuanki 2794dlerin fiyatına düşer ozaman onu tavsiye ederim aksi halde şu anda 2794d den daha özellikli ve full hd bir monitör yok.
quote:
Orijinalden alıntı: birmezun
aradaki fark usb sanırım...
Arkadaşlar merhaba;
Bu ürünü yaklaşık 5 aydır sorunsuz kullanıyordum, DVI'dan PC'me bağlı olarak kullanıyordum ancak dün kendime bir adet WD HDTV Live Media Player aldım, ve HDMI'dan bağladım.
Görüntü gerçekten inanılmaz kötü oldu bunun sebebi ne olabilir aynı görüntü Bilgisayarda çok iyi HDMI'da çok kötü, test etmek için başka TV'lerde denedim onlarda sonuç çok iyi.
En son olarak WD HDTV aleti HDMI yerine component çıkışlarından bağladım TV'ye ve daha iyi sonuç verdi.
Bu Lcd Tv'de kısaca Component'te daha iyi görüntü alırken (en iyi değil) HDMI'da kötü (bildiğiniz kötü) görüntü almamın sebebi ne olabilir sizce?
Acaba bu Lcd Tv'nin HDMI soketlerinde bir arıza mı söz konusu aynı görüntü PC üzerinden DVI'da çok başarılı, WD üzerinden component'te başarılı, WD üzerinden HDMI'da çok kötü.
Acayip sinir bozucu bir olay. Yardımlarınızı bekliyorum?
quote:
Orijinalden alıntı: datox
Arkadaşlar merhaba;
Bu ürünü yaklaşık 5 aydır sorunsuz kullanıyordum, DVI'dan PC'me bağlı olarak kullanıyordum ancak dün kendime bir adet WD HDTV Live Media Player aldım, ve HDMI'dan bağladım.
Görüntü gerçekten inanılmaz kötü oldu bunun sebebi ne olabilir aynı görüntü Bilgisayarda çok iyi HDMI'da çok kötü, test etmek için başka TV'lerde denedim onlarda sonuç çok iyi.
En son olarak WD HDTV aleti HDMI yerine component çıkışlarından bağladım TV'ye ve daha iyi sonuç verdi.
Bu Lcd Tv'de kısaca Component'te daha iyi görüntü alırken (en iyi değil) HDMI'da kötü (bildiğiniz kötü) görüntü almamın sebebi ne olabilir sizce?
Acaba bu Lcd Tv'nin HDMI soketlerinde bir arıza mı söz konusu aynı görüntü PC üzerinden DVI'da çok başarılı, WD üzerinden component'te başarılı, WD üzerinden HDMI'da çok kötü.
kesinlikle wd hd tvinin ayarlarında bir sorun vardır.İlk önce yapman gereken;
1)wd hd tv nin tüm screen ayarlarını gözden geçirmen. 2)tv kumandasını eline alarak fit to screen tarzı tüm ayarları fabrika ayarlarına çevirmen. 3)hdmi arabirimi kullanan dvd gibi başka bir cihazı tvye takman gerekir.
bunları yap sonuçlarını paylaş tekrar düşünelim.kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: lion_koc
quote:
Arkadaşlar merhaba;
kesinlikle wd hd tvinin ayarlarında bir sorun vardır.İlk önce yapman gereken;
1)wd hd tv nin tüm screen ayarlarını gözden geçirmen. 2)tv kumandasını eline alarak fit to screen tarzı tüm ayarları fabrika ayarlarına çevirmen. 3)hdmi arabirimi kullanan dvd gibi başka bir cihazı tvye takman gerekir.
bunları yap sonuçlarını paylaş tekrar düşünelim.kolay gelsin
Kesinlikle WD TV'de bir sorun yok zaten 2-3 ayarı var hepsini denedim başka TV'lerdede sorun yaşamadım 4-5 tane TV'de denedim sorun çıkmıyor. Benimkinde çıkıyor.
Kendi TV'imde Componentten daha iyi görüntü alıp HDMI'dan daha kötü görüntü almamı başka türlü açıklayamıyorum bir sorun var TV'de. Başka TV'lerde sorun yok.
HDMI kullanan başka arabirim yok şuanda elimde.
En son deneyeceğim şey HDMI>DVI converter ile TV'ye DVI'dan bağlayıp bakacağım ama yukarda yazılanlarıda okuyunca benim HDMI soket problemimim biraz konfirme oluyor sanki...
quote:
Kesinlikle WD TV'de bir sorun yok zaten 2-3 ayarı var hepsini denedim başka TV'lerdede sorun yaşamadım 4-5 tane TV'de denedim sorun çıkmıyor. Benimkinde çıkıyor.
Kendi TV'imde Componentten daha iyi görüntü alıp HDMI'dan daha kötü görüntü almamı başka türlü açıklayamıyorum bir sorun var TV'de. Başka TV'lerde sorun yok.
HDMI kullanan başka arabirim yok şuanda elimde.
En son deneyeceğim şey HDMI>DVI converter ile TV'ye DVI'dan bağlayıp bakacağım ama yukarda yazılanlarıda okuyunca benim HDMI soket problemimim biraz konfirme oluyor sanki...
Bu monitörü bugün Teknosa'dan 699 TL'ye aldım. 1. Bilgisayarıma HDMI, 2. bilgisayarıma da DVI olarak bağladım. Görüntü süper.
HDMI bağlantı ilk başta ekranın dışına taşıyordu ve ancak 1836x1036 olarak çalışıyordu, bu sorunu da monitörün menüsünden HDMI1'i PC moduna alarak çözdüm. Denemenizde fayda var, sizin sorununuzu da çözebilirsiniz bu şekilde.
60-70cm'den kullanıyorum, bana iyi geldi. Kesinlikle çok büyük değil. İleride gerekirse duvara asarım
@datox sorununuzu çözemezsaniz yardımcı olmaya çalışırım,
Nasıl 699 tl yahu sitesinde 899 tl gözüküyor, bir açıklama lütfen.
Bugün Ümraniye Carrefour alışveriş merkezindeki Teknosa Cep'te bu fiyata görünce hemen aldım, ellerinde 10-15 adet daha vardı. Hatta ölü pixel testi için açtırıp kontrol bile ettim.
Ümraniye Carrefour'da 2 tane Teknosa var, daha sonra AVM'de dolaşırken büyük olanda 749'a gördüm, ama sormadım açıkçası.
Sanıyorum, 3 günlük (16-18 Temmuz) bir indirimmiş, ama bence bir Teknosa'ya gidip şansınızı deneyin. Hatta kartına göre 5 ve 12 taksit yapıyorlar.
İyi şanslar,
Pardon m2762d sandım o yüzden şaşırdım çünkü fiyatını takip ediyorum bu monitörün ve bir türlü düşmüyor da