Şimdi Ara

LG 27' M2794D KULLANICI İNCELEMESİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
1
Favori
51.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşa katılıyorum.. bende önce laptop monitörü yapayım dedim.. sonra baktım harbiden dev gibi... bende tam yatağın karşına koydum... gece yattığım yerden TV keyfi veya PS3 takılıyorum... on numara monitör arkadaşlar...
  • aa bidakka ya ben M2762D modelini düşünüyorum burada 2794 incelemesi varmiş

birde merak ettigim siz bu ürünle masaüstünü 1920x1080 olarak yapabiliyormusunuz ? herhangi bi sorun veya yazilarda bozulma ? bulaniklik net görememe gibi sorunlar oluşuyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 14 Şubat 2010; 2:02:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

aa bidakka ya ben M2762D modelini düşünüyorum burada 2794 incelemesi varmiş

birde merak ettigim siz bu ürünle masaüstünü 1920x1080 olarak yapabiliyormusunuz ? herhangi bi sorun veya yazilarda bozulma ? bulaniklik net görememe gibi sorunlar oluşuyor mu ?

valla şu kadarını söyleyim rgbden görüntü alıp kullanıyorum görüntü kalitesi gayet güzel.Laptopumda hdmi veya dvi çıkış olmadığı için deneyemiyorum ama bence rgb bu kadar dandik göstermesi gerekirken hdmi filan kim bilir nasıl gösterir varın siz düşünün.masaüstüm hep 1920 1080 de.Filmleri hep bu şekilde izliyorum rgb olmasına rağmen çok güzel herşey.not: soruna gelicek olursak kesinlikle bende ayırt edilmesi zor bulanıklık oluyor.(rgb ile takıldığında)

• bugun vatan bilgisyara gittim bu ürünü bakmak istedim ama yok dediler eski oldugundan dükkanda birakmamişlar. benım dedigim 2762 modeli vardi. ona baktim biraz inceledim. acikcasi monitore önden bakinca tam ortadan gercekten büyük geliyor. sonra üst kata ciktim orda samsung'un bi modeli vardi 22'inc yaziyordu ama Lg'den daha iyi duruyordu sanki daha büyük gibi geldi anlam veremedim. galiba t220HD olabilirdi. ama LG'nın dizayni filan gercekten cok iyi begendim kısacasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 14 Şubat 2010; 19:09:40 >
  • 2762'yi bugün metroda gördüm tipi benim kullandığım 2794'den daha hoş göründü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

bugun vatan bilgisyara gittim bu ürünü bakmak istedim ama yok dediler eski oldugundan dükkanda birakmamişlar. benım dedigim 2762 modeli vardi. ona baktim biraz inceledim. acikcasi monitore önden bakinca tam ortadan gercekten büyük geliyor. sonra üst kata ciktim orda samsung'un bi modeli vardi 22'inc yaziyordu ama Lg'den daha iyi duruyordu sanki daha büyük gibi geldi anlam veremedim. galiba t220HD olabilirdi. ama LG'nın dizayni filan gercekten cok iyi begendim kısacasi

Ben de ilk aynı şeyleri hissetmiştim. Bu monitör TV bölümünde babaların arasında duruyordu. Diğer Samsung ise monitör bölümündeydi.

• tabii bi orda durmasi var bide alip kendi masanızın üstüne koyunca bizlere dahada büyük gelebilir monitor.
    monitorun alt kısmını cok begendim ben. gercektende ordaki lcd tv'ler arasinda bu 2762 kendini belli ediyor
  • arkadaşlar be bu lg m2762d-pc monitörden aldım. bu monitörde usb girişinden resim ve mp3 çalıyor slayt gösteriyor.
    fakat video gösterimi varmı? bu monitörün videoyu avi. mp4. mpg. gibi çevirme yaparsak gösterirmi?
  • film oynatma gibi bir özelliği maalesef yok.
  • benım vatanda gördügüm ürün buydu

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-2233rz+gozluk-22-2233rz-3d-%283-boyutlu%29-lcd-monitor-+-nvidia-geforce-3d-vision-gozluk/productdetails.aspx?I_ID=42090

3d monitormuş ama gercekten cok güzel duruyor orda ama fiyati cok fazla.
  • arkadaşlar içinizde lg m2762d modelini alan varmı, bende almayı düşünüyorumda karar veremedim fikirlerinizi bekliyorum tşk...
  • quote:

benım vatanda gördügüm ürün buydu

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-2233rz+gozluk-22-2233rz-3d-%283-boyutlu%29-lcd-monitor-+-nvidia-geforce-3d-vision-gozluk/productdetails.aspx?I_ID=42090

3d monitormuş ama gercekten cok güzel duruyor orda ama fiyati cok fazla.

tamamda yanlış bilmiyorsam o 3d olayı nvidianın yazılımsal birşeyi.3 boyutlu herhangi bir gözlük ve nvidianın 8800 serisi ve daha üzeri kartlarda oyunlar vs. 3d oluyorki.

• arkadaşlar merhaba bugün m2794d monitörüme usbden müzik dinlemek için değişik yapılarda hafıza birimleri taktım izlenimlerim şu şekilde;

ilk olarak 2,5inch 500gb xs smart hdd bağladım çalışmadı.Yani tv okumadı.Çünkü 2,5 inch bir hddnin diskini döndürecek gücü tv vermiyor.
    İkinci olarak 3,5 inch 1,5tb harici samsung hdd bağladım fıstık gibi çalıştı ve içindeki 200gb a yakın mp3ü gördü.
    Üçüncü olarak sandisk marka 8gb titanium modeli taşınabilir bellek taktım içindeki şarkıları tereddütsüz hızlı bir şekilde açtı.

Yorumuma gelicek olursak,bu Tv aslında aynı zamanda bir mp3 çalar.Mesela dvd playerınız mp3 çalıyor diyelim.Hiç onu açmanıza gerek kalmadan hddnizdeki mp3leri takır takır okuyor.Benim için güzel bir özellik çünkü ben genelde müziklerimi ses sistemime bağlayıp dinlerdim bu da zahmetli bir iş çünkü bilgisayarımdan müzik dinlemem için öncelikle ses kartını takmam gerekiyor.Daha sonrasında ses sistemine bağlayıp dinlemem gerekiyor ama bu şekilde tvden direk açma durumu olduğu için saniyeler içerisinde favori parçamı,tvme bağlı olan ses sistemimden dinleyebiliyorum.

Aslında gözden kaçan küçük ve ayrıntısız bir özellik gibi gelebilir.Ama ben ses sistemimde henüz ne wd hd player,ne dvd player ne diğer oynatıcılardan kullanıyorum.Benim için şu anda altın değerinde diyebilirim.Ayrıca fotoğrafcı arkadaşlar içinde güzel çünkü çektiğiniz fotoları hemen yükleyip tvde gösterebiliyorsunuz.Bu da bir artı.

Bu arada diğer bilgisayarım olan hp dv2000 laptopumla tvde bir dizi deneme yaptım.Elimde şu an fs amilo 1451g modelinde notebook bulunmakta ama rgb çıkışının ne kadar kötü olduğunu farkettim.Hp de çok güzel gösterdi(rgb takmama rağmen) ve hp de hdmi çıkış mevcut.Hdmi kablo ile denemelerde bulundum ve rgb ye göre biraz daha kaliteli bir görüntü aldığımı söyleyebilirim.Ama,aman aman bir görüntüye halen daha ulaştığımı söyleyemem.Yukardaki yazılarımda rgb ile az çok iyi bir görüntü aldığımı söylemiştim ve hdmi ile kim bilir nasıl bir görüntü alırız demiştim.Ozamanlar elimde hdmi kablo mevcut değildi.Şimdi ucuzundan aldım denemek maksatlı ve görüntünün biraz daha iyileştiğini söyleyebilirim.Aslında hdmi kablolarda bile iyisi kötüsü diye bir olay mevcutmuş.Tekrardan bu forumda okuduğuma göre mesela hdmi kablolarda 1.3 ve daha yenileri daha iyi görüntü verdiklerini söyleyenler oldu.Haklı olabilirler saygı duyuyorum.Ama ben ucuz bir kabloyla denedim ve gayet güzel bir görüntü yakaladığımı söyleyebilirim.

Bazı arkadaşlar cihazın küçüklüğünden bahsetmişler.Aslında bana da öyle geldi başta.Küçük görünüyor.Haklılar fakat sadece masaüstünüze koymanızla herşeyin ne kadar farklı olduğunu anlıyorsunuz.Kocaman bir monitör görüyorsunuz ve 1 metreden bakıyorsanız şayet dev gibi gelecektir sizlere.Aslında şaka gibi 68 ekran bir monitör kendisi fakat evlerimiz ne kadar uzun süredir 70-72 ekran tüplü tvler kullandık onu düşünün ve bunun o kullandığınz milyarlar ödediğiniz tvlerle sadece arasında 2-3 cm fark olduğunu düşünün bu bile size monitörün sanıldığı kadar küçük olmadığını hissettirecektir.

Önceki yazılarımda salon için almadığımı sadece oturma odası&yatak odası şeklinde kullandığım odam için aldığımı belirtmiştim.Sanırım arkadaşlar siz salon için bakmıyomusunuz değil mi bu tvyi ? Bu modeli sakın salona filan bakmayın birşey göremezsiniz küçük kalır.Oturma odası,mutfak,yatak odaları için gayet uygun olan bu monitörü kesinlikle büyük küçük salon demeden bana kalırsa almayın.30M2 ve yukarısından salonlar için önerim minumum 40 max 52inch tvlerdir.Ki daha büyükde alabilirsiniz piyasada bulabilirseniz benden bu kadar iyi geceler.

• @lion_koc

dostum eline sağlık güzel bir açıklama yapmışsın sadece ekran boyutu hakkında eklemek istediğim 1-2 şey var. Evet 70 ekran tvlerle arada 2-3 santim var ama insan gözü çabuk alışıyor ve daima daha büyüğünü istiyor. Bende bu ürünü almak istiyordum odamda 70 ekran tuplu tv vardı ve notebook 12.1" bu ürünü alıp hem tv hem monitör olarak kullanıcaktım. Annemin tavsiyesiyle daha büyük bişey almaya karar verdim 42" tv aldım ilk gün 16 m2 odada çok büyük gibi durdu ama şimdi 46" veya 50" mi alsaydım diyorum

Aşağıdaki link ekran ekran boyutları ve arasındaki farklar hakkında bilgiler var ilgilenen arkadaşlar faydalansın

http://forum.donanimhaber.com/m_23339731/mpage_1/key_/tm.htm

• Arkadaşlar LG 27" M2794D ile LG M2762D arasında ne gibi farklar var ??? Birde oyun performansı nasıl acaba , ben ps3-xbox-pc için kullanmayı düşünüyorum Sizcede bu monitör işimi görür mü????
  • ya birisinin tepkime süresi 2 sn 2794 diğerinin 5 sn.. birinin dinamik kontrast oranı yüksek diğerinin düşük BANA GÖRE diğer özellikler çok kritik olmadığı için bunu aldım .. ps3 te kullanıyorum... bence on numara hele PES 10 oynarken... hele real e deplasmanda 3 tane çaktığımdaki sevinç gösterilerini net bi şekilde izlemek çoook keyifli :))
  • Benim de bi sorum olcaktı. Ben de bu monitörü almayı düşünüyorum ama Benim bilgisayarımın ekran kartı Hd4830 1gb. Acaba oyunlarda falan bi sorun yaratır mı ekran kartı? Yeterli midir bu monitör için özellikle oyunlarda. Çünkü bu monitörü kullanma amacım çoğunlukla oyun ve bazen de tv izlemek. sizlerin yorumuna göre almayı düşünüyorum. Kullananlar veya bilgi sahibi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim...
  • slmlar arkadaşlar benimde bi maruzatım war. bende Luti arkadaşım gibi bu monitörü almakta kararsızım. yeni bilgisayar topluyorum ve sadece ekran kartı ile monitör kaldı. önce monitöre karar verip ekran kartını monitöre göre almayı düşünüyorum. ben monitörü genelde oyun ve film izlemek için kullanıcam. arada bi tv izlemekte kaçınılmaz tabiiki. ben LG nin W2486L modelini almayı düşünüyordum ama 27" lik bu modeli görunce kararsız kaldım açıkcası. 150 TL verip daha buyugunu almak sanırım daha mantıklı olacak. Bende fikirlerinizden faydalanmak istiyorum arkadaşkar önerilerinize ihtiyacım war..
    saygılar...
  • arkadalar yazdım ama gören olmadı lg 2762d modelini almayı düşünüyorum , tv olarak kullanıcam kendi odamda hd uydu alıcısı ile tavsiye edermisiniz bu modeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrezx

arkadalar yazdım ama gören olmadı lg 2762d modelini almayı düşünüyorum , tv olarak kullanıcam kendi odamda hd uydu alıcısı ile tavsiye edermisiniz bu modeli...

Bende dün aynı modelden aldım. Genellikle pc ve ps3 ile kullanıyorum ve oldukça memnunum kesinlikle tavsiye ederim fakat uydu alıcısıyla performansını tam olarak bilemiyorum....
    Oyun için kullanacaklara kesinlikle önerebilirim lg 2762d
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.