Şimdi Ara

LG 27' M2794D KULLANICI İNCELEMESİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
1
Favori
51.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bugün aldım herkese tavsiye ederim çok güzel luan sadece wd tv,wii ve mac mini ile kullanıyorum herşey güzel.
  • bende burdaki yorumları okuyup bir tanede teknosadan ben aldım görüntüsü cok hoş.bilgisayardan çıkış olarak dvı dan hdmı a dönüştüştürücü kullanıp hdmı dan bağladım hersey cok güzel ama can sıkan tek taraf kanımca oyundan cıkınca ekranı otamatik düzeltmiyor her seferinde ekranı manuel düzeltiyorum :-)) filmlerde denedim cok güzel görüntüsü var hd filmlerde ufak tefek görüntü ayarı yapılınca cok daha iyi görüntü alınıyor.hdmı dvı dan daha iyi ve net bir görüntü sunuyor burdaki coğu yorumun aksine herneyse :-))
  • selam arkadaşlar ben de bu monitörü pc ps3 ve tv için aldım 4 aydır kullanıyorum oldukça da memnunum herkese de tavsiye ederim.. fakat tek bir tek sorunum var ekranın kararması bunun bi hata değil özellik olduğunu okumuştum bir yerde fakat çözümünü bulamadım bir kaç foruma da bakmıştım buradaki yorumlara da göz kabarrtım fakat yok eğer varsa da ben göremedim kusura bakmayın.. Sorunum film izlerken yada oyun oynarken karanlık bir ortam oluştuğunda ekranın otomatik olarak kararması,, aydınlık geldğinde hemen aydınlansa da bu özelliği beni sinir etmeye başladı film izlerken özellikle karanlık bir sahne çıkmasın diye dua edicem:D sillent hill heavy rain gibi acaip merak ettiğim oyunlarıda monitörün bu özelliği sayesinde almadım.. bu özelliğinin bir çözümü olduğunu düşümüyorum eğer bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
  • @m1h11r Olmaz olası o özelliğin çözümü de yok ne yazık ki. İnsan zamanla kaderine teslim oluyor zaten. Benim mesela gözlerim evrim geçirdi bu kararma yüzünden. Karanlık sahnelerde siyah tonlarını daha iyi ayırır oldum.
  • LG nin istediği de bu galiba.. Karanlık sahnelerde siyah tonlarını daha iyi ayırabilmemiz..
  • slm..arkdaşlar benim lg m2762d var bu dedğiniz olay olmuyor..m2762 ile arasında çok fark yok hatta kod dışında..ben bir tane daha almak istiyorum m2794d fiyatı daha cazip..yalnız bu durum çok can sıkıcı ise m2762d yönelmem daha mantıklı olacak..m2794d kullanıcı arkdaşlardan bir tanesi kısa bir video ile bu durumu gösterebilir mi...?
  • benim monitörüm de m2762d fakat sorun ortada seninkinde nasıl olmyor? belki farkedememiş olabilirsin, zaten çok karanlık olmayan sahnelerde belli değil.. monitörünü ne kadar süredir kullanıyorsun? ve m2762 ile m2762d arasında kasa dışında bir farkı yok diye biliyorum.. m2794 hakkında hiçbir fikrim yok ne desem yalan olur:D evet boş bir vaktimde ayarlayıp videoyu koyarım
  • valla dostum mart ayından beri kullanıyorum..karanlık sahne derken nasıl anlamadım o kadar da film izledim..hatta ps3 oynadım hareketli sahneler hızlı ve karanlık atmosferden hızlı ışıklı bir ortam oyunlarda fazla olur..beni rahatsz edecek birşey farkedemedim..ama video koyarsanız bende tekrar bir filmle test ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canned

@m1h11r Olmaz olası o özelliğin çözümü de yok ne yazık ki. İnsan zamanla kaderine teslim oluyor zaten. Benim mesela gözlerim evrim geçirdi bu kararma yüzünden. Karanlık sahnelerde siyah tonlarını daha iyi ayırır oldum.

slm dostum sonunda buldum:D dh de oandic adlı arkadaş çözümü bulmuş aynen kopyalıyorum yazdıklarını

''Menü'ye girdikten sonra, Options kısmına giriyoruz. Oradaki listeden Input Label seçeneğini gelip seçiyoruz. Bize, ekranın bütün girişlerinin yazdığı bir liste veriyor. Orada, bilgisayarı hangi girişten bağlamışsanız (HDMI1, HDMI2, DVI falan gibi) onun üzerine gelip, "PC"yi seçiyorsunuz. Mesela benim PC ve PS3, HDMI 1 ve HDMI 2 girişlerinden bağlı. O iki girişi de buradan "PC" diye işaretledim, kararma problemi çözüldü.'' 4 aydır düşündüğüm problemi bi anda çözdü teşekkür etmek lazım gelsin kararmasız izlediğimiz korku filmleri sillent hill ,heavy rain hepsi beni bekliyor

M-A-R-S adlı arkadaşım hiç kafana takmadan bu monitörü alabilirsin ki zaten sende olduğunu söyledin pc için biraz büyük olsa da alışıyorsun artık 23''ler küçük gelmeye başlıyor.. ps3 için kusursuz ama biraz küçük kalıyor tv desen ayrı bi zevk tek sorunum kararmaydı o da çözüldiğüne göre tv ps3 ve pc için kullanacağım diyorsan hiç düşünme

• quote:

Orijinalden alıntı: m1h11r

quote:

Orijinalden alıntı: canned

@m1h11r Olmaz olası o özelliğin çözümü de yok ne yazık ki. İnsan zamanla kaderine teslim oluyor zaten. Benim mesela gözlerim evrim geçirdi bu kararma yüzünden. Karanlık sahnelerde siyah tonlarını daha iyi ayırır oldum.

slm dostum sonunda buldum:D dh de oandic adlı arkadaş çözümü bulmuş aynen kopyalıyorum yazdıklarını

''Menü'ye girdikten sonra, Options kısmına giriyoruz. Oradaki listeden Input Label seçeneğini gelip seçiyoruz. Bize, ekranın bütün girişlerinin yazdığı bir liste veriyor. Orada, bilgisayarı hangi girişten bağlamışsanız (HDMI1, HDMI2, DVI falan gibi) onun üzerine gelip, "PC"yi seçiyorsunuz. Mesela benim PC ve PS3, HDMI 1 ve HDMI 2 girişlerinden bağlı. O iki girişi de buradan "PC" diye işaretledim, kararma problemi çözüldü.'' 4 aydır düşündüğüm problemi bi anda çözdü teşekkür etmek lazım gelsin kararmasız izlediğimiz korku filmleri sillent hill ,heavy rain hepsi beni bekliyor

M-A-R-S adlı arkadaşım hiç kafana takmadan bu monitörü alabilirsin ki zaten sende olduğunu söyledin pc için biraz büyük olsa da alışıyorsun artık 23''ler küçük gelmeye başlıyor.. ps3 için kusursuz ama biraz küçük kalıyor tv desen ayrı bi zevk tek sorunum kararmaydı o da çözüldiğüne göre tv ps3 ve pc için kullanacağım diyorsan hiç düşünme

dostum bana deseydin yaa sana hangi ayarlarda olduğunu söylerdim..:) opsiyondan giriş etiketi var ordan hangi girişten hangi cihaz bağlıysa o cihazı seçiyoruz..ve bu üründen zaten memnunum dostum fakat diğer bir urun daha var ve 50 tl fiyatı ucuz..m2794 eğer buda kullandığım urunle aynı kaliteyse almak istiyorum..burda bu ürünü kullanan var mı acaba..?

• özellikleri aynı.. aynı kalitededir emnm sadece kasa farklılığı var gibi bnce m2762d daha şık.. 50 liraya kıyarım diorsan m 2762 diyorum.. gerek yok diyorsan da m2794.. bi farklılık olcağını sanmyorum m2794 ü teknosa kataloğunda görmüştüm fiyatı baya uygun gbiydi..
  • eevet 50 tl ucuz ve 50 tl indirim çeki var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

eevet 50 tl ucuz ve 50 tl indirim çeki var..

hiç düşünme 100papel iyi para;)
  • Bende kismetse ekim basinda almayyi dusunuyorum bu modeli ancak fps oyunlarinda 5ms olmasi sorun yaratiyormu? Bu sekilde deneyen varmi modernwarfare2 online olarak deneyen oldumu hic? o cozunurlukte oyun nasil? Hardcore oyun oynayan birisi olarak kalitesi oldukca onemli benim icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DareJedi -- 30 Ağustos 2010; 14:54:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DareJedi

Bende kismetse ekim basinda almayyi dusunuyorum bu modeli ancak fps oyunlarinda 5ms olmasi sorun yaratiyormu? Bu sekilde deneyen varmi modernwarfare2 online olarak deneyen oldumu hic? o cozunurlukte oyun nasil? Hardcore oyun oynayan birisi olarak kalitesi oldukca onemli benim icin.

dostum 5ms 2ms hiç kafana takma monitörü almadan önce ben de çok kafama takmıştım hiç sorun olmyor.. gözün farkedemeyeceği değerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: m1h11r

quote:

Orijinalden alıntı: DareJedi

Bende kismetse ekim basinda almayyi dusunuyorum bu modeli ancak fps oyunlarinda 5ms olmasi sorun yaratiyormu? Bu sekilde deneyen varmi modernwarfare2 online olarak deneyen oldumu hic? o cozunurlukte oyun nasil? Hardcore oyun oynayan birisi olarak kalitesi oldukca onemli benim icin.

dostum 5ms 2ms hiç kafana takma monitörü almadan önce ben de çok kafama takmıştım hiç sorun olmyor.. gözün farkedemeyeceği değerler

+1

mis gibi mw2 oynadım.

• Merhaba,

Ben de uzun zamandır bu monitör / TV'yi kullanıyorum. Bende eski yazılım yüklü sanırım. Video müzik falan oynatma kısmı gözükmüyor. Bu yazılımı internetten bulup yükleme imkanı var mı acaba? Sitesinde göremedim ama belki mümkündür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ETA

Bu monitor TV nin duvara montaj olanağı varmı acaba arkadaşlar. Fotoğraflarda göremedim ama, belki yanında verilen bir aparat vs vardır diye sorayım istedim.
    Teşekkürler

İçinden aparat çıkmıyor ama arkasında VESA montaj delikleri var, standart bir askı aparatı ile duvara asabilmeniz gerekir.
  • yok ürünü çok incelemiş araştırmış biri olarak ben de senden ilk defa duydum geçmiş olsun inşallah ürünü değiştirirler de tertemiz yeni monitörüne kavuşursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtsutu

Merhaba,

Ben de uzun zamandır bu monitör / TV'yi kullanıyorum. Bende eski yazılım yüklü sanırım. Video müzik falan oynatma kısmı gözükmüyor. Bu yazılımı internetten bulup yükleme imkanı var mı acaba? Sitesinde göremedim ama belki mümkündür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtsutu -- 25 Eylül 2010; 9:53:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.