Şimdi Ara

LG 27' M2794D KULLANICI İNCELEMESİ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
1
Favori
51.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok merak ettiğim bir konuda size danışmak istiyorum.

Şu an bulunduğumuz başlıkta bahsi geçen monitör tv özellikli ve forumda tv özellikli monitörlere konsol bağlandığında dvi girişinin tercih edilmesi gerektiğini çünkü DVI'ın HDMI'dan daha iyi görüntü verdiğini idda edenler var. Acaba bu monitörü kullananlar konsollarını dvi ve hdmi dan bağlayıp sonuçları fotoğraflayabilir mi. Bu konunun bahsi geçen başlıkta fotoğraflar da var bu savı destekleyen ancak bana mantıklı gelmiyor. Lütfen şu konuya bi eğilin. Şimdiden teşekkürler.
  • evet DVI pc de HDMI ye göre daha net bir görüntü veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebrujah

Arkadaşlar çok merak ettiğim bir konuda size danışmak istiyorum.

Şu an bulunduğumuz başlıkta bahsi geçen monitör tv özellikli ve forumda tv özellikli monitörlere konsol bağlandığında dvi girişinin tercih edilmesi gerektiğini çünkü DVI'ın HDMI'dan daha iyi görüntü verdiğini idda edenler var. Acaba bu monitörü kullananlar konsollarını dvi ve hdmi dan bağlayıp sonuçları fotoğraflayabilir mi. Bu konunun bahsi geçen başlıkta fotoğraflar da var bu savı destekleyen ancak bana mantıklı gelmiyor. Lütfen şu konuya bi eğilin. Şimdiden teşekkürler.

hdmı dan görüntüyü düzgün alamadım belkide ekran kartım yüzünden ama ps3 e taktım gayet net full hd hissediyorsunuz killzone 2 oynadım bide kapatıp pcde dvıdan fullde crysis oynadım oda çok netti aynı yani ps3 ise hdmı dan bağlayın pc ise dvıdan zaten tek farkı hdmı n sanırım ses aktarımı yapması

• zaten klavuzda HDMI pc'yi desteklemez diye yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello

hdmı dan görüntüyü düzgün alamadım belkide ekran kartım yüzünden ama ps3 e taktım gayet net full hd hissediyorsunuz killzone 2 oynadım bide kapatıp pcde dvıdan fullde crysis oynadım oda çok netti aynı yani ps3 ise hdmı dan bağlayın pc ise dvıdan zaten tek farkı hdmı n sanırım ses aktarımı yapması

Bende de aynı monitörden var, 2 PC'ye HDMI ve DVI ile bağlı aynı kalitede görüntü ve HDMI'dan da ses alıyorum. ATI'lerde overscan sorunu nedeni ile ekrana ilk başta tam oturmuyor ama overscan %0 olunca sorun kalmıyor. Bir de monitörün menüsünde HDMI girişini PC olarak işaretlemek gerekiyor. Bu iki ayar sonrasında HDMI ile PC hiç sorunsuz bağlanabiliyor.
  • Bu monitörün fiyatı niye yükseldi ya.Teknosada 699du şimdi 850 tl.650-700 aralığında gören duyan bilen varsa haber verebilirse sevinirim.İkinci el bile bulamadım monitörü doğru düzgün.
  • Forumda 2. el M2762 620 TL'ye satılıyor, bilginiz olsun.

Metro'daki Card Finans kampanyası da 30 Eylül'de bitti, bir sonraki kampanyayı beklemenizi öneririm.

Ben Teknosa'da 699'a gördüğüm gün almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Forumda 2. el M2762 620 TL'ye satılıyor, bilginiz olsun.

Metro'daki Card Finans kampanyası da 30 Eylül'de bitti, bir sonraki kampanyayı beklemenizi öneririm.

Nerede satılıyor 620 TL'ye? Link verebilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

quote:

Forumda 2. el M2762 620 TL'ye satılıyor, bilginiz olsun.

Nerede satılıyor 620 TL'ye? Link verebilirmisin?

http://forum.donanimhaber.com/m_43350824/tm.htm

Not: Satanı tanımıyorum.

• Metro kampanyasını saymazsak güzel fiyat vermiş satan arkadaş, düşünenlerin kaçırmaması gerek bence.
  • merhaba
    ben 2794 ü satıyorum 650 tl ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boylum

merhaba
    ben 2794 ü satıyorum 650 tl ye.

Hayırlısı arkadaşım ama 2. el bölümünede başlık açarsan daha hızlı sonuç alırsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpello

Bende de aynı monitörden var, 2 PC'ye HDMI ve DVI ile bağlı aynı kalitede görüntü ve HDMI'dan da ses alıyorum. ATI'lerde overscan sorunu nedeni ile ekrana ilk başta tam oturmuyor ama overscan %0 olunca sorun kalmıyor. Bir de monitörün menüsünde HDMI girişini PC olarak işaretlemek gerekiyor. Bu iki ayar sonrasında HDMI ile PC hiç sorunsuz bağlanabiliyor.

o kadar konu açmıştım zamanında bi sonuca ulaşamamıştm teşekkrler denicem bu dediklerini

• lg m2794 de yazılımını değiştiren oldu mu? yazılımı nerden bulabiliriz?
  • bende aynı televiyonu aldım bilgisayar ekranı yaptım. süper oldu.
  • Bu tvyi xbox 360' a hdmidan bağlıyarak 1080p kullanıyorum. sorusu olanlara yardımcı olabilirim..
  • biraz hort oldu ama bu monitörün nokta aralığı nedir acaba?
  • Monitörü kullananlar halen memnunmu günümüz teknolojisinde bu paraya şunu alırdım dediğiniz oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

bende aynı televiyonu aldım bilgisayar ekranı yaptım. süper oldu.

bende+1
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.