Şimdi Ara

LG 27' M2794D KULLANICI İNCELEMESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
446
Cevap
1
Favori
51.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitmişmi Vatanda? çok vardı ben alırken :D
  • Kunter ist bilişim de daha ucuzdu. Vatan biraz tuzlu gibi bakmıştım zaten ilk vatanda gördüm bende. vatandan kaça almıştın ben oranın fiyatını unuttum. vatan daha net sitesine koymadı ürünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: todokalai_jr

Kunter ist bilişim de daha ucuzdu. Vatan biraz tuzlu gibi bakmıştım zaten ilk vatanda gördüm bende. vatandan kaça almıştın ben oranın fiyatını unuttum. vatan daha net sitesine koymadı ürünü.

İst. Bilişime pek güvenemedim. Vatandan pazarlıkla keş 815e aldım.
  • usb'den divx izleme olayı bu televizyonda da var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtsutu

usb'den divx izleme olayı bu televizyonda da var mı acaba?

yok
  • Monitörü ben de dün akşam Avcılar-Vatan dan aldım. 799 TL. 5 taksit, taksitler ocakta başlıyor. Kampanyanın son günüydü. Son bir haftadır bakmadığım monitör kalmadı. Çoğunu yerinde görme fırsatım oldu. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim, bu monitör çok çılgın.http://pdfs.icecat.biz/pdf/22253712-1576.pdf bu adreste pdf olarak lg spefikasyonları mevcut. İgilizcesini şu an için aramadım bu da anlaşılır. Samsung 26" almayı düşünenler bu monitörü gidin görün inceleyin ne demek istediğimi anlarsınız. Süper bir cihaz. Menüler, kumandası ve malzeme kalitesi çok çok iyi. Göz yormuyor, göz almıyor. Zaten bir sürü modu var ayrıca kişisel ayarlarınızı da kullanıyorsunuz. PS3, xbox360, ve pc yi dün aynı anda bağladım ve çalıştırdım. Kumandadan yayınlar arası geçişler çabuk ve keyifli. Zaten menüsü tamamen Türkçe ve çok hoş, anlaşılır. 1920x1080 @ 75Hz dijital 1920x1080 @ 60Hz analog çalışıyor. PS3 HDMI, xbox RGB, pc dvi-d olarak bağlı. PS3, xbox full ekran 16:9. Siyah bant, kayma vs. gibi şeyler yok, hatta kusur bulmak çok zor. En ufak şikayetim yok. Divx izleyememekten korkmuştum görüntü çamur olur diye ama divx izlerken de iyiydi. Samsung 223BW den sonra (ki ondan da çok memnunum) bu bambaşka bir olay oldu. 68,5 cm panel var ölçtüm. PS3 ve xbox oynamamışım ben demek ki Çoğu oyunu sırf görsel şölen için tekrar bitireceğim. Bir ara da tv olayını deneyeceğim. Onu da yazarım. Almak isteyenlere şiddetle tavsiye olunur.

Marca LG
    Modelo M2794D-PZ
    Código EAN -
    Tamaño 27” Panorámico
    Brillo 400cd/m2
    Ratio Contraste 20000:1 DFC
    Ángulo Visión H:170º V:170º
    Tiempo Respuesta 2ms
    Número Colores 16.7 Millones
    Resolución 1920x1080 FULL HD
    Frecuencia Horizontal 30-83kHz
    Frecuencia Vertical 56-75Hz
    1920x1080 @ 75Hz (Digital) Resolución Entrada
    1920x1080 @ 60Hz (Analógica)
    Tipo Señal Video RGB Analógica / Digital
    Conectores
    15 Pin D-Sub, HDMI x2, DVI-D, Video por
    componentes, S-Video, Video compuesto,
    RCA, Tarjeta CI, RS-232C (Servicio), USB
    (Servicio), Euroconector x 2, Entrada audio,
    Salida auriculares, Salida óptico
    Dimensiones (WxDxH) 654x210x496mm
    Peso 8.92Kg
    Multimedia HDTV, HDCP y Modo hotel
    AV/TV Sintonizador de TV (Digital) con mando a
    distancia
    Audio Altavoces (5Wx2) / SRS Surround XT, Dolby,
    Equalizador, Auto volumen
    Soporte Inclinable
    Consumo Energía
    Encendido (W) 100W
    Suspendido (W) 1W
    Apagado 1W
    PLUG & PLAY DDC 2B
    Control OSD Si
    Cumplimiento Regulación CUL, TUV-GS, SEMKO, CE, FCC-B, EPA Energy
    start
    www.lge.

• Bir de fotolarını incelemek isteyen arkadaşlara link
    http://www.computerbase.de/bildstrecke/24226/13/
  • Bu monitor TV nin duvara montaj olanağı varmı acaba arkadaşlar. Fotoğraflarda göremedim ama, belki yanında verilen bir aparat vs vardır diye sorayım istedim.
    Teşekkürler
  • @eta dostum askı aparatı takacak yer göremedim ben. altından ayağını vidaladım dönüşü kolay ama askı olayı yok.
  • Herkese hayırlı olsun.Açtığım konu sayesinde alan herkes memnun kaldı.Bende aynı şekil çok memnunum.Herkes kazasız belasız uzun ömürlü kullansın inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ETA

Bu monitor TV nin duvara montaj olanağı varmı acaba arkadaşlar. Fotoğraflarda göremedim ama, belki yanında verilen bir aparat vs vardır diye sorayım istedim.
    Teşekkürler

Arkasında 4 adet delik var VESA uyumlu askı aparatı alırsanız takarsınız. Fakat benim işime gelmez bu monitörü duvara takmak. Kişisel olarak. TN Panel olduğu için sürekli karşısında değilim bazen uattığım yerden seyrediyorum. O yüzden çevirmem gerekiyor. Ama yeriniz uygun ise duvara da asılabiliyor.
  • quote:

Bu monitor TV nin duvara montaj olanağı varmı acaba arkadaşlar. Fotoğraflarda göremedim ama, belki yanında verilen bir aparat vs vardır diye sorayım istedim.
    Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

@eta dostum askı aparatı takacak yer göremedim ben. altından ayağını vidaladım dönüşü kolay ama askı olayı yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Kunter
    Arkasında 4 adet delik var VESA uyumlu askı aparatı alırsanız takarsınız. Fakat benim işime gelmez bu monitörü duvara takmak. Kişisel olarak. TN Panel olduğu için sürekli karşısında değilim bazen uattığım yerden seyrediyorum. O yüzden çevirmem gerekiyor. Ama yeriniz uygun ise duvara da asılabiliyor.

Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.
    peki 22"-27" arası TN panel olmayan bir cihaz varmı acaba alınabilir fiyata. 32" Fazla büyük olacaktır kullanılacak yer için.

Birde TN panel TV olarak kullanmak için hiç mi uygun değildir arkadaşlar, kullanacak olan kişiler çok hassas kişiler değil fakat göürntü çok mu bozulur acaba diye de düşünmeden edemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ETA -- 2 Ekim 2009; 13:41:13 >

• quote:

quote:

Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

@eta dostum askı aparatı takacak yer göremedim ben. altından ayağını vidaladım dönüşü kolay ama askı olayı yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.
    peki 22"-27" arası TN panel olmayan bir cihaz varmı acaba alınabilir fiyata. 32" Fazla büyük olacaktır kullanılacak yer için.

Birde TN panel TV olarak kullanmak için hiç mi uygun değildir arkadaşlar, kullanacak olan kişiler çok hassas kişiler değil fakat göürntü çok mu bozulur acaba diye de düşünmeden edemiyorum..

TV de problem yok. Ben kullanıyorum kabloluda.Tabii kablolu yayın uydu kadar net olmuyor, fakat normal tv gibi.Sadece monitör gibi (büyükçe) göründüğü için görenler şaşırıyor tv'yi çalıştırınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 2 Ekim 2009; 14:27:38 >

• Ben de dun aksam Vatan'dan satin aldim.800 TL world e ozel 5 taksit yaptilar.Cok memnun kaldim dogrusu bu kadar begenecegimi tahmin etmiyordum.Satin alma amacim sadece pc ve oyun oynama amacli oldugundan daha TV ozelligini denemedim bile.19 inch eski monitorumden sonra dev gibi geldi :) dusunenlere tavsiye edilir.
  • Tam da Samsung T260HD 25.5" LCD siparişi verecektim şimdi bunu gördüm kafam karıştı hem de çok karıştı.Almak istediğim LCD'nin linki buydu arkadaşlar

http://www.exa.com.tr/samsung/monitorlcd/samsung_t260hd-407-6161.html fiyatı 885 tl 6 taksit.

Ne diyorsunuz LG daha mı iyi olur hemde fiyatı da uygun.Fakat vatanın sitesine baktım dediğiniz LG'yi göremedim orda.Bir yardımcı olsanız ne makbule geçer.

Şu anda pc'de 19" lcd kullanıyorum onun yerine 26" lcd'yi yine pc için istiyorum.Geniş bir masam var fakat masaüstü kullanım için mesafe çokmu yakın olur sizce.

Ayrıca TV olarakta kullancağım, Teledünya HD STB var.STB'ı HDMI pc'yi ise DVI çıkışlarından bağlamak istiyorum monitöre.Acaba NGC full hd yayınını sorunsuz izleyebilirmiyim bu LCD'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky27

Tam da Samsung T260HD 25.5" LCD siparişi verecektim şimdi bunu gördüm kafam karıştı hem de çok karıştı.Almak istediğim LCD'nin linki buydu arkadaşlar

http://www.exa.com.tr/samsung/monitorlcd/samsung_t260hd-407-6161.html fiyatı 885 tl 6 taksit.

Ne diyorsunuz LG daha mı iyi olur hemde fiyatı da uygun.Fakat vatanın sitesine baktım dediğiniz LG'yi göremedim orda.Bir yardımcı olsanız ne makbule geçer.

Şu anda pc'de 19" lcd kullanıyorum onun yerine 26" lcd'yi yine pc için istiyorum.Geniş bir masam var fakat masaüstü kullanım için mesafe çokmu yakın olur sizce.

Ayrıca TV olarakta kullancağım, Teledünya HD STB var.STB'ı HDMI pc'yi ise DVI çıkışlarından bağlamak istiyorum monitöre.Acaba NGC full hd yayınını sorunsuz izleyebilirmiyim bu LCD'de.

Merhaba,
    Bende samsung t260hd modelini almaya gitmiştim Vatan'a fakat plazma bölümünde bu LG modelini görünce arada dağlar kadar fark var.Dediğim gibi görerek ikisini karşılaştırırsanız aradaki farkı anlayacaksınız.Ben çok memnunum bu modelden.STB hdmi bağlayarak full HD izleyebilirsiniz tahminimce.Çünkü ben PC'den 1080p FULL hd filmleri rahatlıkla izleyebiliyorum.Zaten monitör full HD bu konuda sıkıntınız olmasın.

• Vatan bilgisayarin internet sitesinde urun gozukmuyor sadece Elmadag subesinde kalmis diye biliyorum ben aldigimda oradaki satici 2 tane daha oldugunu soyledi.Ben yaklasik 1 metreden bakiyorum suana kadar bir sorun yasamadim hos daha 2 gun oldu alali :)
  • quote:

Merhaba,
    Bende samsung t260hd modelini almaya gitmiştim Vatan'a fakat plazma bölümünde bu LG modelini görünce arada dağlar kadar fark var.Dediğim gibi görerek ikisini karşılaştırırsanız aradaki farkı anlayacaksınız.Ben çok memnunum bu modelden.STB hdmi bağlayarak full HD izleyebilirsiniz tahminimce.Çünkü ben PC'den 1080p FULL hd filmleri rahatlıkla izleyebiliyorum.Zaten monitör full HD bu konuda sıkıntınız olmasın.

O halde başka lafa gerek kalmadı.Bende alıcam ama bulunduğum şehirde vatan comp. yok.Tam bir saattir int.te araştırıyorum online sipariş vereceğim ama nette de yok.Kafayı yiyeceğim yaaa nolur birileri yardım etsin hemen sipariş vermek istiyorum

• malesef bulamadım hiçbir yerde bu monitörü.Samsung t260 HD bile bir iki yerde var.Artık mecbur samsung siparişi vereceğim.Nasıl olur acaba sizce para verilmezmi samsung'a samsungta fena bir ürün değil gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.