Şimdi Ara

LG 27' M2794D KULLANICI İNCELEMESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
1
Favori
51.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekranın sol arka tarafında bir kart girişi var üzerinde "pcmcia card slot" yazıyor. Bu ne işe yarıyor acaba?
  • büyük ihtimalle dijital karasal ya da kablolu yayınlarda şifreli kanalları çözmek için kullanılan kart slotudur.Mesela teledünyadaki 1080i yayın yapan kanallar var.Eğer abonesiyseniz direk kartı slota takıp izleyebilirsiniz.(tabii birde ayrıca aparatı var kartı slota takmak için)

Ama bu TV'nin DVB-T ya da DVB-C tuneriyle alakalı.

DVB-T: karasal yayın

DVB-C: kablolu yayın

Artık tvde hangisi varsa ona göre bakın.

Bu arada benim 26" lcd TV-Monitör hayallerim suya düştü.Çünkü LG hiç yok piyasada Samsung'a da güvenemiyorum bu kadar yorumdan sonra.Resmen kara borsa 26" HDTV

En iyisi biraz daha para verip 32" lere bakmak.

Not: Birşey daha; LCD'ye karar vermek için dünden beri forumda bir sürü şey sordum kimseden cevap gelmedi.2. el topiği olunca kimse mangalda kül bırakmıyor maşallah ama iş teknik kısma gelince millet dut yemiş bülbül gibi.Helal olsun diyorum sayın dh üyeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 3 Ekim 2009; 21:27:38 >

• Bu fiyata (ülkemizdeki vergilendirmeyide düşününce) bu boyut ve özelliklerde gayet hoş bir monitör.Güle,güle kullanın
    Not:Ben ilk defa gördüm demekki dikkatli bakmamışım.Darısı Dell 24 ve 30 ların başına.
  • Bu arada alet polonya üretimidir.
    Garantisi genelde kutu üstene paketlenmiştir.Lürfen dikkat edin garanti belgesi de kutuyla çöpe gitmesin.
  • Güzel ürün ama tükenmiş sanırım. 24" olanı var. 2333HD ye rakip denilebilir. Boyut ve bikaç özellik dışında.
  • yahu ben teknoloji özürlü biri olarak soruyorum ..bunun üzerinde receiver mı var ? sadece canak antenin kablosunu bağlamak yeterli mi oluyor...
    Bilenler için saçma olabilir ama ltf ciddiye alıp beni aydınlatabilirseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drtmrt1

yahu ben teknoloji özürlü biri olarak soruyorum ..bunun üzerinde receiver mı var ? sadece canak antenin kablosunu bağlamak yeterli mi oluyor...
    Bilenler için saçma olabilir ama ltf ciddiye alıp beni aydınlatabilirseniz sevinirim...

Hayır hocam onun için dvb-s tuner gerekir.O tuner bu cihazda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 6 Ekim 2009; 14:54:09 >
  • ok sağol aBaBaDan..
  • Lcd'yle ilgili bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Sanırım ürünü bulamayanlar var. Dün sordum, Vatan'ın Bostancı ve Topkapı şubelerinde 20şer tane vardı,bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkarat -- 7 Ekim 2009; 12:36:17 >
  • valla bu sabah gittim bu monitörü aldım. Gerçekten dehşet bi cihaz.
    Monitör alacaklar bu cihaza bakmadan almasın.
  • Alan arkadaşlara bir sorum olacak acaba bu modelde PiP özelliği varmı ? yani bilgisayarı kullanırken ufak bir pencerede TV izlenebiliyor mu? veya tam tersi yada analog hava yayını izlerken scart ile bağlı uydu arasında PiP olabiliyor mu? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstSoldier_Hawk

valla bu sabah gittim bu monitörü aldım. Gerçekten dehşet bi cihaz.
    Monitör alacaklar bu cihaza bakmadan almasın.

Nerden Aldın kaça aldın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özcloudtr -- 7 Ekim 2009; 17:16:10 >
  • arkadaşlar bende odama böyle birşey almayı planlıyorm. Hem xbox oynıcam hemde full HD filmler izlicem. Samsung T260HDyi almayı planlıyodum ama arkadaş bu linki attı ve burda gördümki LGnin bu modeli daha bi övülmüş.

Şuan kararsızım. İkisinide gören ve inceleyen birileri varsa görüntü, renk, keskinlik kalitesi olarak ve görüş açısı olarak hangisi daha iyi söyleyebilirmi.

Hem karşısında oturcam xbox oynıcam, hemde yatağana uzanıp film izlicem bu yüzden görüş açısıda önemli.

Ayrıca bunları boşver alma yakın zamanda yeni bir model çıkcak onu al filan diyeniniz varmı?

ona göre yakın bir süre içinde almayı düşünüyorm 1,2 hafta içinde.
  • bende başta T260 hd siparişi verecektim.bu konuyu görünce LG daha cazip göründü.Hem samsungla ilgili bir sürü problem yaşayanlar var.bende uzun uğraşlar sonucu bu monitörün siparişini verdim.

Ayrıca @kaan87x iyiki açmışsın bu konuyu yoksa böyle bir üründen haberim olmazdı, çok sağol
  • ewt peki istanbulda en ucuz bu ürün nerde bulunur? söyleyebilicek biri varmı?
  • Aslında bu yeni bir ürün değil. Nette 2009 şubat ayına ait incelemeler var. Yoksa yanılıyormuyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky27

Ayrıca @kaan87x iyiki açmışsın bu konuyu yoksa böyle bir üründen haberim olmazdı, çok sağol

Rica ederim alan herkes memnun yorumlarda o zaman banada mutlu olmak düşüyor güle güle kazasız belasız kullanın.İyiki paylaşım yapmışım.Bu arada alan kişiler fotoğrafını çekerse monitörün yeni alacak kişiler için daha iyi tanıtım olabilir.
  • Vatan bilgisayar işi biraz ağırdan almasa belki yarın elimde olurdu.Dün verdim siparişi bugün mh'ni aradım daha kargoya vermemişler.ne zaman verirsiniz diye sordum yarın belki de bu akşam üstü verilebilir dedi.bakalım bekliyeceğiz.

yine buna da şükür çünkü piyasa da hiç bulunmuyor bu alet, sağolsun forumdan bir arkadaşın yardımıyla siparişi verebildim.
  • Monitörü Vatan Bilgisayar dan (Bostancı) KDV dahil 825 TL ye aldım. 2 gündür kullanmaktayım. Bence bu monitör her açıdan T260 tan üstün.
    Bundan önceki monitörüm T260 tı. Aralarında baya fark var. Birincisi bu monitör renkleri harika gösteriyor, Gölgelenme (Ghosting) yapmıyor, parlaklık
    çok iyi, Bide sebebi 16:9 olmasından mıdır bilmiyorum ama masaüstünü, simgeleri falan çok ufacık göstermiyor. Herşey çok belirgin ve net.
    Resident Evil 5 i açtım, nerdeyse monitöre parmak atıcaktım Acayip güzel gösteriyor oyunları. Blu-ray film takıp denedim. Film performansıda
    mükemmel. Televizyon performansıda çok iyi. Analog anten takıp denedim, gayet iyi gösteriyor. Uydu falan olursa çoşar tabi görüntü kalitesi.
    Kumandası da var, monitörün sağındaki tuşlardan ayar yapmaya çalışmayın. Kumandayla mönitörün her türlü ayarını yapabiliyorsunuz. Bir tuşla televizyona
    yada tekrar DVI(PC) moduna geçiş yapıyorsunuz. Menü kullanımı gayet rahat ve kullanışlı, herhangi bir aksama olmuyor. Yanlış bilgi vermeyeyim ama
    galiba bu monitörde firmware update yapabiliyoruz. Monitörde hoparlör yok sanıyordum ama varmış televizyon modundayken anladım.
    Hoparlörler tatmin edici ama yüksek seste cazurdama oluyor tabiki. Bu monitör her açıdan mükemmel ve T260 tan daha üstün.
    Tabi ben profesyonel kullanıcı değilim. İllaki eksiklikleri vardır. Monitör konusuda daha bilgili arkadaşlar vardır. Onlarda görüşlerini yazarsa iyi olur.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-810924ED0 -- 9 Ekim 2009; 8:49:02 >

• Bu cihazı PHILIPS Full HD 32PFL7803 ile karşılaştırsak hangisini seçerdiniz?
    NOT: Vatan da 5 taksitli fiyatı 900 ytl Lg ise 800 ytl
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.