Şimdi Ara

LG 27' M2794D KULLANICI İNCELEMESİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
1
Favori
51.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu da benim son olarak sistemime sehpa ve tv eklediğim son hali

LG 27' M2794D KULLANICI İNCELEMESİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: lion_koc

bu da benim son olarak sistemime sehpa ve tv eklediğim son hali

LG 27' M2794D KULLANICI İNCELEMESİ

Güzel dekorasyon ama LCD TV ufak kalmış. Sanırım oda da küçük.
  • dostum oda baya küçük standartların üstünde büyüklüğü ama odada yatak+gardolap+çalışma masası+ ve bu sistem olunca bu şekil oluyor maalesef.Tv küçük kalmış bende öyle düşünüyorum haklısın ama daha fazla para veremem çünkü tvye max 1-2 metreden bakıyorum yani salon gibi bir yer olsa ben en az 42 alırdım.
  • lcd biraz yukarda duruyomuş şimdi farkettim biraz aşağı aldım tam izleme konumuna geldi ayrıca çektiğim fotondan daha güzel cihazlar biraz fazla geriden çektiğim için lcdnin küçüklüğü(68cm) göze batıyor.Fakat lcd o kadarda sanıldığı kadar küçük değil
  • Duvarlar kaplama mı bana mı öyle geliyor?
    Hoş bir görünümü var.
  • dün akşam bostancı vatana uğradım bu modelden kalmamış elmadagda oldugunu soylediler

monitörü kullanan arkadaşlar pcde oyun oynarken çekilmiş bırkaç fotoğraf ekleyebilirmisiniz pes09 ve yarış ağırlıklı olursa ıyı olur nfs grıd vs...özellikle pes09da adamlar koşarken arkadan hayalet ghosting denen olay oluyormu...teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CK19 -- 20 Ekim 2009; 10:43:39 >
  • @lion_koc

Resimler için teşekkürler.Demekki mp3 ve resim formatları okuyabşlşyormuş.Birde avi ve dvd formatını desteklese hatta işi biraz ileri götürüp mkv formatını okusa çok güzel olurdu.Belki ilerde firmware update'le yapabilirler.

Ayrıca monitörün çok yüksekte kalmış bencede.Oda için küçük bir lcd değil bende kendi odamda direk masaüstünde kullanıyorum hem pc bağlı hemde HD stb.2-3 m'den HD ve bluray film ya da HD yayın izliyorum hiçte yetersiz gelmiyor.
  • @tuvnera

duvarlar kaplama evet.Avrupa kağıtmı ne diyolar tam bilmiyorum ismini

@CK19

Senin için pcde underground oyunu oynarken bol bol foto koymaya çalışacağım bilgin olsun diye.

@sky27

birşey değil kardeşim önemli olan paylaşım mkv formatını okusa valla bu cihaz bu fiyata satılmazdı kesinlikle.Monitörüde indirdim bu fotoyu buraya yükledikten sonra daha güzel oldu bencedeBu arada bende bluray indiyorum ama site bilmiyorum rica etsem bana bir torrent sitesi pmden atarmısınız teşekkürler

• eyw fotolarını beklıyorum ;) bostancı vatandaki teşhlir ürünlerini bile almışlar

quote:

@CK19

Senin için pcde underground oyunu oynarken bol bol foto koymaya çalışacağım bilgin olsun diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CK19 -- 20 Ekim 2009; 13:44:01 >
  • quote:

Bu arada bende bluray indiyorum ama site bilmiyorum rica etsem bana bir torrent sitesi pmden atarmısınız teşekkürler

Valla ben hep rapidden indiriyorum.Torrentla hiç indirmedim.Eski zamanlarım olsa emule linki verirdim ama son iki yıldır hep rapidden download yapıyorum.
  • @lion_koc
    nasıl usbyi okutuyorsun ben takıyorum bir işlem olmuyor ışığı bile yanmıyor usbnin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

@lion_koc
    nasıl usbyi okutuyorsun ben takıyorum bir işlem olmuyor ışığı bile yanmıyor usbnin?

bilmiyorum senin Lcdnin arkasında bir problem olabilir veya Usbinde bir problem olabilir.Ben uzatma usb kablosu taktım, usb hep standın üzerinde duruyor ve ışığı yanıyor.

Ek bilgi: taktıktan sonra aynı bilgisayardaki gibi usb okunuyor tarzı yazılar çıkıyor ve otomatik olarak ekrana usbdeki müzik veya fotoları seçmeni bekliyor.
  • LG M2794D ile Vestel 26850 arasında kararsızım ürünü TV olarak, normal anten ile kullanacağım. Konu hakkında teknik bilgim var fakat kullanıcı görüşü her zaman iyidir diyerek soruyorum. Her ikiside usb üzerinden fat32 destekliyor. Hatta ikiside xvid oynatabiliyor sanırım. Ayrıca her ikisininde TN panel ve 24bit renk verebildiğini biliyorum. Sorum: Yanlardan bakınca hangisi daha çok sorun yaratır???
  • quote:

LG M2794D ile Vestel 26850 arasında kararsızım ürünü TV olarak, normal anten ile kullanacağım. Konu hakkında teknik bilgim var fakat kullanıcı görüşü her zaman iyidir diyerek soruyorum. Her ikiside usb üzerinden fat32 destekliyor. Hatta ikiside xvid oynatabiliyor sanırım. Ayrıca her ikisininde TN panel ve 24bit renk verebildiğini biliyorum. Sorum: Yanlardan bakınca hangisi daha çok sorun yaratır???

Antenle hiç denemedim ama analog kablo tv'den denedim pek güzel değil görüntü fakat teledünya HD stb ile ayna gibi hatta teledünyanın dijital yayın kalitesi uydu anteninkinden daha iyi.

üç metre geriden ve bazen 20-30 derecelik açıyla sağ tarafdan izliyorum odamın şekli gereği hiç problem yok.Birde usb demişsiniz ben dnemedim fakat xvid okumuyor sanırım sadece resim ve mp3 dosyalarını destekliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

@lion_koc

bilmiyorum senin Lcdnin arkasında bir problem olabilir veya Usbinde bir problem olabilir.Ben uzatma usb kablosu taktım, usb hep standın üzerinde duruyor ve ışığı yanıyor.

Ek bilgi: taktıktan sonra aynı bilgisayardaki gibi usb okunuyor tarzı yazılar çıkıyor ve otomatik olarak ekrana usbdeki müzik veya fotoları seçmeni bekliyor.

Öncelikle nereden aldınız. Acaba software update falan mı yaptılar. Versiyonu kaçtır?
  • Kunter

İlk olarak usb diskini tak.Daha sonra kumandasından menü/usb/fotoğraf ya da müzik listesini tıkla.görecektir usb'yi.
  • Kullanan arkadaşlara hayırlı olsun ,arıza çıkarmasın .Bende hazır konu açılmışkan sorumu sorayım . casper p8600 9600gs model laptop kullanıyorum .T260hd yada lg nin bu modelini bağlayabilirmiyim. hd çıkışı var bide vga çıkışı var laptopda . Wow ve cs souce oynuyorum görüntü aynen aktarılırmı fps düşermi vs ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34779 laptop bu .Bu şekilde kullanan varmıdır .
  • arkadaşlar vatanbilgisayarda önceden internettenbu ürünün şatışı yoktu, sadece magazalardan ve telefondan satışı vardı. Şimdi internet satışı var. fiyatta 25 ekime kadar kampanyalı 770 tl olmuş ilgilenenlere duyrulur...

Bende aydayd gibi vestal 26850 ile lg m2794 arasında kararsızım lg'de usb'den film seyretme işini çözen yada iki ürünü karşılaştırmasını yapabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 23 Ekim 2009; 9:39:26 >
  • vestal 26850 ile lg m2794'ü kıyaslıyacak hiç kimse yokmu ?
  • @lion_koc

Ürüne her hangi bir modlama yada yeni yazılım yükledinmi usb'den resim,muzik ve film için ?

Bugün vatanda ürünü inceledim usb portunda servis için yazısı vardı. Satış temsilcisi usb desteği olmadığından bahsetti lg türkiyeyi aradım modlamayla usb'nin foto,müzik kullanımına açılabileceğini ama o işlemden dolayı cihaz garanti kapsamı dışında kalır dendi. Aldıgında ürün modlanmış vaziyettemiydi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.