Şimdi Ara

LG 32' LCD Mi Almalıyım LED Mi Tavsiyeleriniz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam arkadaşlar tüplü (Crt) tv den LCD ye geçmek üzere olan biri olarak tv yi almadan önce sizlerinde düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi almak istedim. Öncelikle neden 32" (82) ekran diceksiniz kendi odam içinde tv yi izleme mesafem 1 yada 1.5 metre olduğundan dolayı 32" nin gayet ideal geleceğini düşünüyorum 37" yada daha üst bi ekran alırsam o mesafeden gözlerimi fazlasıyla rahatsız edeceğini düşünüyorum diğer yandan LG güvendiğim bir marka olduğu için ve PC de LCD monitör olarak da kullanıyorum ve çok memnunum bu sebeplerden dolayı 32" LG olarak karar verdim. Diğer konu tv de Ps3 oynadığım için özellikle Ps3 de grafikleri ve renkleri iyi yansıtan performansı iyi olan ve oyunları akıcı oynamamı sağlayacak bir tv lazım. Diğer bir konu şuan için evde kablo tv kullanıyorum LCD tv yi aldıktan sonra dijital yayın (Teledünya HD) ye geçmeyi planlıyorum ve öğrendiğim kadarıyla yeni nesil LCD tv lerin genelinde DVB-T modül girişi olduğundan alıcı almaya gerek duymadan dijital yayın izleyebiliyormuşuz bu gerçekten güzel bir özellik olmuş. Asıl meseleye gelecek olursak LG 32" LCD mi yoksa LED mi almak LCD tarafında LG 32LD550 performans ve özellikleri bakımından gayet uygun gözüküyor fiyat olarak 1.400 civarı diğer yandan LG 32LD750 kontrast ve tepkime süresi olarak 550 göre daha iyi ve 200hz fiyat olarak 1900 civarı öte yandan LED tarafında LG 32LE5300 fiyat olarak 1900 civarı ve LD750 ile karşılaştırdığımızda fiyat olarak çok yakın oldukları için daha mantıklı geliyor diğer yandan 32LE5500 kontrast olarak 5300 e göre daha iyi fiyat olarak 2.200 civarı yalnız mağza görevlisi 32" ekran LED tv ye 2.200 gibi bir fiyatı bağlamanın çok gereksiz olduğunu söyledi LCD ninde gereksinimlerimi fazlasıyla karşılayacağını ve LCD ile LED arasında gözle görülür derecede görüntü kalitesinin farkını olmadını söylüyor. Arkadaşlar kısmetse tv yi bu hafta içinde almayı düşünüyorum ve sizinde görüş ve önerilerinizi almak istiyorum tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Hellslayer_ -- 4 Ekim 2010; 0:05:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.