Merhaba Aşağıda linkini eklediğim Lcdtv hakkında yorumlarınızı almak istiyorum.1300-1500 tl aralığında bir tv alacağım.Bunun alternatiflerinide yazarsanız memnun olurum.Sonradan pişman olmak istemiyorum. Teşekkürler
İstanbul bilişim sattığı ürünlere garanti vermiyor. Bunu dün akşam öğrendim. Hadi buyrun bakalım.
Kendi internet sitesinde ürününe göre 2-3 veya 5 yıla kadar garanti verildiği yazıyor.Fakat yetkili-teknik servis hizmetini sanırım kendi bünyesinde sağlıyor.
İstanbul bilişim sattığı ürünlere garanti vermiyor. Bunu dün akşam öğrendim. Hadi buyrun bakalım.
Ya ülkende garantisiz ürün satmak diye birşey YOK ! Fatura varsa garanti hizmetide sağlanacaz azami 2 yıl
bende aynisi lh4000 serisi var, 4010 den tek farki birisinin ayagi yuvarlik digerinin köseli. ben olsam fazla para vermem lh3000 modelini alirim. 100hz pek bir ise yaramiyor, hizli sahnelerde resimde digital hata yani hafif bulaniklik oluyor. 100hz kapaliyken olmuyor. ama bu borsa verileri gibi alttan hizli gecen altyazilarda(ticker) biraz faydasi oluyor 100hz in.
ayrica bana lh3000 in ekrani biraz daha canli gibi geldi. simdiki aklim olsa lh3000 modelini alirdim. fazla para vermezdim. 3000 de usb de aciliyor sonradan.
birde lh3000 serisi caprazdan daha net görüntü veriyor 4000e göre. 4000 in hep karsisinda oturmak lazim, biraz kenara gecince resim karariyor.
hatta kendi cektigim bir iki resim koyayim bari
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme