Şimdi Ara

LG 37LC2R Deneyimleri… (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
600
Cevap
0
Favori
29.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel panel güle güle kullan hiç sorun yaşamazsın inş.
  • http://www.resimekle.com/yukle/view/56345
    http://www.resimekle.com/yukle/view/56347

burda da bahsetmiyor,
    PIP icin ne secersen sec hesabi.

ancak 37" ile 32" arasinda bazi farklar var.
    bundan da oluyor olabilir.
    mesala menu farkli, yarin foto gonderirim.
  • 32 'nin Türkçe klavuzunda böyle belirtilmiş 37 ile farklar olması normal. arada 1200YTL fark var sadece ekran boyut farkı o kadar etmez di mi? Ama bu PIP özelliğinde böyle bir kısıntı yaptılarsa da hoş değil çok para eden bir özellik olduğunu sanmam. PIP biraz abartılıyor genelde bütün markalarda.
  • evet yeknet rgb-component-hdmi inputlarda pip kullanabilirsin
  • klasik siz maçı izlerken yenge bi taraftan dizi izleyecek falan yalan ben dizi ile maçı pip ile izleyeni hiç görmedim daha arada artistlik olsun die komşular gelince açılan bi özellik
  • yeknet, güle güle kullan arkadaşım hayırlı olsun
  • pip yi kafana takma yeknet cihazın çok güzel güle güle kullan tekrardan
  • selam arkadaşlar,

başta sulokal olmak üzere burada bilgilerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. gerçekten çok faydalı oldu.

bugün bir tv almak istiyorum kısmetse.
    dün akşam vatan, gold ve teknosa gezimde ben de bu 37 lg lcr2'yi favori görmüştüm.
    zaten bugün bir araştırıyım diye nete girince size rastladım.
    bu arada donanımhaber'in google searclerde bulunma gücü çok yüksek!

neyse birkaç sorum olacak:
    - bu 37 inçin yeni modeli denilen lz55 (parlak sıyah, masa standı dönebiliyor) enteresan bir şekilde daha ucuz. ama 1200 kontras. çok etkiler mi, önemli mi? görüşleriniz...
    - vestelin wireless olayı hakkında bilgisi olan var mı? bana çok kullanışlı gibi geldi...
    - evde kablotv ve digitrk var. mecburen scart tipi kullanacağım. yakında yeni kabloda composite olacakmış galiba ama o da iyi değilmiş. pıp yapabilir miyim kablo-scart arasında? ve yoksa bana 106 plazma mı uyar?
    - maçlarda top akışında görüntü akışında sorun oluyor mu? 81 ekran lcd ve 106 plazma daha mı verimli olur?
    - multimedia kart okuyucu girişi var mı bizim aletin??

bu akşama kadar alırsam süper olur.
    şimdiden teşekkürler...

murat

• valla hiç kasmadan direk birne karar ver arkadaşım ben gibi... ben daha fazla araştırıp bakmayacağım. kısmetse ilk fırsatta alca >> LG 32 LC 2R
  • valla bende sordum teknosada yoktu yoksa yanyana test edicektim
  • murat ;
    -kart okuyucu yok
    -maclarda sikinti yok, kaynak ve uydu sinyal seviyesi onemli ama.
    benim sistemi okumussan, bu sistemde bi problem yok.
    plasma mi? lcd mi? dersen
    bu isten cikmak cok zor, cunku ikisininde arti ve eksileri var.
    beni plasmadan sogutan sey, daha mat bir goruntu vermesi,
    birde ekranin isigi yansitmasi oldu.bu zevke gore degisir.

-scart kullanacaksan, kaliteli kablo oneririm.
    bende profigold pgv 783 var, 40-50ytl, cok farkediyor.

-lz55 tavsiye etmem, yinede sen bilirsin.
    eski kasalarin icini degistirip, kontrasti yukseltip,
    sunuyorlar piyasaya.
    LC2R'de 1600:1 kontrast ,1200:1 'e gore daha iyidir tabiki,
    ama 1200:1 de kotu degildir.ama siyah renkte fark olur mutlaka.
    LZ31'den beri takip ederim bu seriyi, begenemedim.
    dizaynida hos degil.
    -vestel icin yorum yapmak istemem.listemde yoktu, incelemedim.
    "signore"'den tavsiye alabilirsin.

maliyet de onemli tabi,
    su da bir gercek ki, eve lcd'yi koyunca,
    en iyisi odur.
    kiyaslayabilecegin baska bir lcd daha olmayacak.
    ondan sonraki amac, aldigin cihazdan en iyi verimi almak.

kolay gelsin...

• beyler be de alıcağım LC2R modelinden ama 32" mi 37" mi buna karar weremedim.

bu iki ekranın arasında 1400 ytl gibi bir rakam farkı war.bu fark tek ekrandan ise 5" için 1400 ytl çok saçma oluyor.eğer değilse kullananlar biraz bahsedebilir mi farklılıklar ne ikisinin arasındaki?gerçekten çok kararsızım bu konuda
  • sağolasın sulokal!

kafa kurcalamanın alemi yok.
    en iyisi en şıkı zaten seçmişiz. lz55 yandaki gümüş hoparlörler bozmuş dizaynı!
    bugüne kadar 60-80 kg'lik çeyleri çeviriyorduk 30 kg'lik şeyi mi çevirmek zor gelecek :)

bugün akşam kısmetse vatandan alıyorum.
    artık ben de izlenimlerimi paylaşırım.
    yanlız şu kaliteli scartı almakda fayda var haklısın.
    20 yıl ömrü var diyorlar.
    zaten doğruysa daha girişlerle ne verimler alınır onu allah bilir :)

kesinlikle katılıyorum lcd'nin görüntüsindeki berraklık ve gerçeklik, ışığı yansıtmaması asla plazmada hissedilmiyor. hele bir de ekrara benim gibi uzakdan bakmayacaksan lcd daha yüksek çözünürlük olduğundna daha çok keyif verecektir eminim....
  • the gases sorusunda çok haklı.
    ben de çok karasız kaldım.
    ama düşündüm ki...

kaç kere allıyoruz
    öncelikle büyüklük açısından bakınca ciddi fark oluyor yan yana
    94 büyük duruyor. farkedilen bir büyüklük.
    ayrıca 106 plazma gibi de yakından seyredildiğinde rahatsız edecek bir büyüklüğü yok.

yani bence orta boy salonlar için çok ideal!

fiyatına bakarsan cayabilirsin ama sonra büyük bir şeye ihtiyacın olduğunda ekstra dünyanın parasını ödemek zorunda kalabilrisin...

içinden geleni al....
  • valla goz ne varsa ona alisiyor.
    kasmayin fazla.
    butce de onemli, fazla darlanmamak lazim.

ama 5" buyukluk derken de,
    bu buyukluk diagonal buyukluktur.
    yani hipotenus olarak 5" daha buyuktur.
    bu da yatay ve dikeyde buyume demektir.
    bunu da unutmayin..

butce sıkıntısı olmayanlar,
    kesinlikle buyuk alsin derim.

arti, kablo yada cati anteni kullananlar ya sistemi degistirsin,
    yada CRT, Slimfit tipi TV alsin.

Ben sadece fise takarim,
    component, scart bilmem, ama uydum var diyenlerde,
    32" den buyuk almasin.

selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulokal -- 21 Eylül 2006; 16:46:16 >
  • bende uydu yayını var ama kablolu sistem (normal merkezi anten girişi kullanılıyor)

1.) PS3 ya da XBox360 alacağımdan dolayı bu TV'yi kesin alcam,
    2.) Şu an boşta bir 90cm.'lik çanağım ve kıytırık bi receiver'ım zaten var ama bağlı değil. Apartmana nasıl bağlayabilirim bunu düşünüyorum kara kara.
    3.) O bahsi geçen Samsung receiver'ı (160-180 YTL arası idi sanırım) aldığımda bide kablo vs. ekstra şeylere ne kadar masraf ederim acaba?
    4.) Ya da bu Samsung receiver'ı almasam da benim kıytırık receiver'ı kullansam ama kaliteli kablo ile. Nasıl sonuç alırım?

offf, bi TV alcam çok mu yordum sizi yaw...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacelen -- 21 Eylül 2006; 17:00:28 >

• kardeş alırken bir kere alınıyor sonuçta ama aradaki 1400 ytl az da değil yani.şöyle ki ben o fiyata mükemmel bir ses sistemi alabilirim 32" in yanına.
    bu yüzden çok kararsızım,eğer tek ekranda ise fark 1400 ytl gerçekten çok mantıksız kalıyor
  • 32'' boyutu alırken tatminkar gibi duruyor ama aldıktan sonra insan 37 , 40 hatta 42 istiyor . ben 32'' almıştım 8 ay sonra 40'' e döndüm. Tabii imkan meselesi bu. Aradaki farkı verebiliyorsan ver , zaten veremiyorsan yapacak birşey yok ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: whoknows_tr

32'' boyutu alırken tatminkar gibi duruyor ama aldıktan sonra insan 37 , 40 hatta 42 istiyor . ben 32'' almıştım 8 ay sonra 40'' e döndüm. Tabii imkan meselesi bu. Aradaki farkı verebiliyorsan ver , zaten veremiyorsan yapacak birşey yok ...

ben weririm wermesine de özellik farkı war mı bunu öğrenmek istiyorum sadece kullanana yok mu hiç bunu??bizi bilgilendirebilicek biri yok mu???

bundan önce panasonic plazmada karar kılmıştım baktım lg war çok mantıksız geldi we buna döndüm
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.