valla arkadaslar istanbul bilisim'de fiyat super geldi bana...!!! (sony vaio'mu da burdan almistim. ama simdi bayi listesini goremedim sitede. ankarada'ki bayiyi kaldirdilarsa cok kotu olur benim icin)
yaw bi bakin linke bu baska bi urun degil dimi, fiyat cok iyiye killandim
istanbul bilişim kaçakçı bir firmadır genelde ağzı yanan çok forumcu wardır buradan...
Ayrıca ben salı günü gittim 2600 küsür fiat çektiler yerinde ???
hmmm, e ben bilmeden vaio'mu burdan almakla hata mi ettim yaw neyseki bi sorunum yok son 15 aydir notebook ile ilgili o zaman ben pasa pasa teknosa'dan tepe'den falan alayim
eğer gerçekten öylesi ise 100-200 kaçma derim vatanda ve goldda 2500 ün altında fiyatlar
ama sorun şu ki; ben ankara'dayım. ne vatan var ne de gold
seçeneklerim;
*tepe home (digicom yetkili saticisi) *paşacan (digicom yetkili saticisi) *teknosa
internetten sipariş versen kargoyla gönderirler die düşünüyorum bence bi mail at yada konuş eğer daha karlı olucaksa bu yöntemi dene ekstra para isterlerse aradaki farka değmiyecek kadar o zaman ankaradaki mağzalara yönelirsin ama kargoyla gönderiyolar onu biliyorum ankaraya ekstra bi ücret olurmu ondan emin değilim
quote:
Orjinalden alıntı: mustafacelen
ama sorun şu ki; ben ankara'dayım. ne vatan var ne de gold
seçeneklerim;
*tepe home (digicom yetkili saticisi) *paşacan (digicom yetkili saticisi) *teknosa
likit panelli ekranlarin, kargo ile tasinmasini tavsiye etmem. ucuz aliyorum diye, basiniza buyuk dertler acabilirsiniz...
gerçi garantili oluyo ama sulokal arkadaşımız diosa bi bildiği vardır
ok garantili ama, adamlar, 50 ytl.ye tasidiklari, 3.000 $ malzemeye bisey olsa,ariza cikarirlar. hemde, kargo gelir gelmez, teslim alinca, acip calistirma, kontrol etme sansi ne kadar.? sonra gonderen firma kargoya, kargo gonderen firmaya atacak suçu. sen de arada kaynayacaksin.
cok basiniz agrir problem cikarsa.
ben tvmi 2350 ytl peşin buldum ama gittim teknosadan 2474 ytl peşine aldım. bi sorun yaşamıyım diye. gidin oturduğunuz ilden kendi gözünüzle kapalı kutu tvnizi alın gelin evinize; ben öşye yaptım. üçün beşin hesabını yapmayın sonra çok üzülürsünüz teknosa bayilerde fiat performans listeleri vardır yada onun gibi bişey. her şubenin minimum-medium-maximum toplaması gereken aylık hasılat vardır. o yüzden sizinle ilgilenirler, alacağınız ürün ucuzda diil. benim tv yi alışımı görseniz gülmekten bayılırdınız. 5 kişi etrafımda dönüyordu ve özür diledim artık yordum sizi diye, olurmu canım hiç dediler görevimiz bildik yer olsun sağlam olsun gidin alın. aynı ildeyseniz sulokalın aldığı yerden alın vs... saygılar
Selamlar,
Başta Sulokal olmak üzere pek çok kullanıcıdan LG nin LC2R modeli hakkında olumlu değerlendirmeler okuduktan sonra 42" lik modelini gözümle görmek için mağazala baktım. Ama 42LP1R modeli daha fazla hoşuma gitti. Bu arada tamamen panelin şık dizaynından etkilenmiş de olabilirim.
Dün Carrefour Ümraniyede 42LP1R de izlediğim digitürk görüntüleri ise biraz canımı sıktı. NTV de güzel bir görüntü olmasına karşın ATV iyi değildi. Mağazadaki görevli görüntünün 20 metrelik bir kablodan geldiğini o nedenle bozulmalar olduğunu evde bu boyutta bir sıkıntı yaşamayacağımı, standart yayının bu tv lerde mükemmel olmayacağını söylediyse de içim rahat etmedi. Standart yayın izlerken zaten mucize beklemiyorum ama dün izlediğim kalite için de para vermeye gerek yok açıkçası. Bütün umudum gerçekten uzun kablonun kaliteyi çok düşürmüş olmasında. Çünkü ben de evde digitürk yada site içinde kurulu uydu (bende reciever olmadan) yayınından izlemek zorundayım. Mevcut uydudan iyi bir görüntü alamayacağımı tahmin ediyorum, onu ancak PIP için kullanabilirim. O nedenle LCD TV alınca digitürk abonesi de olacağım. Sizlerden 42LP1R hakkında deneyim ve görüşlerinizi aktarmanızı rica ederim.
42LP1R ile 42LC2R yi karşılaştırdığımda ;
42LP1R 42LC2R Kontrast Oranı : 1200 :1 1600:1 Parlaklık : 600 500 Tuner : 2 1 Renk : 16,7 Milyon Belirtilmemiş Fiyat Farkı : +500YTL
Dün mağazada bana LG nin 5 ölü piksel çıktığı takdirde ürün değişikliği yapacağı yönünde bilgi verdiler bu da hoşuma gitmedi.
Dün Philips mağazasında da 37PF7320 modelinde digitürk yayını (skart bağlantılı) izleme şansım da oldu. Görüntü oldukça başarılıydı. 37" almayı düşünenlere tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: ultraaslans ben tvmi 2350 ytl peşin buldum ama gittim teknosadan 2474 ytl peşine aldım.
Konunun başlığı "LG 37LC2R" ama, sizin söylediğiniz bu fiyatlar 37" LG için mi !!! Hiç sanmıyorum, herhalde 32" içindir... Eğer 37" içinse, Crea, Vestel 2.000 YTL'ye 32" nasıl satabilir ki ?
evet benim yazdığım 32" için
ben de dün 32LC2R 'yi vatandan 2482 / 11 taksit aldım. eve kendim taşıdığım için bir sorun olmadı. İzlenimleri aktarmak için henüz erken, çok kurcalayamadım henüz. Ama kullanım klavuzunu incelediğim kadarıyla bazı bilinen özelliklerde bilgi eksikliğim olduğunu farkettim. örneğin PIP özelliği sadece component bağlantı ile VGA-HDMI arasında aktif olabiliyormuş. Yani AV1 ile AV2 arasında PIP yapamıyorsunuz. Uydu ile DVD arasında scart bağlantıları ile bunu kullanırım diye düşünmüştüm. Çok da önemli diil şu aşamada.
Genel olarak görüntü kalitesini çok beğendiğimi söyleyebilirim. Optimum görüntü ayarlarını artık deneye deneye kendimiz bulucaz.
hayirli olsun, gule gule, iyi gunlerde kullan...
teknosa peşin fiyatı 2.430 ytl (32" için)
bide teknosa'da değiştirme imkanı sanırım daha fazla. diyelim 1 ya da 2 ölü piksel çıktı (Allah korusun!) gidip ben bunu iade etcem diyince alırlar mı? bence alırlar ???
Açıçası PIP benim sevdiğim bir uygulama ve bu durum rahatsız etti beni. Muhtemelen 37" modelde de böyledir. Öte yandan diğer modellerde de PIP konusu netameli. Örneğin Sony'nin birçok alt modelinde PIP deniliyor ama gerçek PIP değil resim içinde resim donduruluyor ki bence pek anlamlı değil. Bu arada gerçekten de bu ölü piksel konusunu hiç konuşmadık. Bu televizyonlar ölü piksel garantili midir?
hayırlı olsun yeknet ii seçim
quote:
Orjinalden alıntı: yeknet
Yani AV1 ile AV2 arasında PIP yapamıyorsunuz. Uydu ile DVD arasında scart bağlantıları ile bunu kullanırım diye düşünmüştüm. Çok da önemli diil şu aşamada.
Genel olarak görüntü kalitesini çok beğendiğimi söyleyebilirim. Optimum görüntü ayarlarını artık deneye deneye kendimiz bulucaz.
boyle bisey yok bildigim kadari ile, AV1 ve AV2 de baglantim yok ama , bu aksam bi bakarim.