Şimdi Ara

LG 4 açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. LG 4 cihazım kapandı açılmıyor. Daha doğrusu telefon açılırken LG yazısı geliyor sonrasına ilerlemiyor. Biraz araştırdım sanırım birçok LG 4 telefonuna sahip kişilerin başına gelmiş bu durum. Anakart ile ilgili olduğu yazılmış. Ama şöyle bir durum var. Ben yurt dışından getirttim telefonu. Yani garantisi yok. Servise versem değiştirmezler doğal olarak. root atma filan bişeyler yazılmış ama anlamadım. Telefonu nasıl tamir ettirebilirim? yoksa çöpe gidecek telefon.

• Ayrıca format atmayı denedim olmuyor. Bi yere kadar geliyor sonra kapanıyor telefon.
  • Sürekli baştan başlayıp lg yazısında mı kalıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slckpl

Arkadaşlar merhaba. LG 4 cihazım kapandı açılmıyor. Daha doğrusu telefon açılırken LG yazısı geliyor sonrasına ilerlemiyor. Biraz araştırdım sanırım birçok LG 4 telefonuna sahip kişilerin başına gelmiş bu durum. Anakart ile ilgili olduğu yazılmış. Ama şöyle bir durum var. Ben yurt dışından getirttim telefonu. Yani garantisi yok. Servise versem değiştirmezler doğal olarak. root atma filan bişeyler yazılmış ama anlamadım. Telefonu nasıl tamir ettirebilirim? yoksa çöpe gidecek telefon.

Malesef herkesin başına gelmiş olan bootloop olayı sizin de başınıza gelmiş. Geçmiş olsun. Garantisi yoksa iyi bir telefoncuya baktırın . Yoksa gerçekten çöpe gidecek. Eğer yapılırsa aynı hatayı verme ihtimali de daha yüksek bilginize.
  • VESRAP kullanıcısına yanıt
    bir arkadaşın lg g4 ünde de aynı sorun var.
    telefon garantili fakat faturasını bulamıyormuş,
    acaba fatura olmadan servis bakmaz mı?
    bir de lg telefonlara hangi servis bakıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert25

bir arkadaşın lg g4 ünde de aynı sorun var.
    telefon garantili fakat faturasını bulamıyormuş,
    acaba fatura olmadan servis bakmaz mı?
    bir de lg telefonlara hangi servis bakıyor?

Faturasız olmuyor bildiğim kadarıyla ama aldığı yerden sorsun bir fatura kopyasını. Servisler il il anlaşmalı firmalarla oluyor. Farklı farklı yani...
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Olur aldığı yere götürsün telefonun imei numarasından alırlar.

Lg g4 yerine gelirsek anakarttaysa sorun telefoncuya götürün eğer olmazsa bi kasko firmasını arayın derim hiç kasko yaptırmadım ama denemektr fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG Lcd tv çok geç açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.