Şimdi Ara

LG 42 LH3000 1080p FULL HD Hakkında Merak Edilenler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- 42.LH3000 'de USB özelliği varmı (resim,müzik...Vs) usb girişi var ama yazılım güncellemek için sanırım;
    2- Bazı arkadaslar fabrika ayarına döndükten sonra tv'de performansın ciddi ve gözle görülür bir şekilde kaybolduğunu söylediler. Bu doğrumudur.
    3- SD yayını iğrenç ötesi gösterdiği ve çok fazla elektirik yaktığı söyleniyor...
    4- İnvisible ses özelliği olduğu halde sesin çok kötü çıktığı söyleniyor.
    5- LCD yüzeyi koruyan koruma camının grafiğe olumsuz yönde etki ettiği söyleniyor.

Arkadaslar bu konular genel olarak lh serisi kullanan arkadaslar tarafından aktarılmış şeylerdir. LH serisi kullanan ve özellikle LH3000 kullanan arakdaşlar sizin görüşünüz nedir ? özellik ile 1 ve 2. sorular a dikkat....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aywa -- 25 Nisan 2009; 19:23:43 >

• Değerli Arkadaşım

LH3000 serisinde USB girişi yoktur diye biliyorum.Ana farkları zaten LH4000 modelinden , USB ve 100HZ özelliğinin olmaması diyebiliriz.Ben tasarımlarını beğenmiştim gerci ama.Bu arada elektrik fazla yakıyor gibi değil ortalama bir 42" enerjisidir bu 210w
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aywa

1- 42.LH3000 'de USB özelliği varmı (resim,müzik...Vs) usb girişi var ama yazılım güncellemek için sanırım;
    2- Bazı arkadaslar fabrika ayarına döndükten sonra tv'de performansın ciddi ve gözle görülür bir şekilde kaybolduğunu söylediler. Bu doğrumudur.
    3- SD yayını iğrenç ötesi gösterdiği ve çok fazla elektirik yaktığı söyleniyor...
    4- İnvisible ses özelliği olduğu halde sesin çok kötü çıktığı söyleniyor.
    5- LCD yüzeyi koruyan koruma camının grafiğe olumsuz yönde etki ettiği söyleniyor.

Arkadaslar bu konular genel olarak lh serisi kullanan arkadaslar tarafından aktarılmış şeylerdir. LH serisi kullanan ve özellikle LH3000 kullanan arakdaşlar sizin görüşünüz nedir ? özellik ile 1 ve 2. sorular a dikkat....

denisrodman'ında dediği gibi lh300 de usb yok. bu 1. sorunun cevabı idi. 2. soruna geçecek olursak televizyonu seyrettim ve tv performansında her hangi bir kötü yön görmüş değilim açıkcası. 3. sd yayın ve hd yayın ikisinide seyrettim ondada çok kötü sayılmaz. 4. sesini dinlemediğim için bu konuda bir yorum yapmıyorum. 5. koruma camının grafiğe olumsuz etki ettğini düşünmüyorum.
    saygılar.

• cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar ben lh 3000 ve ya 4000 almayı düşünüyorum ancak bir tanıdğım fabrika ayarlarına döndükten sonra tv nin ilk geldiği gibi olmadığını grafikte bayatlama olduğunu söylemişti...
  • VATAN bilgisayarda gordum.Bana kalirsa fena degil 3000 serisinin 50 Hz. oldugunu,4000 lerin 100 Hz oldugunu soylediler.4000 i canli gorme sansim olmadi
  • MErhabalar

Hocam kas kendini 42LH7000 modelini al bence.bi kez alcan en güzeli olsun.100hz-100.000:1 kontrast usb den dıvx oynatıyor bluetooth var ince kasa vs vs

http://www.akillifiyat.com/Product/lcd_tv/lg/en-ucuz-42lh7000-fiyati/2-5-47125
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.