Şimdi Ara

LG 42LE5500 alacağım,YARDIM lutfen sorularım var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cok da uzun olmayan bir arastirmadan sonra bu TV yi almaya karar verdim.Forumdaki ilgili basligi okudum;ama bazi sorularim var.

1)Nerden alabilirim bu televizyonu ve almak icin bu ay sonunu beklememde fayda var mi? Yani yeni seriler cikinca 200-300 TL kadar ucuzlama olur mu?

2) http://www.lg.com/in/tv-audio-video/led-lcd-tv/LG-42LE5500.jsp bu sitede "FEATURES" kisminda panelinin IPS oldugundan bahsediyor,hepsi boyle degil mi yani butun paneller? Ve soyle bir baslik var Avsforumda gerci burda 42LE5300 den bahsediyorlar ama yine de sormak istedim.Ilgili baslik:

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1268529
    Burda bazi panellerin VA,bazilarinin da IPS oldugundan bahsediyorlar yani Samsung 42C650 de olgugu gibi bir panel piyangosu mevcut mu?

3)Kullananlar varsa karanlikta koselerden yanlardan isik sizmasi var mi? Ozelliklerinde local dimming den bahsediyor olmamasini umuyorum.Ben su anda yeni cikan MacBook kullaniyorum o da LED aydinlatma ve yanlardan hafif de olsa isik siziyor.

4)HD uydu alicilarda 2 mt mesafeden SD performansi nasil?

5)Digiturk HD kampanyasi hala devam ediyor mu?

Arkadaslar cevaplariniz benim icin cok onemli,simdiden tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6566 -- 24 Şubat 2011; 22:38:46 >

• Arkadaşım DT HD kampanyası ile aldığım Tv iteleme fiyat taktiği uygulanır. yani normal fiyatı 2.400 ise 2.599 yaparlarda hediye derler.halbuki sen o fiyatı peşin veriosun.Zaten o kampanyada yok sanırım şuan.
    .C
    Görüntü kalitesi olarak Atlanta HD box al Keyfine bak çok güzel SD görüntü alırsın.HD görüntülere diyecek yok zaten..Ayrıca dsmart Modül desteğide var
  • Tesekkur ederim.Diger sorularima cevap verecek arkadaslar var mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.