Şimdi Ara

LG 42LM 660S WIRELESS GÖRMÜYOR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 senedir kullandigim tv de son 3 aydir wireless sorunu yasiyorum. Ag bağlantısından ara yaptigimda -Ağa baglanmak icin, LAN kablosu veya Erişim noktasi baglanti durumunu kontrol edin- diye uyari veriyor. 2 kez servia cagardim her ikisindede sorun çözüldü diye tv geri geldi tabii o zaman garanti devam ediyordu. Şimdi ise garantim bitti ve ne yapacagimi bilmiyorum. Ayni sorunu yasayan arkadaslar yardim bekliyorum. Arada bir kendi kendine duzeliyor ama son 3 gundur hic wireless gormuyor.
     LG 42LM 660S WIRELESS GÖRMÜYOR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lakes -- 19 Temmuz 2014; 15:17:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap beklıyorum...
  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Çözüm önerisi olan var mı?
  • Öncelikle modemi mümkünse biraz daha yaklaştırın, arada çok fazla duvar varsa sinyal gücü ve kalitesini etkileyebiliyor. Bunun dışında modemden kanal ayarını farklı bir değere getirip deneyin, eğer otomatikteyse elle 1, 7 veya 11'i deneyebilirsiniz. Ancak bağlantı kurulsa dahi kablosuz performansı görüntü aktarımı için yeterli gelmeyecektir. Bu nedenle hiç uğraşmayın, mümkünse ethernet kablosu çekin veya evde elektrik hattı tek fazdaysa bir çift Home Plug alın, elektrik hattı zerinden kablolu ağ kurun. En azından yeterli performans alır, akıllı TV özelliğinin de keyfini sürersiniz.
  • Şöyle ki, 2 yıldır tv ve modem aynı yerlerinde, sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Kısa zaman önce bu sorun başladı.
    Wireless problemini çözmeye çalışıyorum sadece, kanal ayarını deneyip, sonucu yazacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.