Şimdi Ara

LG 42LS5600 Aldım. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
4
Favori
64.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İdeal görüntü ayarları için bişey söyleyemem ben scartla kullanıyorum. Bununla ilgili bişey söylemek için en azından HDMI çıkışlı bir cihazla televizyonu kullanmak gerekiyor. Ama kafanızın karışmasını istemiyorsanız TV yi fabrika ayarlarına geri alın. Bence en iyi görüntü fabrika ayarlarındaki görüntüdür. Bu televizyonlar Fabrikalardan çıkmadan önce Profesyonel gözler tarafından incelenip en iyi görüntü seviyesinde ki ayarlar fabrika ayarlarına kaydediliyor.
    Bunun haricinde her insanın gözü farklı olduğu için aslında ideal görüntü ayarlarıda kişiden kişiye değişir!

Televizyonda akıllı sensör olayı var. Nedir? Örneğin gündüzleri dışarıdan gelen çok fazla ışık, tv nin yaydığı ışığı (Görüntüyü) bozmasın diye TV otomatik olarak kendi ışığını açıyor. Aynı şekilde akşam oluduğunda ve dışarıdan hiç ışık gelmediğinde yine otomatik olarak kendi ışığını optimum seviyeye indiriyor. Perdeleri kapatıp açıp deneye bilirsiniz. Şimdi diyeceksinizki karanlıkta ışığı açması lazım! Ama değil karanlıkta yüksek televizyon ışığı gözü rahatsız eder. İlk başta bende şaşırmıştım. Bu özelliği kullanmak istemiyorsanız kapatabilirsiniz.

Ben bu TV yi kliksadan aldım 1389 TL ye İş bankası Maximum kartla 115.75 TL x 12 Taksit le. Ücretsiz kargo. 5-6 gün sonra 100 TL maxi puan karta geldi. Fakat maxi puanı
    yine 5-6 gün içinde kullanmanız gerekiyor kullanmassanız siliniyormuş. Hemen gittim anneme Süpürge makinesi aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42LS5600 Bilirkişisi -- 19 Temmuz 2012; 17:46:03 >

• beyler yazdiklarinizi sonuna kadar okudum ben digiturk uyesi olacagim onlarin verdigi uydu alicisiyla kullanirsam daha iyi olur dimi? Uydu alicisi almak istemiyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

beyler yazdiklarinizi sonuna kadar okudum ben digiturk uyesi olacagim onlarin verdigi uydu alicisiyla kullanirsam daha iyi olur dimi? Uydu alicisi almak istemiyorum da

digitürk veya dsmart alırsanız hd alın mutlaka ayrıca başka uygun full özellikli hd uydu almak isteyen pm atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto177

quote:

beyler yazdiklarinizi sonuna kadar okudum ben digiturk uyesi olacagim onlarin verdigi uydu alicisiyla kullanirsam daha iyi olur dimi? Uydu alicisi almak istemiyorum da

digitürk veya dsmart alırsanız hd alın mutlaka ayrıca başka uygun full özellikli hd uydu almak isteyen pm atabilir

Digiturk gelene kadar evdeki uydu alicisini baglask olur dimi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eto177

quote:

Digiturk gelene kadar evdeki uydu alicisini baglask olur dimi?

tabi olur av çıkışı varsa daha iyi olur scart ne kadar da olsa cızırtı yapıyo ilk hd uydu taktığımda yeni tv almış gibi olmuştum bence fazla zaman kaybetmeden hemen hdye geçin yada full hd filmler indirip internetten bilgisayarı tv ye bağlayıp film keyfine başlayabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: 42LS5600 Bilirkişisi

İdeal görüntü ayarları için bişey söyleyemem ben scartla kullanıyorum. Bununla ilgili bişey söylemek için en azından HDMI çıkışlı bir cihazla televizyonu kullanmak gerekiyor. Ama kafanızın karışmasını istemiyorsanız TV yi fabrika ayarlarına geri alın. Bence en iyi görüntü fabrika ayarlarındaki görüntüdür. Bu televizyonlar Fabrikalardan çıkmadan önce Profesyonel gözler tarafından incelenip en iyi görüntü seviyesinde ki ayarlar fabrika ayarlarına kaydediliyor.
    Bunun haricinde her insanın gözü farklı olduğu için aslında ideal görüntü ayarlarıda kişiden kişiye değişir!

Televizyonda akıllı sensör olayı var. Nedir? Örneğin gündüzleri dışarıdan gelen çok fazla ışık, tv nin yaydığı ışığı (Görüntüyü) bozmasın diye TV otomatik olarak kendi ışığını açıyor. Aynı şekilde akşam oluduğunda ve dışarıdan hiç ışık gelmediğinde yine otomatik olarak kendi ışığını optimum seviyeye indiriyor. Perdeleri kapatıp açıp deneye bilirsiniz. Şimdi diyeceksinizki karanlıkta ışığı açması lazım! Ama değil karanlıkta yüksek televizyon ışığı gözü rahatsız eder. İlk başta bende şaşırmıştım. Bu özelliği kullanmak istemiyorsanız kapatabilirsiniz.

Ben bu TV yi kliksadan aldım 1389 TL ye İş bankası Maximum kartla 115.75 TL x 12 Taksit le. Ücretsiz kargo. 5-6 gün sonra 100 TL maxi puan karta geldi. Fakat maxi puanı
    yine 5-6 gün içinde kullanmanız gerekiyor kullanmassanız siliniyormuş. Hemen gittim anneme Süpürge makinesi aldım :)

valla bence CANLI seçeneği en iyi görüntüyü veriyor.

• Dün akşam tanıdık bir arkadaşımdan Next Mini HD ' yi 210 TL' den satın aldım. 6 ay vade yaptı. Darty' den beklemedeyim.
    Bu arada sanırım askı aparatı beraberinde gelmiyor. Askı aparatı ne tavsiye edersiniz? Ve fiyatı hakkında bilgilendirme yapabilirmisiniz ?
  • teşekkürler gayet güzel televizyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamsı Beyrek

Dün akşam tanıdık bir arkadaşımdan Next Mini HD ' yi 210 TL' den satın aldım. 6 ay vade yaptı. Darty' den beklemedeyim.
    Bu arada sanırım askı aparatı beraberinde gelmiyor. Askı aparatı ne tavsiye edersiniz? Ve fiyatı hakkında bilgilendirme yapabilirmisiniz ?

Herhangi bir uydu malzemeleri satan adamdan alabilirsin 107 ekran tv olduğunu söyle 30 35 tl civarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

quote:

Dün akşam tanıdık bir arkadaşımdan Next Mini HD ' yi 210 TL' den satın aldım. 6 ay vade yaptı. Darty' den beklemedeyim.

Herhangi bir uydu malzemeleri satan adamdan alabilirsin 107 ekran tv olduğunu söyle 30 35 tl civarında.

Teşekkür ederim üstad.
  • beyler bu televizyon indirime girerse hemen yazında alalım
  • quote:

Arkadaşlar hayırlısı ile 1 saat önce DartY den bende bir 42ls5600 aldım. PM den bilgi veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bu arada bu güncellemeler ne işe yarıyor ? Birde altyazılı filmlerde altyazı seçme renk değiştirme veya büyütüp küçültme gibi olayları bu tv ile yapabiliyormuyuz ? TV arkasına saklayabileceğim hızlı , sorunsuz ve nispeten ucuz bir mini HD uydu alıcısı tavsiye edebilirmisiniz ?

Upss! Pardon Arkadaşım. Son yaptığım incelemelerde fark ettimki TV de Alt yazıyı büyütüp küçültme seçeneği ve alt yazının konumunu belirleme (Yukarıya aşağıya doğru hareket ettirme) seçeneği mevcutmuş. Fakat bu özellik yaptığım güncellemelerden sonramı geldi onu bilmiyorum. 16.07.2012 tarihli en güncel sürüm "Versiyon 03.03.16"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42LS5600 Bilirkişisi -- 20 Temmuz 2012; 20:32:39 >

• quote:

beyler bu televizyon indirime girerse hemen yazında alalım

Görüp göreceğin indirimi bu olur bence. Yakında depolarda bulunmaz bu TV. Mesela ben takipteydim. İstanbul bilişim stok yok çekti. 1-2 yerdede yok. Yakında biter bence. En fazla 1.300 TL' yi görür bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamsı Beyrek -- 20 Temmuz 2012; 20:38:38 >
  • quote:

quote:

Görüp göreceğin indirimi bu olur bence. Yakında depolarda bulunmaz bu TV. Mesela ben takipteydim. İstanbul bilişim stok yok çekti. 1-2 yerdede yok. Yakında biter bence. En fazla 1.300 TL' yi görür bence.

1099 tl ye arkadas aldı 37 olanını..Bende o fiyata bulursam alırım yoksa indirim kovalamaya devam :)
  • quote:

quote:

quote:

1099 tl ye arkadas aldı 37 olanını..Bende o fiyata bulursam alırım yoksa indirim kovalamaya devam :)

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/lg-37ls5600-37ls5600-led-full-hd-94cm-tv,-1920x1080,-100-hz,-dlnah-,3xhdmi,-usb,/productdetails.aspx?I_ID=59757

Hayrını gör

• arkadaşlar acil yardım ve fişkir alabilir miyim..
    aynı serinin 32" olanını ağırlıklı olarak pc montiörü olarak kullanmak ğzere almayı düşünüyorum vatan inidriminden..
    http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/lg-32ls5600-32ls5600-led-full-hd-81cm-tv,-1920x1080,-100-hz,-dln-a-,3xhdmi,-usb,/productdetails.aspx?I_ID=59756
    nasıl aynı montörlerdeki verimi alabilirmiyim yazıların netliği, keskinliği ve ya oyunlarda herhangi bir sorun var mıdır ??

• 42" olanı Vatan Bilgisayarda 1299 TL ye düşmüş , indirim bu hafta sonuna geçerliymiş.

Kararsız kaldım 3D bir televizyon almayı düşünüyordum arada 3d film indirip izlerim diye.

Arkadaşlar bu tv yi alırsam oturma odasına koymayı düşünüyorum oda 3metre civarı, sıkıntı çıkarır mı bu mesafeden izlemek ?

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/lg-42ls5600-42ls5600-led-full-hd-107cm-tv,-1920x1080,-100-hz,-dlna-,3xhdmi,-usb,/productdetails.aspx?I_ID=59761

• quote:

Orijinalden alıntı: erolihsan

42" olanı Vatan Bilgisayarda 1299 TL ye düşmüş , indirim bu hafta sonuna geçerliymiş.

Kararsız kaldım 3D bir televizyon almayı düşünüyordum arada 3d film indirip izlerim diye.

Arkadaşlar bu tv yi alırsam oturma odasına koymayı düşünüyorum oda 3metre civarı, sıkıntı çıkarır mı bu mesafeden izlemek ?

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/lg-42ls5600-42ls5600-led-full-hd-107cm-tv,-1920x1080,-100-hz,-dlna-,3xhdmi,-usb,/productdetails.aspx?I_ID=59761

İzleme mesafesi bir sorun çıkarmaz hatta büyük bile gelebilir ilk başlarda.Sonra küçük gelir tabi Fiyat piyasada ki en iyi fiyat ben dün 32LS5600 aldım vatandan oradaki adam haftasonu indirim var demişti zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

quote:

42" olanı Vatan Bilgisayarda 1299 TL ye düşmüş , indirim bu hafta sonuna geçerliymiş.

İzleme mesafesi bir sorun çıkarmaz hatta büyük bile gelebilir ilk başlarda.Sonra küçük gelir tabi Fiyat piyasada ki en iyi fiyat ben dün 32LS5600 aldım vatandan oradaki adam haftasonu indirim var demişti zaten

hocam sen monitor olarak kullaniyosn sanirim nasl performansi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rueta

quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

quote:

hocam sen monitor olarak kullaniyosn sanirim nasl performansi

Bugün kuracaklar daha bilmiyorum.Ama şöyle söyleyeyim elektronik eşya alırken bütün sitelerin noktasından virgülüne kadar araştırırım ben.Bunu alırken de öyle yaptım bir sürü kişiyle konuştum.En az 10 kişi sorun yaşamadığını söylediği için aldım.Zaten tepkime süresi 2ms.Monitör için alınabilcek en iyi F/P oranlı ürün.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.