Şimdi Ara

LG 42LS5600 Aldım. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
4
Favori
64.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki sayfalarda scarttan bağlayan bi arkadaş görüntünün beklediğinden çok daha iyi olduğunu söylemiş. SD yayın için veya düşük çözünürlüklü videolar için görüntü nasıl 720p ve altı için yani bilgi verebilecek var mı? Online film dizi sitelerine giren oldumu pc vs. ile veya düşük çözünürlük / bitrate olan 700-1000mb lık filmlerde?
  • Bende eski tip kablolu tv anteni var.Baya eski ama.Görüntü kalitesi rezalet o yüzden
  • Bende bu modelden almayı düşünüyorum 32'' mi 42'' mi karar veremiyorum arada 400tl gibi bir fark var ve koyacağım odanın 4*4 gibi bir boyutu var daha çok film için düşünüyorum usb den sıkıntısız alt yazılarda problem çıkarmaması gerekiyor ve maçları rahat rahat izlemem lazım zaten digiturk hd kutu kullanacağım 42'' büyük mü gelir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emhhre

Bende bu modelden almayı düşünüyorum 32'' mi 42'' mi karar veremiyorum arada 400tl gibi bir fark var ve koyacağım odanın 4*4 gibi bir boyutu var daha çok film için düşünüyorum usb den sıkıntısız alt yazılarda problem çıkarmaması gerekiyor ve maçları rahat rahat izlemem lazım zaten digiturk hd kutu kullanacağım 42'' büyük mü gelir ?

32' 42' mi karar veremiyorsan 200 lira farklı 37'sini alsana Ben almadım 37'sini çünkü 200 lira önemliydi benim için.Zaten odama alınca büyük bile durdu 32'.İzleme mesafem 2 metreden az

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

quote:

Bende bu modelden almayı düşünüyorum 32'' mi 42'' mi karar veremiyorum arada 400tl gibi bir fark var ve koyacağım odanın 4*4 gibi bir boyutu var daha çok film için düşünüyorum usb den sıkıntısız alt yazılarda problem çıkarmaması gerekiyor ve maçları rahat rahat izlemem lazım zaten digiturk hd kutu kullanacağım 42'' büyük mü gelir ?

32' 42' mi karar veremiyorsan 200 lira farklı 37'sini alsana Ben almadım 37'sini çünkü 200 lira önemliydi benim için.Zaten odama alınca büyük bile durdu 32'.İzleme mesafem 2 metreden az

bimekste 32' 899Tl 37'1274 Tl 42'1386 Tl Fiyatlara bakınca ya 32 yada 42 lik modeller mantıklı geliyor 37 alana kadar bi 100 tl daha koyup 42 alırım diye düşünüyorum..

• quote:

quote:

quote:

bimekste 32' 899Tl 37'1274 Tl 42'1386 Tl Fiyatlara bakınca ya 32 yada 42 lik modeller mantıklı geliyor 37 alana kadar bi 100 tl daha koyup 42 alırım diye düşünüyorum..

Vatanda 32' 900 TL , 37' 1100 TL

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vatanda 32' 900 TL , 37' 1100 TL

Vatandan bakarım o zaman 1200 ise 37' mantıklı.
    Peki usb den film izlerken alt yazılarda sorun oluyor mu? altyazıyı filme kendin atabiliyr musun? bire düşük boyutlu 700mb gibi boyutu olan film lerde görüntü çok bozuluyor mu? çoğunlukla hd film tercih ederim ama bazen aradığım filmlerin özellikle eski filmlerin hd si pek bulunmuyor. dvdrip lerde filan görüntü nasıl oluyor ?

• Kliksa da PHILIPS 42PFL4007K 1550tl diyor. Dahili uydu alıcısı var. Vatanda 1450 ye 32Lm620s var. 32 belki küçük ama 3d + uydu var. 42ls5600 de 1390tl.
  • 2 gün önce aldım, 1.299.00 TL'ye 42" gayet güzel ve hoş bir tv tavsiye ederim. çoğu tv'lere göre elektrik tüketimi de oldukça az.
  • Bu satırları televizyondan yazıyorum.Laptobu bağladım açıkcası bu kadar iyi sonuç beklemiyordum.Lag falan yok gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
  • arkadaslar bende bu tv nin 42" olanindan almayı düşünüyorum. sormak istediğim, bu cihazda 1 adet USB girişi var ve USB çoğaltici bağlanıyor mu yada bağlayıp deneyen oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivirzivir35

arkadaslar bende bu tv nin 42" olanindan almayı düşünüyorum. sormak istediğim, bu cihazda 1 adet USB girişi var ve USB çoğaltici bağlanıyor mu yada bağlayıp deneyen oldu mu ?

Böyle birşeyin mümkün olduğunu zannetmiyorum! (Bende Flas bellek bir tane var ve çoğaltıcım yok olsa denerdim) İmkanın varsa belki şunu deneyebilirsin! Taşınabilir (Harici) bir usb çoğaltıcıya içinde dosyalar olan iki adet usb f. bellek takıp mağazaya gidip mağaza personeline durumu anlatıp. yine mağaza personelinden bunu kendisinin yapmasını istersin. Oda denerse dener denemezse yapaca bişeyyok :) Ya da deneme imaknı olan başka arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa güzel olurdu...
  • quote:

Bu satırları televizyondan yazıyorum.Laptobu bağladım açıkcası bu kadar iyi sonuç beklemiyordum.Lag falan yok gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

peki yazilar vs . nasil hocam keskinlik bulaniklik sayfayi kaydirirken vs ? yani tv den ziyade ana kullanim amaci monitor olarak alinaiilir mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazılardan bahsediyorsan bir yorum yapamam.Ama ben bu kadar güzel olcağını beklemiyordum SD yayınların kötülüğünden sonra
  • quote:

Altyazılardan bahsediyorsan bir yorum yapamam.Ama ben bu kadar güzel olcağını beklemiyordum SD yayınların kötülüğünden sonra

SD yayından sonra diyerek, antenden sonra çok güzel geldi notebook bağlayınca demek istiyorsunuz dimi? Notebook bağlıyken online videolar nasıl youtube veya şu online dizi film izleme siteleri? Veya çok yüksek çöz. olmayan filmler faln?
  • Evet onu diyorum antenle kullandığım için sd yayınlar kötüydü ancak bilgisayarda 1080p videoları izleyince rahatladım televizyon çok güzel.Zaten monitör olarak kullanacağım için sd yayınları önemsemedim pek
  • quote:

Altyazılardan bahsediyorsan bir yorum yapamam.Ama ben bu kadar güzel olcağını beklemiyordum SD yayınların kötülüğünden sonra

aslında bahsettiğim alt yazılar değildi..
    mesela tv ni monitör olarak kullanırken foruma girdin, yazılar, karakterler vs nasıl bulanıklık ve ya sayfayı kaydırırken ghosting var mı anlamında sormuştum hocam.. zaten oyunlarda sorun yok anladığım kadarıyla, ordan tamamız :)
  • Yazılımı yükleyen var mı ?
    Neyi içeriyor güncelleme ?
  • Arkadaşım sakın ne LG servise ne de LG destek hattına inanma. Ben de 1 yıl önce LG42LD550 almıştım. Aynı problemle ben de uğraştım. Bana da aynı şekilde yok modülle izleyemezsin demişlerdi. Conax modül satan Kabloteknik.com'a sordum kesinlikle izleyebilirsin dediler.http://kabloteknik.com/teledunya-conax-modul.html Bu linkten bilgi edinebilirsin. Sonuçta aldım modülü ve problemsiz izlemeye başladım. Yalnız ayarlarından Finlandiya'yı seçtim. Zannedersem bir ülke ile daha oluyordu ama şimdi hatırlamıyorum.
  • Arkadaşlar merhaba; 3 gün önce Vatan'dan 1.299.00 TL'ye LG 42" LS5600 LED TV aldım. Görüntü, ses ve dizayn olarak çok güzel bir cihaz. Lakin Saat ayarını yapıyorum 1 gün sonra sıfırlanıyor. Ayarı ise settıns>saat>saat>manuel'den yapıyorum. Acaba bir aksilik mi var elektrik kablosu sürekli takılı kalması mı gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.